Willa Anna

Willa Anna - opinie


Nocleg od 50 zł
Miejsca noclegowe: 50
Akacjowa 21
72-345 Pustkowo
Województwo: Zachodniopomorskie
Region: Pomorze Zachodnie
6012... pokaż numer telefonu

Opinie użytkowników


21.06.2020

Polecam wypoczynek w Willi ANNA , miła atmosfera , sympatyczna obsługa , bardzo dobre warunki mieszkaniowe ,

Odpowiedz Usuń

1010/10
14.06.2016

Na letni wypoczynek nad Bałtykiem polecam PUSTKOWO, a w Pustkowiu DOM WCZASOWY ANNA.

Odpowiedz Usuń

1010/10
06.04.2016

.. wracamy tam od lat, zawsze czysto , miło i spokojnie. Odpoczywamy tam naprawdę . Polecam

Odpowiedz Usuń

1010/10
19.08.2014

Pensjonat rewelacyjny, czysto, mieliśmy fajny duży pokój za rozsądną cenę (z balkonem i łazienką). Jak na polskie morze (a jeżdżę co roku w różne miejsca), to strzał w dziesiątkę! W Pustkowie byliśmy trzeci raz, pierwszy raz w ANNIE i jeśli wrócimy, to tylko do tego pensjonatu.

Odpowiedz Usuń

14.06.2012

Jestem naprawdę pod wrażeniem tego miejsca, jest zorganizowane i wybudowane typowo dla gości, wszystko dobrze rozplanowane i zaplanowane rozsądnie. Generalnie niczego nie brakuje pomyśleli praktycznie o każdym detalu, podobało nam sie to. Jest kuchnia, lodówka, cały potrzebny sprzęt plażowy, parking i do tgo ciszej niż w samym rewalu,

Odpowiedz Usuń

108/10
03.01.2012

Jest to dosyć nowoczesne i schludne miejsce. Na czystość nie da się powiedzieć złego słowa, pokój bardzo ładny, okolica bardzo spokojna. Podobało nam się na tyle ze chętnie wrócimy jak będzie okazja. Dużym plusem jest niska cena.

Odpowiedz Usuń

109/10
10.05.2011

Sam pensjonat jak najbardziej polecam. Wszystko działa jak należy, pokój ładny, czysty. Tak jak na stronie piszą wszystko się zgadza. Szkoda tylkko że tak późno można się zameldować a tak szybko trzeba wymeldować.

Odpowiedz Usuń

Wyrażone poniżej opinie i oceny są komentarzami użytkowników serwisu Noclegi Online.
Redakcja serwisu Noclegi-Online.pl w żaden sposób nie utożsamia się z przedstawianymi ocenami.
Wpisy łamiące polskie prawo, wulgarne lub naruszającce dobra osobiste będa usuwane.


Dodaj nową opinię


Osoba
Adres e-mail
Potwierdź adres e-mail

Wpisz treść komentarza
Przepisz kod:

Informacje dodatkowe


Lokalizacja obiektu: nad morzem

Oferta noclegowa odwiedzana 6 razy w ciągu ostatnich 14 dni (dane aktualizowane raz dziennie) oraz 1939 razy od 01.01.2013

Serwis www.noclegi-online.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść prezentowanych ogłoszeń.



Nasze kanały w sieci
My na Facebooku My na Twitterze


Noclegi-Online.pl
© 2004-2021
W naszym serwisie zamieszczono ponad 45 000 ofert, a co za tym idzie, na pewno znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełni nasze wszelkie wymagania. Warto pamiętać o tym, że udostępniliśmy wyszukiwarkę noclegów, dzięki której znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełnia wszystkie nasze warunki - również te cenowe. Każdy obiekt, który jest dodany do naszego serwisu, jest oczywiście bardzo dobrze opisany, a także sfotografowany. Dzięki temu właśnie, będziemy mogli dowiedzieć się tego, które miejsca noclegowe powinny sprostać naszym wymaganiom. Powinniśmy również mieć na uwadze to, że przecież istnieje możliwość zapoznania się z opiniami ludzi, którzy już wcześniej wypoczywali w określonym miejscu - dzięki opiniom będziemy bardzo dobrze poinformowanymi turystami. Istnieje naturalnie możliwość zamieszczenia własnej opinii, dzięki temu nasz katalog będzie pełniejszy.
Home | Dodaj obiekt | Cennik | Schowek | Program partnerski | Ostatnio dodane | Aktualności | Regulamin | Polityka Prywatności | Cookies | Mapa strony | Kontakt