Pokoje u Zosi

Pokoje u Zosi - opinie


Nocleg od 25 zł
Miejsca noclegowe: 18
Tatrzańska 97D
34-520 Poronin
Województwo: Małopolskie
Region: Tatry i Podhale
1820... pokaż numer telefonu

Opinie użytkowników


10/10
Tomasz ze znajomymi - Bruksela
10.01.2019

Nocowalismy u Zosi pare lat temu ze znajomymi w okresie zimowym.
Miejsce jak najbardziej godne polecenia!
Bardzo blisko do Zakopanego, piekne widoki, noclegi bardzo czyste i niedrogie.
Dla milosnikow natury, mozliwosc spacerow po lasach na wyciagniecie reki.
Goscinny i pomocny gospodarz. Czulismy sie bardzo komfortowo.
Napewno jeszcze tam wrocimy.
Pozdrawiamy z Brukseli!

Odpowiedz Usuń

10/10
piotr
11.09.2015

Cicho spokojnie,dom cudownie położony z dużą ilością zieleni,dojazd do szlaków górskich i samego Zakopanego bardzo dobry.
Gospodyni Zosia cudowny człowiek ,gościnny ,zawsze oddana z dużym talentem i sercem
kulinarnym,do dziś wspominamy jej przepyszne naleśniki i inne wspaniałe potrawy.
Gospodarze wraz z dziećmi kultywują tradycje regionu,polecamy ten pensjonat.
Rodzine serdecznie pozdrawiamy i mamy nadzieje że kiedyś jeszcze się spotkamy.Pozdrowienia od Marysi,Izy,Piotra i Andrzeja.

Odpowiedz Usuń

10/10
Karol i Bernadeta
10.07.2014

Bardzo serdecznie wspominamy to krótkie nocowanie u Pani Zosi i jej rodziny. Atmosfera extra, ciepła i bardzo rodzinna. Rodzina bardzo sympatyczna.Gorąco polecamy wszystkim, którzy chcą spokojnie spędzić rodzinny wypad w góry.My odnaleźliśmy tam swoją oazę spokoju..a tego właśnie poszukiwaliśmy.. Pozdrawiamy serdecznie wszystkich domowników.. Karol i Bernadeta

Odpowiedz Usuń

10/10
Basia i Andrzej z Władysławowa
28.09.2013

Tegoroczny urlop spędziliśmy u pani Zosi. Właścicielka przemiła, świetna kucharka, serwowała nam pyszne obiadki(ogromne porcje za niewielkie pieniądze).Pokoje czyściutkie, schludne, ładnie urządzone(styl góralski)Spokojna okolica, wszędzie blisko, doskonała baza wypadowa w góry. Cisza, spokój dookoła las i góry:)Polecamy to miejsce na rodzinny wyjazd!!Na pewno tam jeszcze wrócimy, ponieważ nie zdobyliśmy Giewontu:)
pozdrowienia dla sympatycznej pani Zosi i jej miłej rodziny:)
Basia, Andrzej z Władysławowa oraz Krystyna i Andrzej z Nowego

Odpowiedz Usuń

10/10
Lidia i Piotr
27.09.2013

Polecamy!!! Cicho, spokojnie. Można odpocząć. Pani Zosia jest bardzo miła i życzliwa.
Zawsze kiedy znajdziemy czas na wyjazd w te okolice będziemy korzystali z usług Pani Zosi.
Lidka i Piotrek z Tychów

Odpowiedz Usuń

10/10
Janka i Jurek z Bolesławca
29.06.2013

Życzliwość, ciepło, opiekuńczość, komunikatywność, umiejętność stwarzania miłej atmosfery,… etc., to cechy charakteryzujące rodzinę zamieszkałą w Poroninie przy ulicy Tatrzańskiej 97D.
Przemili i sympatyczni ludzie. Znają oraz kultywują tradycję góralską (stolarka, śpiew, muzykowanie i nie tylko). Osobą dominującą w rodzinie jest oczywiście gospodyni, Pani Zosia – kobieta wulkan i wielki talent z zakresu gastronomii. Smakowitość przygotowywanych posiłków – znakomita, a wielkość porcji nie do przejedzenia. Okolica cicha, malownicza zachęcająca swym urokiem do wycieczek w góry.
Gościliśmy u Państwa Rzadkosz dwa razy i za rok też planujemy spędzić tu urlop. Wszystkim, którzy cenią sobie spokój oraz normalność codziennego życia „Pokoje u Zosi” polecamy!

Odpowiedz Usuń

10/10
Grażyna
15.09.2012

Byliśmy pierwszy raz i było naprawdę super,chociaż pogoda nie dopisała życzliwość gospodarzy wszystko nadrobiła.Miejsce spokojne,wszędzie blisko,wspaniała atmosfera tego domu pozwala na prawdziwy wypoczynek.Na wielkie uznanie zasługuje fakt iż rzeczy zostawione przez nieuwagę podczas pakowania zostały mi przysłane przesyłką pocztową.Podsumowując,warto skorzystać z gościny u Państwa Rzadkosz,a my dziękujemy za pobyt i do zobaczenia.
Pozdrawiam z Radlina

Odpowiedz Usuń

Rysiek
09.09.2012

Byłem pierwszy raz i na pewno tam wrócę,pieknie jest wszedzie i blisko ,gospodyni bardzo miła ,atmosfera wspaniała.Pozdrawiam Rysiek z rodziną.

Odpowiedz Usuń

10/10
Iwona i Waldek z Kaszub
06.09.2012

Byliśmy u Pani Zosi w lipcu - wspaniała gospodyni i lubiący pogawędzić gospodarz. Zawsze służą pomocą i radą. Bardzo blisko Zakopanego, tanie noclegi i spokój, cisza. Dzieci bardzo zadowolone i planujemy powrót w Tatry, ale oczywiście do Pani Zosi - pozdrowienia Z Kaszub przesyłają Iwona i Waldek, Weronika i Dawid

Odpowiedz Usuń

10/10
Mirek - Elbląg
12.07.2012

Witamy wszystkich!
Byliśmy w lipcu i zamierzamy tam wracać! Super gospodyni ciepła, opiekuńcza i bardzo smacznie gotuje. Jak planujecie wyjazd do Poronina to tylko do Pani Zosi. Gorąco polecamy wszystkim to przepiękne miejsce. Pozdrawiamy Edyta, Mirosław i Wiktoria z Elbląga ;)

Odpowiedz Usuń

10/10
Renata
28.06.2012

chyba kazdy kto byl w Poroninie u Pani Zosi bedzie tam wracal, wszystko czego czlowiek potrzebuje znajdzie wlasnie u Pani Zosi, cisze spokoj ładne widoki i doskonałą opieke gospodyni 24h na dobe :) Same plusy!!! Jesli urlop w Tatrach to tylko Poronin u Zosi :)
pozdrowienia od kojejnej osoby z Rudy Śląskiej

Odpowiedz Usuń

10/10
Patrycja
26.06.2012

Piękne miejsce,cudowne widoki, cisza,spokój i rewelacyjna gospodyni ;)
Pokoje w góralskim stylu dodają tylko uroku..
Bardzo atrakcyjne ceny oraz możliwość wykupienia obiadów :)
Idealny sposób na spędzenie urlopu zarówno latem jak i zimą..
Gorąco polecam.! :)

Odpowiedz Usuń

10/10
Danka
26.06.2012

Właśnie wróciliśmy od Pani Zosi .Było super czuliśmy sie jak w domu.Wspaniała gospodyni, cisza i spokój . Na pewno tam wrócimy . Zycze zdrowia Pani Zosiu pozdrawiam Danka i Franek z Rudy Slaskiej

Odpowiedz Usuń

10/10
Czarek
12.10.2011

Super miejsce ,mila atmosfera ,super Gospodarze,bylem w tym roku na wakacjach i wiem ze juz nigdzie indziej nie będziemy nocowac jak bendziemy w górach . AAA i zapomnial bym super jedzonko goroco polecam i pozdrawiam z łodzi

Odpowiedz Usuń

10/10
Honia
23.08.2011

Własnie wróciliśmy wczoraj od Pani Zosi :) wrażenia bardzo pozytywne a gospodarze super P Zosia to bardzo miła i kobieta tak jak i jej małżonek. Pokoje tak jak na zdjęciach czyli rewelacja... Gorąco polecamy jak Poronin to tylko u Pani Zosi :)

Odpowiedz Usuń

10/10
agnieszka z rodziną
01.08.2011

Witamy wszystkich!Jak do poronina to tylko do suuuper pani Zosi. My byliśmy w maju i zamierzamy tam wracać!!!Super gospodyni ciepła,opiekuńcza.
Gorąco polecam wszystkim to przepiękne miejsce.Pozdrawiamy z konstancina;)

Odpowiedz Usuń

10/10
Magdalena
30.07.2011

Piekne miejsce,przemili gospodarze,cudowne widoki.Blisko Zakopanego,polecam i wroce tam NAPEWNO:)

Odpowiedz Usuń

10/10
Anastazja
04.07.2011

Witam wszystkich. Przyjeżdżam tu od 3 lat wraz z rodziną i znajomymi, zarówno latem jak i zimą. Dobry punkt wypadowy na wycieczki górskie, termy, a zimą - na narty. Pani Zosia przemiła gospodyni raczy nas zawsze wspaniałymi domowymi obiadkami, w ilości nie do przejedzenia. Wspaniała atmosfera, cisza i spokój dookoła. Pokoje w góralskim stylu jak na zdjęciach. Dodatkowy plus - bezprzewodowy dostęp do Internetu. Atrakcyjna cena!!
Dziękujemy za wspaniały pobyt!!!
Gorąco polecam i pozdrawiam z Radzymina :)

Odpowiedz Usuń

10/10
Adrian
26.04.2011

Byłem tam 2a razy i zawsze bede wracal.!
Pokoje w klimacie góralskim (cos pieknego), blisko Zakopanego, strasznie mila gospodyni i przedewszystkim atrakcyjna cena za noclegi.!!!
Polecam, bardzo polecam.! i pozdrawiam z Rudy Śląskiej ;)

Odpowiedz Usuń

Wyrażone poniżej opinie i oceny są komentarzami użytkowników serwisu Noclegi Online.
Redakcja serwisu Noclegi-Online.pl w żaden sposób nie utożsamia się z przedstawianymi ocenami.
Wpisy łamiące polskie prawo, wulgarne lub naruszającce dobra osobiste będa usuwane.


Dodaj nową opinię


Osoba
Adres e-mail
Potwierdź adres e-mail

Wpisz treść komentarza
Przepisz kod:

Informacje dodatkowe


Obsługa w językach: Angielski, Rosyjski

Wyposażenie (obiekt, pokoje, w okolicy): Balkon, Czajnik, Internet WiFi, Lodówka, Ogród, Parking, Prysznic, Telewizor, WC, Łazienka

Rozrywka (obiekt, najbliższa okolica): Grill/ognisko, Narty

Lokalizacja obiektu: Góry, blisko lasu

Słowa kluczowe: poronin, zakopane, pokoje, noclegi, tatrzańska

Oferta noclegowa odwiedzana 41 razy w ciągu ostatnich 14 dni (dane aktualizowane raz dziennie) oraz 5523 razy od 01.01.2013

Serwis www.noclegi-online.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść prezentowanych ogłoszeń.



Nasze kanały w sieci
My na Facebooku My na Twitterze


Noclegi-Online.pl
© 2004-2019
W naszym serwisie zamieszczono ponad 45 000 ofert, a co za tym idzie, na pewno znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełni nasze wszelkie wymagania. Warto pamiętać o tym, że udostępniliśmy wyszukiwarkę noclegów, dzięki której znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełnia wszystkie nasze warunki - również te cenowe. Każdy obiekt, który jest dodany do naszego serwisu, jest oczywiście bardzo dobrze opisany, a także sfotografowany. Dzięki temu właśnie, będziemy mogli dowiedzieć się tego, które miejsca noclegowe powinny sprostać naszym wymaganiom. Powinniśmy również mieć na uwadze to, że przecież istnieje możliwość zapoznania się z opiniami ludzi, którzy już wcześniej wypoczywali w określonym miejscu - dzięki opiniom będziemy bardzo dobrze poinformowanymi turystami. Istnieje naturalnie możliwość zamieszczenia własnej opinii, dzięki temu nasz katalog będzie pełniejszy.
Home | Dodaj obiekt | Cennik | Schowek | Program partnerski | Ostatnio dodane | Aktualności | Regulamin | Polityka Prywatności | Cookies | Mapa strony | Kontakt