Hotel Meridian **** - opinie


Kaperska 2
84-120 Chałupy
Województwo: Pomorskie
Region: Półwysep Helski

Przyjazd:
Odjazd:
Dorośli:
Dzieci:

Opinie użytkowników


10/10
Jacek C
10.09.2018

Świetny hotel. Miałem okazję wypoczywać tu w tym roku podczas wakacji i na pewno wrócę tam jeszcze raz rok. Bardzo kompleksowa oferta dla rodzin z dziećmi, rozsądne ceny i bardzo dobre warunki. Kuchnia serwuje smaczną i świeżą kuchnię, na brak atrakcji też nie można narzekać. Jak najbardziej polecam!

Odpowiedz Usuń

10/10
Emiii
29.08.2018

Ocena w 100% pozytywna. Spędziłam w tym hotelu kilka cudownych dni i choć pogoda za oknem nie dopisywała to i tak mam wrażenie, że wypoczęłam za wszystkie czasy :) Super pokoje, bardzo dobre jedzenie. Obsługa sympatyczna i pomocna. Liczne atrakcje skutecznie wypłeniały nam czas wolny.

Odpowiedz Usuń

10/10
Kristo
08.08.2018

Fajne miejsce. Miałem okazję spędzić w tym miejscu 2 dni na konferencji firmowej. Zaplecze konferencyjne bez zarzutu, warunki bardzo komfortowe dla uczestników. Pokoje schludne i zadbane, jedzenie w restauracji smaczne. Ceny umiarkowane, standard odpowiadający 4 gwiazdkom. Polecam

Odpowiedz Usuń

10/10
Artis
02.08.2018

Super miejsce. Hotel czysty i zadbany, z bardzo dużą ilością atrakcji dla dorosłych i dzieci. pokoje odpowiednio wyposażone, łazienki czyste i zadbane. Ceny jak najbardziej rozsądne, odpowiadają proponowanemu standardowi. Zamierzam spędzić tam też tegorocznego sylwestra, zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Odpowiedz Usuń

Kamila Dumis
07.07.2018

fajny hotel dla rodzin ale i nie tylko. Jak nie ma pogody dzieci mają co robić ( sala zabaw i basen ). Ja wybrałam się nawet na masaż - polecam, Kuchania smaczna i urozmaicona. Obsługa i personel pozytywnie nastawieni do gości, dbają o komfort i bezpieczeństwo. Bylismy po raz pierwszy ale na pewno odwiedzimy to miejsce jeszcze w przyszłości :).

Odpowiedz Usuń

10/10
Ella
19.06.2018

Miejsce idealne na odpoczynek z dziećmi, miła obsługa, super basen. Pokoje zadbane, super wyposażone ( w zasadzie nic nie trzeba zabierać z domu ). Ceny za dobę hotelową rozsądne, raz do roku można sobie pozwolić na taki wypasiony wypoczynek :)

Odpowiedz Usuń

10/10
Ola Kossak
07.06.2018

Okazały hotel, ładnie zagospodarowany.Od wejścia do wyjścia wszystko na najwyższym poziomie. Jedzenie smaczne i urozmaicone. Obsługa zarówno w restauracji jak i na recepcji bardzo uczynna i pogodna :) Zdecydowanie polecam to miejsce !

Odpowiedz Usuń

10/10
agatula
28.05.2018

Meridian to miejsce idealne na wypoczynek z dziećmi. Zdecydowaliśmy się na rótki wyoad nad morze na początku kwietnia tego roku. Choć pogoda dopisaa nam tylko przez 2 dni, to w pozostałe też się nie nudziliśmy :) Dzieci szalały w sali zabaw i na basenie a rodzice relaksowali się w SPA :) Mam nadzieję, że uda się tam ponownie wybrać jeszcze w tym roku. Pozdrawiam, Agatula :)

Odpowiedz Usuń

10/10
Damian Z
10.05.2018

W mojej obecnie hotel Meridian zasługuje na maksymalną liczbę gwiazdek. Za super położenie, nowoczesne wyposażenie i bardzo profesjonalną obsługę. Duża ilość atrakcji to kolejny wielki atut tego miejsca - można się zrelaksować w SPA, popływać na basenie czy pograć w piłkarzyki. Umiarkowane ceny, dobra kuchnia. Czego chcieć więcej :)

Odpowiedz Usuń

9/10
Paulina
08.05.2018

Świetne miejsce zarówno na wypoczynek tylko we dwoje jak i wyjazd z dziećmi. Spędziłam tam tegoroczną majówję i od razu zarezerowałam pokój na wypad we wrześniu. Obiekt połozony w bardzo malowniczym miejscu, blisko stacji PKP, co ma myślę ogromne znaczenie dla gości podróżujących pociągiem. Przestronne i czyste pokoje, miła obsługa i roząsdne ceny.

Odpowiedz Usuń

10/10
Malwina
10.04.2018

W hotelu Meridian miałam okazję spędzić 3 dni przy okazji konferencji organizowanej przez moją firmę. Wrażenia bardzo pozytywne - pokoje czyste ( sprzątane codziennie ) i z pięknym widokiem na zatokę. Przemiła i bardzo pomocna obsługa na recepcji. Teren wokół hotelu też zachęca do spacerów i zwiedzania okolicy. Na pewno wybiorę się tam ponownie, tym razem na urlop :)

Odpowiedz Usuń

10/10
Monika M
21.03.2018

Polecam! W hotelu Meridian miałam okazję wypoczywać już kilka razy i zawsze chętnie tam wracam. Super położenie nad samą zatoką, obiekt nowoczesny, dobrze utrzymany. Pokoje schludne i przestronne, kuchnia smaczna. Hotel zapewnia swoim gościom wiele atrakcji ja najchętniej korzystam z basenu i spa :)

Odpowiedz Usuń

Wyrażone poniżej opinie i oceny są komentarzami użytkowników serwisu Noclegi Online.
Redakcja serwisu Noclegi-Online.pl w żaden sposób nie utożsamia się z przedstawianymi ocenami.
Wpisy łamiące polskie prawo, wulgarne lub naruszającce dobra osobiste będa usuwane.


Dodaj nową opinię


Osoba
Adres e-mail
Potwierdź adres e-mail

Wpisz treść komentarza
Przepisz kod:

Informacje dodatkowe


Lokalizacja obiektu: nad morzem

Oferta noclegowa odwiedzana 4 razy w ciągu ostatnich 14 dni (dane aktualizowane raz dziennie) oraz 3975 razy od 01.01.2013

Serwis www.noclegi-online.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść prezentowanych ogłoszeń.



Nasze kanały w sieci
My na Facebooku My na Twitterze My na Google+


Noclegi-Online.pl
© 2004-2018
W naszym serwisie zamieszczono ponad 45 000 ofert, a co za tym idzie, na pewno znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełni nasze wszelkie wymagania. Warto pamiętać o tym, że udostępniliśmy wyszukiwarkę noclegów, dzięki której znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełnia wszystkie nasze warunki - również te cenowe. Każdy obiekt, który jest dodany do naszego serwisu, jest oczywiście bardzo dobrze opisany, a także sfotografowany. Dzięki temu właśnie, będziemy mogli dowiedzieć się tego, które miejsca noclegowe powinny sprostać naszym wymaganiom. Powinniśmy również mieć na uwadze to, że przecież istnieje możliwość zapoznania się z opiniami ludzi, którzy już wcześniej wypoczywali w określonym miejscu - dzięki opiniom będziemy bardzo dobrze poinformowanymi turystami. Istnieje naturalnie możliwość zamieszczenia własnej opinii, dzięki temu nasz katalog będzie pełniejszy.
Home | Dodaj obiekt | Cennik | Schowek | Program partnerski | Ostatnio dodane | Aktualności | Regulamin | Polityka Prywatności | Cookies | Mapa strony | Kontakt