Hotel Warmia Spa

Hotel Warmia Spa - opinie


Gdańska 18
14-500 Braniewo
Województwo: Warmińsko Mazurskie
Region: Mazury

Przyjazd:
Odjazd:
Dorośli:
Dzieci:

Opinie użytkowników


1010/10
24.03.2020

Nie mam uwag do hotelu. Wszystko dobrze zorganizowane, obsługa pomocna, dbają o swojego gościa. W pokoju czysto, wygodne łóżka. Polecam z czystym sumieniem.

Odpowiedz Usuń

1010/10
09.03.2020

Hotel, który jest prowadzony bardzo sumienne i profesjonalnie. Jest czysto, pachnąco i wygodnie. Restauracja podaje bardzo smaczne dania. Miejsce godne polecenia. Pozdrawiam

Odpowiedz Usuń

1010/10
28.02.2020

Hotel Warmia ma wszystko to czego oczekuję od takiego miejsca. Pokoje są bardzo komfortowe, ciche i pachnące, restauracja serwuje smaczne dania, a strefa spa pozwala totalnie się zrelaksować. Jestem też pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu obsługi. Polecam to miejsce.

Odpowiedz Usuń

1010/10
07.02.2020

Godny polecenia hotel za dobrą cenę. Dostępny basen i spa. Dobra lokalizacja.
Warto wspomnieć też, że mają super personel. Hotel w zakresie pobytu był dobrym wyborem.

Odpowiedz Usuń

1010/10
30.01.2020

Dobra oferta noclegowa. Skorzystałem z oferty i jestem zadowolony z pobytu. Hotel ma wiele zalet i z czystym sumieniem mogę polecić.

Odpowiedz Usuń

1010/10
13.01.2020

Hotel jak najbardziej ok. Pobyt udany i z wielką chęcią ponownie odwiedzę to miejsce. Ładne i przytulne pokoje, odnowione. Powiew świeżości w całym obiekcie. Jest spa z basenem, do dyspozycji gości także restauracja. Obsługa bardzo miła. Ogólnie jestem zadowolony z pobytu.

Odpowiedz Usuń

1010/10
07.01.2020

Hotel odwiedziłem przy okazji szkolenia jakie zorganizowała nam w tym obiekcie firma. Nie mam zastrzeżeń. Bardzo fajnie urządzone pokoje, czysto i świeżo w obiekcie – widać, że po remoncie. Do dyspozycji gości strefa spa z basenem, restauracja i wiele innych dodatkowych atrakcji. Jest też parking. Sala szkoleniowa ze spokojem pomieści sporą grupę uczestników. Fajny pobyt.

Odpowiedz Usuń

1010/10
10.12.2019

Bardzo przyjemny pobyt – moje oczekiwania zostały spełnione. Z wielką chęcią wrócę.

Odpowiedz Usuń

1010/10
04.12.2019

Apartament macie super. Te kilka dni spędzonych w Waszym hotelu były bardzo przyjemne i mile będę wspominała swój pobyt. Polecam serdecznie.

Odpowiedz Usuń

1010/10
04.11.2019

Bardzo fajne miejsce na nocleg, cenowo nieźle. Na plus możliwość zjedzenia śniadania w hotelowej restauracji. Zaliczam pobyt do tych pozytywnych

Odpowiedz Usuń

1010/10
28.10.2019

Polecam. Hotel spełnił moje oczekiwania jako gości który nocował kilka dni. Pokój ładny z dużym łóżkiem. W łazience prysznic. Czysto wszędzie – widać, że dbają o to. Jest obsługa pokoju. Dostępny basen i spa. Skorzystałem z dziewczyną również z możliwości wypożyczenia roweru. Sama okolica też bardzo ładna. Wyjazd oceniam pozytywnie i z chęcią wrócę.

Odpowiedz Usuń

1010/10
23.09.2019

Dobre miejsce na imprezę firmową. Byłem raz i wszystko dobrze było zorganizowane. Jedzenie również zaliczam na plus.

Odpowiedz Usuń

1010/10
17.09.2019

Organizowałem tutaj przyjęcie - wszystko poszło zgodnie z oczekiwaniami. Polecam

Odpowiedz Usuń

Wyrażone poniżej opinie i oceny są komentarzami użytkowników serwisu Noclegi Online.
Redakcja serwisu Noclegi-Online.pl w żaden sposób nie utożsamia się z przedstawianymi ocenami.
Wpisy łamiące polskie prawo, wulgarne lub naruszającce dobra osobiste będa usuwane.


Dodaj nową opinię


Osoba
Adres e-mail
Potwierdź adres e-mail

Wpisz treść komentarza
Przepisz kod:

Informacje dodatkowe


Lokalizacja obiektu: nad jeziorem, blisko lasu, w centrum miasta

Oferta noclegowa odwiedzana 4 razy w ciągu ostatnich 14 dni (dane aktualizowane raz dziennie) oraz 520 razy od 01.01.2013

Serwis www.noclegi-online.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść prezentowanych ogłoszeń.




Podobne w okolicy

Dom weselny Jarzębinowy Ogród Dom weselny Jarzębinowy Ogród, Braniewo
od 43 zł

Osińscy Osińscy, Braniewo
Rezerwuj online

Wodnik Wodnik, Nowa Pasłęka
Rezerwuj online

Hotel HABENDA ** Hotel HABENDA **, Krutyń
od 60 zł

Hotel Klub Mazury Hotel Klub Mazury, Mrągowo
od 70 zł





Nasze kanały w sieci
My na Facebooku My na Twitterze


Noclegi-Online.pl
© 2004-2020
W naszym serwisie zamieszczono ponad 45 000 ofert, a co za tym idzie, na pewno znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełni nasze wszelkie wymagania. Warto pamiętać o tym, że udostępniliśmy wyszukiwarkę noclegów, dzięki której znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełnia wszystkie nasze warunki - również te cenowe. Każdy obiekt, który jest dodany do naszego serwisu, jest oczywiście bardzo dobrze opisany, a także sfotografowany. Dzięki temu właśnie, będziemy mogli dowiedzieć się tego, które miejsca noclegowe powinny sprostać naszym wymaganiom. Powinniśmy również mieć na uwadze to, że przecież istnieje możliwość zapoznania się z opiniami ludzi, którzy już wcześniej wypoczywali w określonym miejscu - dzięki opiniom będziemy bardzo dobrze poinformowanymi turystami. Istnieje naturalnie możliwość zamieszczenia własnej opinii, dzięki temu nasz katalog będzie pełniejszy.
Home | Dodaj obiekt | Cennik | Schowek | Program partnerski | Ostatnio dodane | Aktualności | Regulamin | Polityka Prywatności | Cookies | Mapa strony | Kontakt