Pokoje Gościnne U KASI Katarzyna Kaziuk

Pokoje Gościnne U KASI Katarzyna Kaziuk - opinie


Nocleg od 45 zł
Miejsca noclegowe: 40
Jaśminowa 2
78-100 Kołobrzeg
Województwo: Zachodniopomorskie
Region: Pomorze Zachodnie
9435... pokaż numer telefonu

Opinie użytkowników


1010/10
23.06.2016

Zdecydowana dycha;) rewelacyjny wypoczynek; ) super miejsce blisko plaża sklapy pokoje wyglądają na żywo jeszcze lepiej jak na zdjęciach nie wspominajac o przemilej rezydentce zdecydowanie polecam ;)

Odpowiedz Usuń

1010/10
30.07.2014

Spokojne,zaciszne miejsce blisko morza ,serdeczna ,miła właścicielka .Spędziliśmy z rodziną wspaniałe wakacje dziękujemy .miejsce godne polecenia pokoje gościnne u Kasi.pozdrawiam Urszula Wrocław

Odpowiedz Usuń

1010/10
30.07.2014

Mieliśmy przyjemność spędzić pierwszy raz wakacje w Kołobrzegu wybraliśmy pokoje gościnne u pani Kasi ,faktycznie pani Kasia to bardzo pogodna osoba pomocna ,dzieci były zachwycone że w budynku jest bawialnia dla dzieci ,oraz dostęp do kuchni do siłowni naprawdę super ,pokoje też zadbane cicho blisko do plaży mamy nadzieję że za rok się zobaczymy u pani Kasi . Polecamy z czystym sumieniem pokoje gościnne u Kasi .pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia .Sylwia z rodziną Legnica

Odpowiedz Usuń

1010/10
23.04.2014

Idealne miejsce na wypoczynek .Jeżdzimy systematycznie od paru lat .Co najmniej 10-cio godzinna jazda samochodem ze Śląska nas nie zraża ,gdyż jedziemy jak do siebie .Estetyczne ,przytulne ,w pełni wyposażone pokoje (co ważne z wygodnymi łazienkami każdy).Gościnna atmosfera gospodarzy od początku do końca .Przemili ludzie .Czujemy się tam bezpiecznie .Położenie obiektu w cichej i atrakcyjnej części Kołobrzegu ok.10 minut spacerkiem do morza przez zrewitalizowany z funduszy europejskich park nadmorski . W pobliżu sklepy,kioski,smażalnie ryb,przystanki autobusowe ,postój taxi,nowoczesna ścieżka rowerowa .Zawsze żal wyjeżdżać ,ale frajda wracać .Gorąco polecamy Pokoje Gościnne u Kasi.

Odpowiedz Usuń

1010/10
04.03.2014

Świetna lokalizacja wszędzie blisko a przedwszystkim bardzo blisko plaża ,do pani Kasi z synem przyjeżdżam już kolejny raz i jesteśmy bardzo zadowoleni pokoje czyste właścicielka okej .Jeśli ktoś bardzo lubi spokój to to właściwe miejsce do odpoczynku gorąco polecam.

Odpowiedz Usuń

109/10
04.03.2014

Do tej willi przyjeżdżam z rodziną od 7 lat i nie zmieniam kwatery dla tego iż warunki są bardzo dobre okolica bardzo cicha blisko do morza i właścicielka super !!!

Odpowiedz Usuń

108/10
05.06.2013

spędziliśmy w tamtym roku bardzo przyjemny urlop w tej willi. Ja polecam jest bardzo blisko do plaży, do tego okolica parku bardzo przyjemna i miłe osoby tam pracujące.

Odpowiedz Usuń

Wyrażone poniżej opinie i oceny są komentarzami użytkowników serwisu Noclegi Online.
Redakcja serwisu Noclegi-Online.pl w żaden sposób nie utożsamia się z przedstawianymi ocenami.
Wpisy łamiące polskie prawo, wulgarne lub naruszającce dobra osobiste będa usuwane.


Dodaj nową opinię


Osoba
Adres e-mail
Potwierdź adres e-mail

Wpisz treść komentarza
Przepisz kod:

Informacje dodatkowe


Wyposażenie (obiekt, pokoje, w okolicy): Czajnik, Internet WiFi, Kuchenka, Lodówka, Parking, Prysznic, Suszarka do włosów, Telewizor, Łazienka

Rozrywka (obiekt, najbliższa okolica): Plac zabaw, Rowery, Sauna, Siłownia

Lokalizacja obiektu: w centrum miasta, nad morzem

Słowa kluczowe: pokoje gościnne, kołobrzeg.pokoje.wczasy koło

Oferta noclegowa odwiedzana 7 razy w ciągu ostatnich 14 dni (dane aktualizowane raz dziennie) oraz 5918 razy od 01.01.2013

Serwis www.noclegi-online.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść prezentowanych ogłoszeń.



Nasze kanały w sieci
My na Facebooku My na Twitterze


Noclegi-Online.pl
© 2004-2020
W naszym serwisie zamieszczono ponad 45 000 ofert, a co za tym idzie, na pewno znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełni nasze wszelkie wymagania. Warto pamiętać o tym, że udostępniliśmy wyszukiwarkę noclegów, dzięki której znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełnia wszystkie nasze warunki - również te cenowe. Każdy obiekt, który jest dodany do naszego serwisu, jest oczywiście bardzo dobrze opisany, a także sfotografowany. Dzięki temu właśnie, będziemy mogli dowiedzieć się tego, które miejsca noclegowe powinny sprostać naszym wymaganiom. Powinniśmy również mieć na uwadze to, że przecież istnieje możliwość zapoznania się z opiniami ludzi, którzy już wcześniej wypoczywali w określonym miejscu - dzięki opiniom będziemy bardzo dobrze poinformowanymi turystami. Istnieje naturalnie możliwość zamieszczenia własnej opinii, dzięki temu nasz katalog będzie pełniejszy.
Home | Dodaj obiekt | Cennik | Schowek | Program partnerski | Ostatnio dodane | Aktualności | Regulamin | Polityka Prywatności | Cookies | Mapa strony | Kontakt