DW LALA

DW LALA - opinie


Nocleg od 40 zł
Miejsca noclegowe: 45
Wiktora 18
34-460 Szczawnica
Województwo: Małopolskie
Region: Beskidy
6049... pokaż numer telefonu

Opinie użytkowników


1010/10
17.11.2019

jestem zachwycona piękną lokalizacją tego ośrodka, a przede wszystkim profesjonalną obsługą i pięknymi pokojami. To wszystko ma swój niepowtarzalny styl i dlatego lubię tu wracać.

Odpowiedz Usuń

1010/10
22.10.2019

znakomite miejsce na rodzinne wakacje. Bardzo dobry standard obsługi i pokojów. Do tego blisko na deptak i park zdrojowy.


Odpowiedz Usuń

1010/10
23.09.2019

Bardzo mi smakowała kuchnia, bo mieli domowe potrawy o dużych porcjach i niebanalnym smaku. Wcześniej stołowałem się w szkole, gdzie latem sprzdają obiady, ale to nie było to samo. Zdecydowanie kuchnia w Lali jest o niebo lepsza.

Odpowiedz Usuń

1010/10
23.07.2019

bardzo przyjemne miejsce, które mogę polecic każdemu, a już niejednym pensjonacie nocowałem i sporo widziałem. Do głównych atutów mogę zaliczyć czystość pokoju, świeżą pościel i ładną łazienkę i oczywiscie należy też wspomnieć o przyjemnej obsłudze

Odpowiedz Usuń

1010/10
25.06.2019

Trafiłem do tego pensjonaltu przez polecenie znajomych, którzy gościli u nich kilka lat temu i bardzo chwalili poziom. Nic dziwnego, bo atmosfera panuje tutaj wyjątkowo rodzinna. Nie mówiąc już o przytulnym pokoju i doskonałej kuchni. Kompleksowe miejsce dla ludzi szukających spokojnego miejsca na urlop.

Odpowiedz Usuń

1010/10
22.05.2019

Jechałam w ciemno a pensjonat znałam tylko z opisu strony internetowej. Na miejscu życie wszystko zweryfikowało, ale tym razem w pozytywnym znaczeniu. Otrzymany pokój spełnił moje oczekiwania od strony czystości, wyposażenia i schludności. Cały urlop wspominam w Szczawnicy bardzo dobrze.

Odpowiedz Usuń

1010/10
24.04.2019

Często bywam w górach, które są piękne o każdej ;porze czy zimą czy latem. Mikroklimat w Szczawnicy bardzo mnie urzeka i pozwala zrelaksować. Ulubionym miejscem na nocleg jest Lala i mają bardzo dobre warunki za cenę przystępną dla emerytki. To mi się bardzo podoba.

Odpowiedz Usuń

1010/10
27.03.2019

Bardzo klimatyczne miejsce do wypoczynku we dwoje i z moim narzeczonym spędziliśmy kilka cudownych dni z walentynkami. Zaproponowany pokój bardzo nam się podobał i mieliśmy miły widok na krajobraz i ciszę. Na pamiątkę mamy teraz masę zdjęć i dobre wspomnienia z tego miejsca.

Odpowiedz Usuń

1010/10
24.02.2019

W lali dobrze wiedzą jak zachęcić klientów przede wszystkim przez atrakcyjną cenę, domową kuchnię i przytulne pokoje. Bardzo dobrze się czułem podczas całego pobytu a ekipa pracująca w tym pensjonacie to rewelacyjni i oddani swojej pracy ludzie.

Odpowiedz Usuń

1010/10
28.01.2019

Uważam, że niejeden pensjonat mógłby się uczyć od Lali jak wygląda profesjonalizm, idealne przygotowanie pokoi, oraz obsługa gości. Dawno się nie spotkałam z tak dobrymi warunkami, domową atmosferą i przepyszną kuchnią.

Odpowiedz Usuń

1010/10
22.12.2018

O lali dowiedziałem się od znajomych, którzy często jeżdżą w góry i lubią w różnych miejscach mieszkać. Przy takiej rekomendacji nie miałem się nad czym zastanawiać i dokonałem rezerwacji i spędzony jesienny urlop wspominam bardzo dobrze pod każdym względem, a kuchnie mają naprawdę znakomitą. Bardzo dobrze miejsce.

Odpowiedz Usuń

1010/10
28.11.2018

Idealne miejsce dla ludzi z dziecmi. Spędzałem urlop z żoną i dwójką szkrabów i dostaliśmy duży pokój, gdzie się bez problemu pomieściliśmy. Łazienka też spora i co najważniejsze kuchnia miała też potrawy pod dzieci. Kompleksowość usług plus plac zabaw to główne atuty tego ośrodka. Polecamy.

Odpowiedz Usuń

1010/10
27.10.2018

Bardzo mi się podobała atmosfera w tym pensjonacie, a obsługa profesjonalna, ale również przemiła łącznie z włścicielką. Na komfort pokoju i kuchnię nie dało się narzekać, bo wszystko było git. W związku z tym pragnę podziękować za wspaniałe warunki pobytu i pozdrowić.

Odpowiedz Usuń

1010/10
28.09.2018

W sezonie letnim ciężko jest o wolny pokój ale na fb wypatrzyłam moment, że mieli na stanie dwójkę. Bardzo się cieszę, że udało mi się z mężem spędzić cudowny tydzień w dobrych warunkach i górskich plenerach.

Odpowiedz Usuń

1010/10
11.08.2018

Wybrałam się z koleżankami na kilka dni w góry i mieszkaliśmy w szczawnickiej Lali. Było to bardzo udane urozmaicenie z czasu zdanego po udanej sesji egzaminacyjnej. Pokoje były jasne i czyste, łazienki na poziomie i ogólnie był fajny luz i cool.

Odpowiedz Usuń

1010/10
28.07.2018

Mieliśmy przyjemność spędzić kilka dni w dw Lala i musze ocenić moim i rodziny imieniu bardzo pozytywnie ten pobyt, bo dany pokój był duży, wygodny i zadbany. Bardzo ucieszył nas fakt balkonu i ładnego widoku na krajobraz. Widać, że właściciele DW Lali potrafią dobrze przygotować pokoje pod turystów.

Odpowiedz Usuń

1010/10
21.06.2018

Bardzo cenię, że DW Lala ma fajny standard, ale tez udogodnienia pod najmłodszych gości, które mają swoje miejsca do zabawy i ma też pod nich przyjazną kuchnię. Za takie profesjonalne podejście Lali każdy może być w pełni zadowolony z wypoczynku.

Odpowiedz Usuń

1010/10
25.05.2018

Zdecydowałam się na majówkę w Szczawnicy i była to dobra decyzja, bo miejscowość przepiękna pod każdym względem. Na nocleg wybrałam Lalę, gdzie panowały dobre warunki i mieli nawet domową kuchnię. jednym słowem sympatyczne miejsce za nie duże pieniądze.

Odpowiedz Usuń

1010/10
22.04.2018

Spędzony urlop zimą z męzem w Lali oceniam jako bardzo udany, bo pokój co dostaliśmy był idealnie dogrzany i co jest chyba też najważniejsze czysty i przytulny. Lokalizacja od środka jest bardzo dobra, bo wszędzie jest blisko, a chodniki akurat były dobrze odśnieżone.

Odpowiedz Usuń

1010/10
29.03.2018

Pojechałam z mężem i dziećmi w ciemno do Lali, a informacje i opinie zaczerpnęliśmy z internetu. Ogólnie były bardzo pozytywne i mieliśmy okazję je skonfrontować z rzeczywistością. Faktycznie jest to idealne miejsce na rodzinny urlop, a pokój, kuchnia i obsługa w pełni spełniły nasze dosyć wysokie oczekiwania. Teraz my mamy okazję podziękować za gościnę i zarekomendować.

Odpowiedz Usuń

1010/10
26.02.2018

Noclegi u Pani Elżbiety są dopracowane do ostatniego guzika jak to się mówi. Wszystko jest tu najlepsze! Super pokoje i jescze to znakomite jedzenie. Polecm szczególnie rodzinom z małymi dziećmi! Jedzenie lepsze niż w domu!

Odpowiedz Usuń

1010/10
14.01.2018

Szukałam miejsca, które jest przyjazne dzieciom i będą miały zapewnione swoje atrakcje. W Szczawnicy nie wypatrzyłam takich ośrodków dużo i najlepiej prezentowała się Lala. Na miejscu okazało się, że to miejsce idealnie skrojone pod małych gości, gdzie miały swoje miejsca do zabaw włącznie z bezpieczną trampoliną. Ogólny standard też był moim zdaniem doskonały i Lalę polecamy.

Odpowiedz Usuń

1010/10
31.12.2017

Jesteśmy bardzo zadowoleni z romantycznego weekendu w Szczawnicy jaki nam dzieci zafundowały. Stacjonowaliśmy w DW Lala, który jest cudownym obiektem z bardzo smaczną kuchnią i ładnymi czystymi pokojami. Nabraliśmy energii na kolejne miesiące!

Odpowiedz Usuń

1010/10
21.11.2017

Muszę przyznać, że z krótkiego wypadu do Szczawnicy jestem bardzo zadowolony. Zwłaszcza noclegi, które miałem u Lali były na dobrym poziomie w rozsądnej cenie a sama obsługa niezwykle sympatyczna i pomocna w codziennych sprawach. To się udziela innym i dla tego będąc tam miałem wcąż dobry nastrój. Polecam!

Odpowiedz Usuń

18.10.2017

Uwielbiam góry, ale głównie jeżdżę latem ze względu na taki stan zdrowia jaki posiadam. Ostatnio nocowałem w Lali, gdzie się czułem komfortowo, bo nie było żadnych barier architektonicznych i mogłem się w miarę dobrze poruszać. Otrzymany pokój spełniał moje iczekiwania, a łazienka była czysta i zadbana. Dobre miejsce dla każdego.

Odpowiedz Usuń

1010/10
18.09.2017

Z dobrej rekomendacji wybrałem DW Lalę na miejsce do noclegu i był to udany krok. Lala oferuje pełną gamę usług i to przede wszystkim trzeba wyróżnić komfortowy pokój i niebanalną kuchnię. Teraz ja rekomenduję Lalę wszystkim i pozdrawiam całą ekipę.

Odpowiedz Usuń

1010/10
14.08.2017

Rozbiłam sobie wyjazd w góry na dwa miejsca. W pierwszymi miejscu co nocowałam to była piwniczna, ale tam już stosowny komentarz zamieściłam, a drugim miejscem była szczawnica, gdzie nocowałam w Lali. Miejscowość klimatyczna, a sam dom wczasowy sympatyczny i nocując tam czułam się jak u siebie w domu. Wszystko wspaniale zorganizowane, na dobrym poziomie pokój, kuchnia, łazienka, obsługa i widać, że pani Elżbieta dba o dobry standard i jakość usług. DW godne zaufania.

Odpowiedz Usuń

1010/10
20.07.2017

Wszystko nam się podobało.Najbardziej to,że było bardzo,bardzo czysto. Wszystko zgodne z opisem.Mieliśmy ładny, wygodny pokój. Zdecydowanie polecam.

Odpowiedz Usuń

1010/10
08.06.2017

Współpracowałam z Lalą w zakresie organizacji kilkudniowego seminarium łącznie z noclegami dla gości. Nie były tylko zapewnione pokoje dobrej klasy, ale także można było zorganizować bankiet, który się wyjątkowo udał i się wszystkim podobało. Firma bardzo elastyczna i można się bez problemu dogadać co do szczegółów. Polecam!

Odpowiedz Usuń

1010/10
08.06.2017

Jestem zachwycona ze spędzonego weekendu w tym ośrodku, bo wyposażenie pokoju było na wysokim poziomie i do tego był nawet czajnik, ręczniki, a łazienka czyściutka jak w domu. Widać, że Lala stawia na dobry poziom usług i zależy im na swoich klientach. W tym przypadku wypada tylko dać im ocenę celującą za całość.

Odpowiedz Usuń

1010/10
12.05.2017

Bardzo dobre polecenie dostałem na namiary na dobry i nie drogi nocleg w Szczawnicy. Na miejscu okazało się, ze teściu nie przesadzał, bo warunki noclegowe i cena były na dobrym poziomie i nie zawiodłem się. Z czystym sumieniem ten obiekt mogę polecić ludziom ceniącym czystość, wygodę i kulturę.

Odpowiedz Usuń

1010/10
09.04.2017

Zabrałam na ferie zimowe dzieci do Szczawnicy i nocowaliśmy w komfortowych warunkach jakie zapewnił nam DW Lala. Mieliśmy do dyspozycji sympatyczny pokój z bardzo ładnym widoczkiem, a poza tym było schludnie, co bardzo mi odpowiadało. W okolicy było sporo atrakcji gdzie dzieci mogły się wyszaleć. Polecam!

Odpowiedz Usuń

1010/10
13.03.2017

Wybrałam się z przyjaciółką na weekend w góry i teraz wybór padł na Szczawnicę, gdzie nocowaliśmy w Lali. Bardzo przyjemny ośrodek, z pełnymi wygodami jak tv, balkon i to wszystko za nie duże pieniądze. Miejsce sprawdzone. Polecamy!

Odpowiedz Usuń

1010/10
15.02.2017

Byłam z dziećmi podczas ferii w Szczawnicy i wynajmowaliśmy pokój w Lali. Mielismy do dyspozycji duży pokój dobrze umeblowany, czysty i co najważniejsze było ciepło, co nam bardzo odpowiadało. Okolica jest ciekawa i jest dużo miejsc do zwiedzania i aktywnego wypoczynku. Polecamy!

Odpowiedz Usuń

1010/10
16.01.2017

Byłam z przyjaciółką i z dziećmi przez tydzień w Lali i jesteśmy bardzo zadowolone z jakości usług jakie nam ośrodek zaoferował a także z atrakcji jakie zapewnia Szczawnica. To był świetny wyjazd.

Odpowiedz Usuń

1010/10
11.12.2016

Lalę polecił mi mój znajomy, który bardzo zachwalał zwłaszcza, że ciągle tam bywa. Skorzystałam z jego sugestii i miał racje co do ośrodka, ze jest świetny, bo praktycznie wszystko przypadło mi do gustu włącznie z udaną pogodą! Lala, to idealne miejsce dla wymagających klientów!

Odpowiedz Usuń

1010/10
13.11.2016

Byłam z rodziną przez tydzień u Lali i bardzo dobrze naładowaliśmy akumulatory. Pokoje komfortowe i widne, a okolica wymarzona do pieszych wędrówek. Wymarzone miejsce na udany wypoczynek.

Odpowiedz Usuń

1010/10
24.10.2016

Ten pensjonat polecił mi znajomy, który tam często bywa i bardzo chwalił ośrodek i cenę. Skorzystałam z tego polecenia i nie zawiodłam się. Wszystko było na wysokim poziomie, a personel był bardzo pomocny. Myślę, że to dobre miejsce dla każdego!

Odpowiedz Usuń

1010/10
27.09.2016

Bardzo lubimy poznawać nowe miejsca i tym razem padło na DW Lala w Szczawnicy. Do nocowania wybraliśmy ten ośrodek, który spełnił nasze oczekiwania i wszystko nam pasowało. Cena za pobyt była atrakcyjna, a obsługa sympatyczna i życzliwa. Polecamy to miejsce wszystkim. Nawet tym najbardziej wymagającym!

Odpowiedz Usuń

1010/10
13.08.2016

To były bardzo udane wakacje, które spędziłem w tym miejscu. Czdemu tak uważam? Przede wszystkim świetna lokalizacja, wygodne pokoje i pełen komfort umożliwiający bezstresowy wypoczynek. Miejsce godne polecenia!

Odpowiedz Usuń

1010/10
31.07.2016

Mam nadzieję, że niebawem wrócę do tego cudownego miejsca, bo chwile spędzone podczas urlopu były prawdziwym odprężeniem. Miałem zapewniony wysoki komfort obsługi w rodzinnej atmosferze. To miejsce jest warte wszystkich pieniędzy.

Odpowiedz Usuń

1010/10
25.06.2016

Spędziłam tutaj bardzo fajny okres wakacyjny. Na wygody nie mogłam narzekać. Ujęła mnie życzliwa i pomocna obsługa. Co najważniejsze jest co zwiedzać w okolicy. Miejsce warte uwagi.

Odpowiedz Usuń

1010/10
26.05.2016

Ubiegłe lato spędziłam tu miłe chwile z mężem i wnukami. Bardzo przyjemna okolica, a ośrodek bardzo ładny. Przytulne pokoje, wygodne łóżka, bardzo dobra kuchnia, sympatyczna obsługa. Wnuczki były w siódmym niebie. Bardzo polecam!

Odpowiedz Usuń

1010/10
25.03.2016

Bardzo polecamnto miejsce!

Odpowiedz Usuń

1010/10
25.02.2016

Piękny ośrodek w sercu gór! Czysto, rodzinnie i ogólnie super!POLECAM!

Odpowiedz Usuń

1010/10
12.08.2015

DW Lala poznałem niedawno i na pewno będę wracać ! Fajna lokalizacja - blisko centrum i parku. Pyszne domowe jedzenie. Pokoje przytulne i komfortowe. Nic dodać nic ująć !

Odpowiedz Usuń

Wyrażone poniżej opinie i oceny są komentarzami użytkowników serwisu Noclegi Online.
Redakcja serwisu Noclegi-Online.pl w żaden sposób nie utożsamia się z przedstawianymi ocenami.
Wpisy łamiące polskie prawo, wulgarne lub naruszającce dobra osobiste będa usuwane.


Dodaj nową opinię


Osoba
Adres e-mail
Potwierdź adres e-mail

Wpisz treść komentarza
Przepisz kod:

Informacje dodatkowe


Obsługa w językach: Angielski

Wyposażenie (obiekt, pokoje, w okolicy): Czajnik, Prysznic, Radio, Telewizor, WC

Lokalizacja obiektu: Góry, w centrum miasta, Park krajobrazowy

Oferta noclegowa odwiedzana 1238 razy w ciągu ostatnich 14 dni (dane aktualizowane raz dziennie) oraz 1238 razy od 01.01.2013

Serwis www.noclegi-online.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść prezentowanych ogłoszeń.



Nasze kanały w sieci
My na Facebooku My na Twitterze


Noclegi-Online.pl
© 2004-2020
W naszym serwisie zamieszczono ponad 45 000 ofert, a co za tym idzie, na pewno znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełni nasze wszelkie wymagania. Warto pamiętać o tym, że udostępniliśmy wyszukiwarkę noclegów, dzięki której znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełnia wszystkie nasze warunki - również te cenowe. Każdy obiekt, który jest dodany do naszego serwisu, jest oczywiście bardzo dobrze opisany, a także sfotografowany. Dzięki temu właśnie, będziemy mogli dowiedzieć się tego, które miejsca noclegowe powinny sprostać naszym wymaganiom. Powinniśmy również mieć na uwadze to, że przecież istnieje możliwość zapoznania się z opiniami ludzi, którzy już wcześniej wypoczywali w określonym miejscu - dzięki opiniom będziemy bardzo dobrze poinformowanymi turystami. Istnieje naturalnie możliwość zamieszczenia własnej opinii, dzięki temu nasz katalog będzie pełniejszy.
Home | Dodaj obiekt | Cennik | Schowek | Program partnerski | Ostatnio dodane | Aktualności | Regulamin | Polityka Prywatności | Cookies | Mapa strony | Kontakt