Dworek Galosa

Dworek Galosa - opinie


Nocleg od 50 zł
Miejsca noclegowe: 70
Kościelna 8
57-550 Stronie Śląskie
Województwo: Dolnośląskie
Region: Kotlina Kłodzka
7481... pokaż numer telefonu

Opinie użytkowników


1010/10
20.11.2020

Fajne miejsce o góralskim klimacie i przednią gościną. Bardzo dobre odpoczęłam w tak dobrych warunkach i miłej atmosferze, i doskonałej obsłudze. Myślę, że za rok wrócę tu ponownie. Polecam.

Odpowiedz Usuń

1010/10
12.10.2020

Bardzo kompetentna obsługa. Zaopferowany pokój wpełni spełnił moje oczekiwania . czysty i zadbany pokój z niezbędnym umeblowaniem i z ładnym widokiem. Miejsce za tą cenę godne polecenia.

Odpowiedz Usuń

1010/10
24.09.2020

Pierwszy raz byłem w tym regionie gór i naprawdę są malownicze. Także trafiłem z wyborem miejsca noclegowego, bo właściciele zadbali o wygodę swoich gości i tu nie mam żadnych zastrzerzeń. Duzym plusem jest dbanie także o wytyczne rządowe dotyczące dezynfekcji. W sumie udany weekend.

Odpowiedz Usuń

1010/10
31.08.2020

Bardzo dobrze wspominam sierpniowy urlop w tym urokliwym zakątku. Dobrze przygotowane miejsce pod gości i pełen komfort. Do tego też rozpieściła mnie idealna pogoda. Tylko raz padało. Oczywiście polecam.

Odpowiedz Usuń

1010/10
27.07.2020

Byłam teraz na urlopie z dziećmi przez tydzień i dworek wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenia. Wszystko starannie przygotowane pod gości, a wytyczne rządowe są jak najbardziej zrealizowane. Czuć tu komfort i bezpieczeństwo, a przy dzieciach to rzecz istotna. Polecam.

Odpowiedz Usuń

1010/10
28.06.2020

Bardzo przyjemne miejsce na spędzenie uroczego urlopu w tym rejonie gór. Dobry komfort i wygodny pokój i bliskośc na stoki to główne zalety.

Odpowiedz Usuń

1010/10
17.04.2020

Piękne miejsce na romantyczny wyjazd we dwoje właśnie tutaj spędziłam z moim lubym walentynki. Pokój był miły i przytulny i dobrze ogrzany. Idealna sceneria dla zakochanych.

Odpowiedz Usuń

1010/10
17.03.2020

Byłam w Dworku przez tydzień z rodziną podczas zimowych ferii i miejsce bardzo mnie zauroczyło. Jest doskonale przystosowane pod rodziny z dziećmi i dysponujemy ładnymi pokojami. Nie wspomne już o miłej obsłudze i pięknej okolicy w jakiej jest połozony.

Odpowiedz Usuń

1010/10
21.02.2020

nigdy wcześniej nie byłem w Stroniu, ale dostaliśmy zaproszeni na wesele, które kuzyn organizował w tym dworku, a dla gosci z daleka załatwił jeszcze noclegi. Jestem pod dużym wrażeniem całej otoczki wesela, które było pięknym i tradycyjnym stylu, a nocleg był bardzo przyzwoicie przygotowany. Myślę, że zajżę tu prywatnie w najbliższym czasie.

Odpowiedz Usuń

1010/10
30.01.2020

nie znam dworka od strony noclegowej, ale za to ostatnio zdażyło mi się bawić na imprezie weselnej i muszę się przyznać , że wesele było znakomite od strony kulinarnej jak i wystroju wnętrza. Nowoczesnośc z klasyką w tym przypadku daje rewelacyjny efekt.

Odpowiedz Usuń

1010/10
18.12.2019

Spędziłem z rodzina kilka dni podczas krótkiego wypadu w góry. Muszę się przyznać, ze właściciele zadbali o dobry poziom noclegu i wypoczynku. Do tego promocyjne ceny i miła obsługa.

Odpowiedz Usuń

1010/10
17.11.2019

coś nie poszło z rezerwacją w Kłodzku, no i w ciemno trafiliśmy do stronia, gdzie mieli w dworku wolny pokój. Nie spodziewaliśmy się aż tak dobrych warunków bytowych, a lokalizacja wprost rewelacyjna. Na przyszłość na pewno ponownie tu zajrzymy.

Odpowiedz Usuń

1010/10
22.10.2019

miejsce jak naj bardziej godne uwagi. W moim przypadku była to baza wypadowa na zwiedzanie pobliskich miejscowości jak Polanica, Nysa, czy same Kłodzko. Ogólnie dobry komfort i bardzo czysto.

Odpowiedz Usuń

1010/10
28.09.2019

Bardzo urokliwe miejsce z sympatyczną obsługą . Spędziłem tylko i aż tydzień i wszystko dopisało na in plus, czyli pogoda była, przepyszne jedzenie i w2ygodny pokój. Cena także rozsądna.

Odpowiedz Usuń

107/10
29.08.2019

Super noclegi polecam za ta cenę. Sędzi komfortowe noclegi.

Odpowiedz Usuń

1010/10
29.07.2019

Zorganizowanie przyjęcia weselnego wntym wytwornym budynku było bardzo bardzo udaną i trafną decyzją. Po umówieniu z właścicielami szczegółów o nic praktycznie więcej nie musiałem się martwić. Przebieg wesela był zgodnie z moimi oczekiwaniami i nic na Sali nie brakowało. Po prostu lux.

Odpowiedz Usuń

1010/10
02.04.2019

Świetne miejsce na zorganizowanie wesela. Oglądając z mężem film ze ślubu łezka dalej się kręci, przepiękna organizacja

Odpowiedz Usuń

1010/10
20.07.2018

wspaniałe miejsce na wypoczynek, moi rodzice byli tam z okazji swojej 40 rocznicy ślubu, wrócili oczarowani widokami, spokojem oraz przemiłą obsługą:-)

Odpowiedz Usuń

1010/10
28.06.2018

Jeśli ktoś planuje zatrzymać się w Stroniu to tylko w Dworku Galosa. Przemiła obsługa i właściciele, którzy oferuja nam bardzo zadbane i czyste pokoje z pięknymi widokami. Możliwość postawienia samochodu na posesji to także duża zaleta. Wykupiliśmy same śniadania, które był przepyszne w formie szwedzkiego stołu. Dobrze wspominam pobyt

Odpowiedz Usuń

1010/10
31.05.2018

Dworek, w którym panuje świetna atmosfera. Ciepło i przytulnie zimą, na dworze panuje wtedy bajeczna atmosfera. Fajny wygląd pokoi, klasycznie z lekką dozą nowoczesności. Fajny pobyt

Odpowiedz Usuń

1010/10
30.04.2018

Fajna opcja jeżeli ktoś chce spędzić noc lub kilka w fajnym i klimatycznym miejscu

Odpowiedz Usuń

1010/10
29.03.2018

Najlepsze miejsce na wesele. Byłem gościem na uroczystości, która właśnie miała miejsce w Dworku Galosa i jestem zachwycony tym miejscem. Spora sala, która pomieści mnóstwo osób jest bardzo ładna oraz jedzenie przygotowywane przez kucharzy z Dworku to poezja smaków. Super

Odpowiedz Usuń

1010/10
20.02.2018

Jest to jedno z takich miejsc, do których z pewnością wrócę jeśli przydarzy się taka okazja. Spędziłam tutaj bardzo przyjemne chwile, zrelaksowałam się jak trzeba, a o to właśnie mi chodziło. Bardzo jestem zadowolona z pobytu w dworku

Odpowiedz Usuń

1010/10
24.01.2018

Każdy szczegół starannie dopracowany. Klasa i elegancja sama w sobie. Wspaniałe jedzonko, obsługa, klimat. Idealne miejsce na wesele (choć nie było to wesele nasze - serdecznie polecamy). Mam nadzieję, że jeszcze tutaj wrócimy. :)

Odpowiedz Usuń

1010/10
15.12.2017

Pobyt weekendowy we dwoje - byliśmy oboje bardzo zadowoleni.Sam obiekt bardzo fajny, ładny i bardzo czyściutki. Pokój w porządku. My tu wrócimy A Wam serdecznie go polecam warto :-)

Odpowiedz Usuń

1010/10
19.10.2017

Bardzo ciekawe i sympatyczne miejsce polecam każdemu, w pokojach czysto , smaczne jedzenie , bardzo miła i rodzinna atmosfera. W tym miejscu można odpocząć i się zrelaksować, dzieci również mają czas zajęty jest dla nich mnóstwo atrakcji. Serdecznie polecam

Odpowiedz Usuń

1010/10
28.09.2017

Byłam tam z rodziną i wszyscy jesteśmy zachwyceni atmosferą, która tam panuje. Jest tam miło obsługa nie robi z niczym problemu pokoje czyste przestronne i wygodne. Dużo atrakcji dla dzieci. Spędziliśmy tam super czas . Serdecznie polecam to miejsce.

Odpowiedz Usuń

1010/10
24.07.2017

Polecam wszystkim Dworek Galosa. Czysto, przyjemnie, dobrze wyposażony aneks kuchenny, blisko sklep, który jest długo otwarty, przystanek przy willi, busy jeżdżą wszędzie się dojedzie bez problemu. Właściciele pomocni i bardzo uczynni...

Odpowiedz Usuń

1010/10
21.06.2017

Idealne miejsce na wypoczynek , i spędzenie czasu z rodziną. Dzieci w tym miejscu nie nie zaznają nudy. Miejsce godne polecenia. POLECAM :-)

Odpowiedz Usuń

1010/10
14.06.2017

Super miejsce na spędzenie wolnego czasu, przemiła atmosfera i klimat. Rozsądna cena za pobyt, dzieci zachwycone. Serdecznie polecam :-)

Odpowiedz Usuń

1010/10
14.03.2017

Dworek znalazłam w interncie i do pobytu w nim zainspirowały mnie zdjęcia. Na miejscu okazało się, ze na żywo to wszystko wygląda dużo lepiej i całej obsługi włącznie z wynajmowaniem pokoju jestem bardzo zadowolona.

Odpowiedz Usuń

1010/10
15.02.2017

Wydaje mi się, ze nie ma lepszego miejsca na dłuższy pobyt jak dworek gallosa w tej okolicy. Ceny są bardzo przystępne, a w zamian otrzymujemy wysoki pakiet usług, które w każdym razie mnie bardzo zadowoliły.

Odpowiedz Usuń

1010/10
16.01.2017

Byłem z narzeczoną podczas urlopu w tym dworku i bardzo zadowolił nas standard. Wszelkie wygody umożliwiające beztroski wypoczynek urlopowy. Pensjonat oceniam na ocenę celującą.

Odpowiedz Usuń

1010/10
19.12.2016

Byłem w dworku z dziećmi przez tydzień i bardzo to miejsce nam przypadło do gustu. Zwłaszcza, że były zapewnione wszelkie wygody, a także atrakcje dla dzieci. Myślę, że za rok z dziećmi znów tu powrócę.

Odpowiedz Usuń

1010/10
21.11.2016

Byłem z narzeczoną na krótkim urlopie i jesteśmy bardzo zadowoleni ze sposobu spędzonego wolnego czasu. Dworek zapewnia dobre warunki pobytu i jest przyjemnie, czysto i kulturalnie. Takie miejsca nam bardzo odpowiadają!

Odpowiedz Usuń

1010/10
24.10.2016

Hej! Jestem zachwycona elegancją tego ośrodka, a także niezwykle czystymi pokojami i super obsługą. Widać, że zależy im na klientach i dla tego dbają o wysoki standard usług. To się chwali!

Odpowiedz Usuń

1010/10
27.09.2016

Podczas ostatniego lata spędziliśmy urokliwy tydzień w tym Dworku, który dosłownie był sielanką. Warunki bytowania były na dobrym poziomie, a okolica jest przepiękna. Pełna atrakcji i ścieżek spacerowych. Jesteśmy zachwyceni tym miejscem!

Odpowiedz Usuń

1010/10
12.08.2016

Spędziłem tutaj cudowne chwile z żoną. Byliśmy zakwaterowani w bardzo wygodnych pokojach, a personel był życzliwy i pomocny w wielu rzeczach. Bardzo przypadło nam do gustu takie podejście do gości i nawet nam pogoda dopisała!

Odpowiedz Usuń

1010/10
31.07.2016

Byłem z rodziną na urlopie i skorzystałem z noclegu w tym pensjonacie i było bardzo w porządku. Ważne było to, że dzieci się świetnie bawiły i miały dostęp do placu zabaw i innych atrakcji. Myślę, że to jest idealna opcja na rodzinne wakacje!

Odpowiedz Usuń

1010/10
25.06.2016

Z narzeczoną wyjechaliśmy na kilka dni do tego ośrodka żeby się lepiej poznać przebywając przez 24 godziny na dobę ze sobą. Miejsce przepiękne, pogoda udała się, lokalizacja rewelacyjna. Tu można spędzić sympatycznie wolny czas!

Odpowiedz Usuń

26.05.2016

Bardzo ładny dworek w Stroniu.Duże wygody,dobre posiłki i miła atmosfera.Bardzo polecam!

Odpowiedz Usuń

1010/10
08.01.2015

piękne miejsce, idealne na odpoczynek i relaks, na weekend i na dłużej, obsługa dba o klienta, pokoje ok, lokalizacja też, polecamy!

Odpowiedz Usuń

Wyrażone poniżej opinie i oceny są komentarzami użytkowników serwisu Noclegi Online.
Redakcja serwisu Noclegi-Online.pl w żaden sposób nie utożsamia się z przedstawianymi ocenami.
Wpisy łamiące polskie prawo, wulgarne lub naruszającce dobra osobiste będa usuwane.


Dodaj nową opinię


Osoba
Adres e-mail
Potwierdź adres e-mail

Wpisz treść komentarza
Przepisz kod:

Informacje dodatkowe


Obsługa w językach: Niemiecki, Rosyjski

Wyposażenie (obiekt, pokoje, w okolicy): Balkon, Czajnik, Internet WiFi, Klimatyzacja, Kuchenka, Lodówka, Odtwarzacz CD, Ogród, Parking, Pralka, Prysznic, Radio, Suszarka do włosów, Taras, Telewizor, WC, Zmywarka, Łazienka

Lokalizacja obiektu: Góry, blisko lasu, Park krajobrazowy, Przy trasie

Słowa kluczowe: noclegi, góry, narty, basen, pensjonat

Oferta noclegowa odwiedzana 23 razy w ciągu ostatnich 14 dni (dane aktualizowane raz dziennie) oraz 2016 razy od 01.01.2013

Serwis www.noclegi-online.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść prezentowanych ogłoszeń.




Podobne w okolicy

Pensjonat AKACJA *** Pensjonat AKACJA ***, Kudowa Zdrój
od 70 zł

Solej Siedlisko Solej Siedlisko, Janowa Góra
od 50 zł

Pensjonat Monte Negro Pensjonat Monte Negro, Stronie Śląskie
od 50 zł

Pensjonat *NINA* Pensjonat *NINA*, Polanica Zdrój
od 30 zł

Ośrodek wypoczynkowy WRZOS Ośrodek wypoczynkowy WRZOS, Kudowa Zdrój
od 40 zł


Podobne w Stroniu Śląskim




Nasze kanały w sieci
My na Facebooku My na Twitterze


Noclegi-Online.pl
© 2004-2020
W naszym serwisie zamieszczono ponad 45 000 ofert, a co za tym idzie, na pewno znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełni nasze wszelkie wymagania. Warto pamiętać o tym, że udostępniliśmy wyszukiwarkę noclegów, dzięki której znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełnia wszystkie nasze warunki - również te cenowe. Każdy obiekt, który jest dodany do naszego serwisu, jest oczywiście bardzo dobrze opisany, a także sfotografowany. Dzięki temu właśnie, będziemy mogli dowiedzieć się tego, które miejsca noclegowe powinny sprostać naszym wymaganiom. Powinniśmy również mieć na uwadze to, że przecież istnieje możliwość zapoznania się z opiniami ludzi, którzy już wcześniej wypoczywali w określonym miejscu - dzięki opiniom będziemy bardzo dobrze poinformowanymi turystami. Istnieje naturalnie możliwość zamieszczenia własnej opinii, dzięki temu nasz katalog będzie pełniejszy.
Home | Dodaj obiekt | Cennik | Schowek | Program partnerski | Ostatnio dodane | Aktualności | Regulamin | Polityka Prywatności | Cookies | Mapa strony | Kontakt