PENSJONAT OMEGA

PENSJONAT OMEGA - opinie


Nocleg od 30 zł
Miejsca noclegowe: 50
Aleja Orla, Skorzęcin Plaża Witkowo
62-230 Skorzęcin
Województwo: Wielkopolskie
Region: Pojezierze Wielkopolskie
6017... pokaż numer telefonu

Opinie użytkowników


1010/10
03.06.2019

Kilka dni urlopu w tym miejscu sprawiło, że do domu wróciłam wypoczęta i pełna energii. Niczego nie brakowało, a okolica pozwoliła cieszyć się ciszą i spokojem.

Odpowiedz Usuń

1010/10
14.05.2019

Bardzo ładne i przyjemne miejsce, w którym można odpocząć. Pokoje, obsługa i jedzenie w porządku. Polecam!

Odpowiedz Usuń

1010/10
09.04.2019

Miła obsługa, pokoje w porządku, jedzenie bardzo smaczne. Duży plus za przystępne ceny - polecam.

Odpowiedz Usuń

1010/10
18.03.2019

Jedno z moich ulubionych miejsc do spędzania wolnego czasu - głównie ze względu na dobre warunki noclegowe, miłą obsługę i ładną okolicę!

Odpowiedz Usuń

1010/10
05.11.2018

Byłem przez tydzień i wróciłem do domu zadowolony i wypoczęty. Według mnie jedno z lepszych miejsc do spędzenia urlopu - szczerze polecam.

Odpowiedz Usuń

1010/10
29.08.2018

Bardzo ładna okolica, a sam nocleg bez zastrzeżeń. Polecam!

Odpowiedz Usuń

1010/10
10.08.2018

Świetny nocleg w bardzo dogodnej cenie. Blisko do wody, obsługa miła, jedzenie jak najbardziej na plus. Jeśli ktoś chce porządnie odpocząć to moim zdaniem warto.

Odpowiedz Usuń

Wyrażone poniżej opinie i oceny są komentarzami użytkowników serwisu Noclegi Online.
Redakcja serwisu Noclegi-Online.pl w żaden sposób nie utożsamia się z przedstawianymi ocenami.
Wpisy łamiące polskie prawo, wulgarne lub naruszającce dobra osobiste będa usuwane.


Dodaj nową opinię


Osoba
Adres e-mail
Potwierdź adres e-mail

Wpisz treść komentarza
Przepisz kod:

Informacje dodatkowe


Lokalizacja obiektu: nad jeziorem, blisko lasu, na wsi

Oferta noclegowa odwiedzana 1715 razy w ciągu ostatnich 14 dni (dane aktualizowane raz dziennie) oraz 1715 razy od 01.01.2013

Serwis www.noclegi-online.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść prezentowanych ogłoszeń.




Podobne w okolicy

Camping Mieszko Camping Mieszko, Skorzęcin
od 30 zł

Hotel Biały Hotel Biały, Skorzęcin
od 80 zł

Domki Letniskowe Sosna Domki Letniskowe Sosna, Skorzęcin
od 150 zł

Domek w Skorzęcinie Domek w Skorzęcinie, Skorzęcin
od 200 zł

Pensjon Polska Pensjon Polska, Poznań
od 45 zł


Podobne w Skorzęcinie




Nasze kanały w sieci
My na Facebooku My na Twitterze


Noclegi-Online.pl
© 2004-2020
W naszym serwisie zamieszczono ponad 45 000 ofert, a co za tym idzie, na pewno znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełni nasze wszelkie wymagania. Warto pamiętać o tym, że udostępniliśmy wyszukiwarkę noclegów, dzięki której znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełnia wszystkie nasze warunki - również te cenowe. Każdy obiekt, który jest dodany do naszego serwisu, jest oczywiście bardzo dobrze opisany, a także sfotografowany. Dzięki temu właśnie, będziemy mogli dowiedzieć się tego, które miejsca noclegowe powinny sprostać naszym wymaganiom. Powinniśmy również mieć na uwadze to, że przecież istnieje możliwość zapoznania się z opiniami ludzi, którzy już wcześniej wypoczywali w określonym miejscu - dzięki opiniom będziemy bardzo dobrze poinformowanymi turystami. Istnieje naturalnie możliwość zamieszczenia własnej opinii, dzięki temu nasz katalog będzie pełniejszy.
Home | Dodaj obiekt | Cennik | Schowek | Program partnerski | Ostatnio dodane | Aktualności | Regulamin | Polityka Prywatności | Cookies | Mapa strony | Kontakt