Hotel Miłosz Fitness & SPA

Hotel Miłosz Fitness & SPA - opinie


Nocleg od 55 zł
Miejsca noclegowe: 46
3-go Maja 36
83-300 Kartuzy
Województwo: Pomorskie
Region: Kaszuby
5162... pokaż numer telefonu

Opinie użytkowników


1010/10
14.10.2020

Jestem zadowolona.
Jedzenie różnorodne, smaczne.
Śniadania wyśmienite.
Bardzo dobry zasięg wifi.
Cieszę się, że wybrałam właśnie to miejsce na odpoczynek

Odpowiedz Usuń

1010/10
03.07.2020

Polecam. Lubię kaszuby i lubię ten hotel.
Bo tu jest wszystko.
siłownia, basen, restauracja, okolica jest przepiękna i spokojna, wbre pozorom.
Lokalizacjas godna pochwały.
Z przyjemnością wróce ponownie.

Odpowiedz Usuń

1010/10
28.02.2020

Jestem zachwycona tym miejscem.
Myślę, ze to głównie zasługa warunków lokalowych i niebywałej obsługi.
Pyszne śniadania - różnorodnego,w formie szwedzkiego stołu.
Cieszę się, że wybrałam właśnie to miejsce na wypoczynek.
Super, że mają też basen i siłownie - nie udało mi się skorzystać - brak czasu, ale następnym razem na pewno !

Odpowiedz Usuń

1010/10
30.01.2020

Polecam!
Fantastyczna obsługa!
Indywidualne podejście do gościa.
Niewielki basen, ale dla mnie wystarczający.
Jedzenie przyzwoite.
Największe wrażenie na mnie zrobiła lokalizacja.
POLECAM

Odpowiedz Usuń

1010/10
16.08.2019

Zdecydowanie polecam.
Hotel na poziomie.
Z zewnątrz może nie wygląda tak luksusowo i elegancko jak wewnątrz, ale oczywiście warto!!
Na Kaszubach nie ma drugiego tak dobrego, dobrze wyposażonego hotelu, jak Miłosz.

Jestem zadowolony.

Odpowiedz Usuń

1010/10
21.03.2019

Jestem zadowolona z noclegu.
Na pewno wrócimy tutaj ponownie.
Przemiła atmosfera, cisza, spokój, do tego bardzo dobre, domowe jedzenie w restauracji.
Muszę przyznać, że dawno tak nie wypoczęliśmy.
Dziękujemy za gościne

Odpowiedz Usuń

108/10
11.03.2019

Super hotel jestem conajmniej raz dwarazy w miesiącu jedzenia dobre choć ostatnio małe porcje i slone biorę zawsze moj ulubiony zestaw .Polecam moze kartta stałego klienta dałabym wiecej klientów nawet zbaczajac z trasy

Odpowiedz Usuń

1010/10
06.03.2019

Polecam!! Hotel bardzo pozytywnie się zmienił.
Zarówno z zewnątrz, jak i wewnątrz.
Poprawił sie zasięg wifi, jedzenie cały czas tak samo smaczne i domowe, a obsługa nieustannie sympatyczna i kontaktowa.
Oby tak dalej

Odpowiedz Usuń

1010/10
05.02.2019

Cenię sobie takie miejsca.
Bardzo lubię tego typu hotele, ponieważ widzę dużo plusów.
Cenię sobie basen, siłownie, jaka jest, do tego ta domowa kuchnia sprawia, że lubię tu wracać.

Odpowiedz Usuń

1010/10
13.09.2018

Zdecydowanie widać zmiany na lepsze.
Jestem bardzo zadowolona i cieszę, że nocowaliśmy właśne tutaj.
Dawno mnie tu nie było, ale z pewnością naprawię wkrótce ten błąd.

Odpowiedz Usuń

1010/10
02.08.2018

Muszę przyznać, że hotel wyraźnie się zmienił po 4 latach.
Duże zmiany na plus i nic dziwnego, że wszyscy was tak chwalą.
A obsługa niezmiennie tak samo miła.

Odpowiedz Usuń

1010/10
11.07.2018

Hotel po modernizacji wygląda naprawdę super.
Pełen luksus w dość dobrej cenie.
z tego co zauważyłam, to najtańszy hotel na kaszubach

Odpowiedz Usuń

1010/10
26.06.2018

Polecam!
Fantastyczna obsługa w dobrej cenie.
Hotel spełnił nasze oczekwiania. Jest nie tylko elegancki, ale przede wszystkim komfortowy i godny pochwały.

Odpowiedz Usuń

1010/10
05.06.2018

Zdecydowanie polecam!
Cieszę się, że przenocowałam właśnie w tym hotelu.
Na mieście wszyscy kierowali mnie właśnie tu.
Teraz wiem dlaczego.

Odpowiedz Usuń

1010/10
30.05.2018

Zdecydowanie warto tu wrócić ponownie/
W tym hotelu jest wszystko.
Od noclegu,przez siłownię, aż po kuchnię.
Bardzo miła obsługa.

Odpowiedz Usuń

1010/10
07.09.2017

Polecam! Idealny hotel na nocleg.
Ktoś na mieście polecił nam to miejsce i nie żałujemy, że właśnie tam sie zatrzymaliśmy.
Było komfortowo, na najwyższym poziomie.
Obsługa kulturalna, wie jak się zachować, do tego rozumie potrzeby gości.
Pyszne jedzenie, dawno nie próbowałam tak wybornej kuchni.
Jestem pod wielkim wrażeniem Hotelu Miłosz

Odpowiedz Usuń

Wyrażone poniżej opinie i oceny są komentarzami użytkowników serwisu Noclegi Online.
Redakcja serwisu Noclegi-Online.pl w żaden sposób nie utożsamia się z przedstawianymi ocenami.
Wpisy łamiące polskie prawo, wulgarne lub naruszającce dobra osobiste będa usuwane.


Dodaj nową opinię


Osoba
Adres e-mail
Potwierdź adres e-mail

Wpisz treść komentarza
Przepisz kod:

Informacje dodatkowe


Wyposażenie (obiekt, pokoje, w okolicy): Czajnik, Internet WiFi, Ogród, Parking, Radio, Suszarka do włosów, Telewizor, WC, Łazienka

Rozrywka (obiekt, najbliższa okolica): Bar, Restauracja, Rowery, Sauna, Wypożyczalnia łódek

Lokalizacja obiektu: nad jeziorem, blisko lasu, w centrum miasta

Oferta noclegowa odwiedzana 1 razy w ciągu ostatnich 14 dni (dane aktualizowane raz dziennie) oraz 503 razy od 01.01.2013

Serwis www.noclegi-online.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść prezentowanych ogłoszeń.



Nasze kanały w sieci
My na Facebooku My na Twitterze


Noclegi-Online.pl
© 2004-2020
W naszym serwisie zamieszczono ponad 45 000 ofert, a co za tym idzie, na pewno znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełni nasze wszelkie wymagania. Warto pamiętać o tym, że udostępniliśmy wyszukiwarkę noclegów, dzięki której znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełnia wszystkie nasze warunki - również te cenowe. Każdy obiekt, który jest dodany do naszego serwisu, jest oczywiście bardzo dobrze opisany, a także sfotografowany. Dzięki temu właśnie, będziemy mogli dowiedzieć się tego, które miejsca noclegowe powinny sprostać naszym wymaganiom. Powinniśmy również mieć na uwadze to, że przecież istnieje możliwość zapoznania się z opiniami ludzi, którzy już wcześniej wypoczywali w określonym miejscu - dzięki opiniom będziemy bardzo dobrze poinformowanymi turystami. Istnieje naturalnie możliwość zamieszczenia własnej opinii, dzięki temu nasz katalog będzie pełniejszy.
Home | Dodaj obiekt | Cennik | Schowek | Program partnerski | Ostatnio dodane | Aktualności | Regulamin | Polityka Prywatności | Cookies | Mapa strony | Kontakt