Dworek Anna

Dworek Anna - opinie


Nocleg od 50 zł
Miejsca noclegowe: 300
Podgóra 23
26-634 Radom
Województwo: Mazowieckie
Region: Mazowsze
6959... pokaż numer telefonu

Opinie użytkowników


1010/10
20.11.2020

Bardzo smaczne jedzenie. Kupowaliśmy już dwa razy danie na wynos i jesteśmy zadowoleni. Porcje duże, dobrze wszystko doprawione, oby tak dalej!

Odpowiedz Usuń

1010/10
02.11.2020

Witam, Dworek Anna to bardzo ładne miejsce. Świetnie urządzone, dobrze wyposażone i ze świetną kuchnią. Menadżerowie dbają o ten lokal. Oby tak dalej.

Odpowiedz Usuń

1010/10
01.10.2020

Idealne miejsce na wypoczynek. Dobry dojazd. Ładnie i czysto. Smaczne jedzenie w restauracji.

Odpowiedz Usuń

1010/10
31.08.2020

bardzo dobre jedzenie. pyszne desery. pokoje czyste i dobrze wyposażone.

Odpowiedz Usuń

1010/10
29.07.2020

świetne miejsce na nocleg i obiad. duży wybór w menu. pokoje czyste i dobrze wyposażone. obsługa bardzo miła, uprzejma i gościnna.

Odpowiedz Usuń

1010/10
30.06.2020

Dworek Anna to super miejsce na nocleg. Dobry dojazd, cisza, spokój i pycha jedzenie. Kilka razy u nich nocowałem i jestem za każdym razem bardzo zadowolony.

Odpowiedz Usuń

1010/10
27.05.2020

Lokal nareszcie znów otwarty. Już byliśmy ze znajomymi na obiedzie. Pysznie jak zawsze. Oby już wszystko było dobrze i można było regularnie do nich zaglądać. Polecam!!!

Odpowiedz Usuń

1010/10
30.04.2020

Miałem okazję być tam przez pewien czas. Bardzo fajne miejsce. Czyste i zadbane. Pokoje dobrze wyposażone, przestronne i nowoczesne. Polecam tę lokalizację na nocleg.

Odpowiedz Usuń

1010/10
02.01.2020

Polecam. Bardzo ładne miejsce. Spędziłam tam dwie noce. Pokój fajnie wyposażony. Obsługa na wysokim poziomie. Dobre jedzenie w restauracji.

Odpowiedz Usuń

1010/10
14.05.2018

Piękne miejsce z ładnymi widokami. Wnętrze bardzo czyste i zadbane. Miła obsługa, dobre jedzenie i fajny klimat.

Odpowiedz Usuń

109/10
17.04.2018

Bardzo ładny dworek. Miła obsługa. Pokoje czyste i zadbane. Spędziłem tam kilka spokojnych dni i bardzo ich chwalę.

Odpowiedz Usuń

109/10
03.04.2018

Ładnie, cicho i przyjemnie. Dobre jedzenie w restauracji. Kilka dni mojego pobytu minęło bardzo szybko i równie przyjemnie. Polecam.

Odpowiedz Usuń

108/10
31.03.2018

Bardzo ładne i przestronne miejsce z fajnym ogrodem. Jest gdzie pospacerować, odpocząć, a później zjeść. Karta w restauracji bogata i całkiem ciekawa. Jedzenie świeże, smaczne i w rozsądnej cenie. Ogólnie fajne miejsce na pobyt.

Odpowiedz Usuń

108/10
27.02.2018

Dużo miejsca, ładne wnętrza, miła obsługa i bardzo fajny ogród. Spędziłam tam kilka dni, ale naprawdę wypoczęłam. Na pewno jeszcze kiedyś tam pojadę jeśli tylko nadarzy się do tego okazja.

Odpowiedz Usuń

Wyrażone poniżej opinie i oceny są komentarzami użytkowników serwisu Noclegi Online.
Redakcja serwisu Noclegi-Online.pl w żaden sposób nie utożsamia się z przedstawianymi ocenami.
Wpisy łamiące polskie prawo, wulgarne lub naruszającce dobra osobiste będa usuwane.


Dodaj nową opinię


Osoba
Adres e-mail
Potwierdź adres e-mail

Wpisz treść komentarza
Przepisz kod:

Informacje dodatkowe


Wyposażenie (obiekt, pokoje, w okolicy): Internet WiFi, Klimatyzacja, Klimatyzacja, Ogród, Parking, Taras, Telewizja satelitarna, Łazienka

Rozrywka (obiekt, najbliższa okolica): Bar, Dyskoteka, Restauracja

Lokalizacja obiektu: Park krajobrazowy, Park narodowy, Przy trasie

Oferta noclegowa odwiedzana 2188 razy w ciągu ostatnich 14 dni (dane aktualizowane raz dziennie) oraz 2188 razy od 16.01.2013

Serwis www.noclegi-online.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść prezentowanych ogłoszeń.




Nasz Facebook




Podobne w okolicy

Hotel Gromada Radom *** Hotel Gromada Radom ***, Radom
od 80 zł

AVATAR Usługi Noclegowe AVATAR Usługi Noclegowe, Radom
od 25 zł

Hotel Europejski *** Hotel Europejski ***, Radom
od 100 zł

Hotel E7 Hotel E7, Radom
od 50 zł

Hotele21 Iskra Radom Hotele21 Iskra Radom, Radom
od 60 zł





Nasze kanały w sieci
My na Facebooku My na Twitterze


Noclegi-Online.pl
© 2004-2021
W naszym serwisie zamieszczono ponad 45 000 ofert, a co za tym idzie, na pewno znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełni nasze wszelkie wymagania. Warto pamiętać o tym, że udostępniliśmy wyszukiwarkę noclegów, dzięki której znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełnia wszystkie nasze warunki - również te cenowe. Każdy obiekt, który jest dodany do naszego serwisu, jest oczywiście bardzo dobrze opisany, a także sfotografowany. Dzięki temu właśnie, będziemy mogli dowiedzieć się tego, które miejsca noclegowe powinny sprostać naszym wymaganiom. Powinniśmy również mieć na uwadze to, że przecież istnieje możliwość zapoznania się z opiniami ludzi, którzy już wcześniej wypoczywali w określonym miejscu - dzięki opiniom będziemy bardzo dobrze poinformowanymi turystami. Istnieje naturalnie możliwość zamieszczenia własnej opinii, dzięki temu nasz katalog będzie pełniejszy.
Home | Dodaj obiekt | Cennik | Schowek | Program partnerski | Ostatnio dodane | Aktualności | Regulamin | Polityka Prywatności | Cookies | Mapa strony | Kontakt