Willa Aniołówka

Willa Aniołówka - opinie


Nocleg od 25 zł
Miejsca noclegowe: 60
Strzelców Podhalańskich 36
34-511 Kościelisko
Województwo: Małopolskie
Region: Tatry i Podhale
1820... pokaż numer telefonu

Opinie użytkowników


10/10
Monika
05.06.2017

Zdecydowanie polecam! Czysto, świeżo, bez obaw mogłam puścić raczkujące niemowlę po podłodze a starszy (7lat również się nie nudził- sala zabaw z kulkami oraz sala gier z piłkarzykami, bilardem etc). Apartamenty przestronne, bardzo dobrze wyposażone, odpowiednie zarówno dla dorosłych jak i dla najmłodszych. Bardzo pyszne, obfite śniadanka i miła obsługa (zwłaszcza Pani Marta). Poza tym super lokalizacja :) Na pewno tam jeszcze wrócimy!!!

Odpowiedz Usuń

jolanta Mental
31.01.2016

Polecam każdemu. Wspaniałe miejsce, Bardzo dobra lokalizacja do Doliny Kościeliska ok 500m .Blisko do Zakopanego Bardzo miłą atmosfera, Czysto, Wygodnie, Ciepło Bardzo dobre smaczne i do syta śniadania. Wieczorem sala gier super rozrywka, Polecam dla rodzin z dziećmi i nie tylko . jeżeli odpoczynek w górach to tylko w Willi Aniołówka

Odpowiedz Usuń

9/10
Czarek
28.09.2015

Bardzo miłe i spokojne miejsce. Bardzo uprzejmy personel, wspaniałe śniadania.Dobra lokalizacja kilka set metrów do doliny Kościeliskiej blisko do przystanku. Szczerze polecam . Pokoje wygodne i czyste....

Odpowiedz Usuń

10/10
ola
14.01.2015

Bardzo polecam ten pensjonat rodzinom z dziecmi ale i nie tylko.
pokoje czyściutkie, swietnie wyposażone.
sniadania przepyszne.
sala zabaw dla dzieci.
cena idealna
wrócimy tam na pewno!!
pozdrawiam bardzo miłą obsługę

Odpowiedz Usuń

9/10
Bożena
20.10.2014

Byliśmy z dziećmi w Willi Aniołówka dwa razy po 7 dni (i pewnie jeszcze tam pojedziemy :)) w promocyjnej ofercie wiosennej i jesiennej. Mieliśmy apartamenty (4-5 osobowe) dwupokojowe z bardzo przydatnym aneksem kuchennym z dużą łazienką z dobrym wyposażeniem-jeśli czegoś brakuje wystarczy to zgłosić na recepcji. W pomieszczeniach wspólnych i na korytarzach czysto. W chłodniejsze dni lub noce włączane ogrzewanie. Obsługa (panie i pan) bardzo miła i przyjazna-za co serdecznie dziękujemy.
Polecamy pobyt w Aniołówce rodzinom z dziećmi ze względu na:
1) salę zabaw z małpim gajem oraz drugą z bilardem, piłkarzykami i stołem do ping-ponga,
2) ciszę nocną od 22 do 7 rano i co ważne przestrzeganą,
3) położenie ciche i spokojne, choć blisko do szlaków i głównej drogi.
Żeby za bardzo nie przesłodzić, to po kilku latach użytkowania obiektu przydałoby się choćby miejscowe odmalowanie ścian i jakieś ich zabezpieczenie szczególnie przy kuchenkach (niektórzy goście bardzo chlapią), wymiana niezbyt niewygodnych i już podniszczonych wersalek na łóżka (mieliśmy i jedno i drugie - jest różnica).
Jeśli chodzi o wspólne dla kilku pokoi tarasy na I piętrze, to jak się dokładnie oglądnie galerię zdjęć budynku to można się zorientować. Wyżej balkony są oddzielne.

Odpowiedz Usuń

10/10
Bodzio5
28.06.2013

Witam.
Spędziliśmy tydzień (trzy osobowa rodzina) pensjonat jest przestronny, pokoje z aneksami kuchennymi dobrze wyposażonymi, bardzo dobra lokalizacja-3minuty do przystanku autobusowego i 10minut do Kir Doliny Kościeliskiej. Sam obiekt jest bardzo dobrze przygotowany jeśli chodzi o najmłodszych turystów, sala gier, plac zabaw itp.Co ważne to nie ma już Pana z recepcji są miłe i urocze Panie. Bardzo gorąco polecam.

Odpowiedz Usuń

10/10
Rafał i Małgosia
11.06.2013

Polecam gorąco ten pensjonat.Doskonała lokalizacja,naprawdę można wypocząć.Cisza,spokój,świetne warunki lokalowe,miła atmosfera.Kapitalna baza na szlaki po Tatrach.Czegóż można jeszcze chcieć.Polecamy gorąco raz jeszcze ten lokaz na wypoczynek.

Odpowiedz Usuń

10/10
Robert KRAKUS
05.05.2013

Zgodnie z moją obietnicą ponownie na majowy wyjazd wybraliśmy Willę ANIOŁÓWKA w Kościelisku. I po raz kolejny szczerze mogę napisać- POLECAMY :)
Dla rodziny z dziećmi to idealne miejsce.
Ukierunkowanie na rodziny z dziećmi to krok w dobrym kierunku.
Dwa pokoje zabaw, cudowna obsługa, czystość.
Bardzo miła i cierpliwa obsługa. :)
W nocy cisza.
Czy potrzeba czegoś więcej? :)
Mamy już rezerwację na przyszły rok :)

P.S. Jeśli Regulamin komuś nie odpowiada, to nie musi tam przecież jeździć.

Odpowiedz Usuń

10/10
ANETA
02.04.2013

Witam Wszystkich.
Chciałam podzielić się opinią na temat Willi Aniołówka. Kupon również kupiłam na CITY.PL i spędziłam tam właśnie święta Wielkanocne. Było super, lokalizacja bardzo fajna wszędzie blisko i do Zakopanego. Pokoje czyste i bardzo ładne, obsługa rewelacja oraz miałam wykupione śniadania , których nie dało się przejeść tak dużo za niską cenę. W pokojach bardzo ciepło, nawet czasami za gorąco. Bardzo fajne widoki z tarasów na góry. Moje dzieci były zadowolone i my z mężem również. Napewno wracamy tam latem. Polecam szczerze i nie byłam traktowana jakoś inaczej bo miałam taniej wręcz przeciwnie.

Odpowiedz Usuń

10/10
Michał
29.01.2013

Super!! Polecam, bardzo miły personel. Rodzinna atmosfera. Super lokalizacja. Niskie ceny!! Polecam,

Odpowiedz Usuń

10/10
wioletta michalska
21.10.2012

Witam serdecznie
Mam nadzieje że nie którym moja opinia pomoże w wyborze .Kupiłam kupon z Citeam na 4 dniowy wyjazd do Apartamentu Aniołówka w Kościelisku.Wyjazd był super ,nie byłam obsługiwana gorzej niż co po nie którzy piszą .Obsługa w tym hotelu jest naprawdę rewelacyjna.Pokoje dobrze wyposażone .Jest czysto ciepło.Pozdrawiam Panią Martę

Odpowiedz Usuń

10/10
Marta I Wojtek z dzieciakami
16.09.2012

Hallo Wszystkim! :-)
Właśnie wróciliśmy z Aniołówki, w sumie to z urlopu, który spędzaliśmy w tym uroczym zakątku Polski :-) Aniołówkę wybraliśmy po raz kolejny i mamy już następne rezerwacje, m.in. na najbliższe ferie :-) POLECAMY każdemu kto chce odpocząć od hałasu, pracy, uciążliwych sąsiadów, szkoły, studiów i całej szarej codzienności :-) miejsce wspaniałe i dla rodzin z dziećmi (nasze smerfy chętnie spędziłyby czas na trampolinie) i dla samotników :-) Obsługa rewelacja :-) Zawsze życzliwa, uśmiechnięta i chętna do pomocy :-) Pokoje duże, wygodne, świetnie wyposażone, kuchnia i jadalnia...pierwszy raz się spotykamy z taką ilością udostępnionego sprzętu :) POLECAMY bo my z chęcią tam wracamy! :-)

Odpowiedz Usuń

9/10
BASIUNIA68
10.07.2012

Spędziłam z rodziną cudowny tydzień w Willi Aniołówka . Jak teraz czytam te dziwne opinie to myślę, że niektórzy sami nie wiedzą czego chcą i lepiej niech siedzą w swoich kilkumetrowych ,,apartamentach" zamiast szkalować obsługę . Gorąco polecam to miejsce! Pokoje i łazienki ładne i czyste. Właścicielka p. Kasia przesympatyczna p. Ula przemiła. Nie było z niczym problemu. Doskonała lokalizacja sprzyja wypadom w góry a do atrakcji Zakopanego też blisko. Mam nadzieję, że kiedyś jeszcze tam wrócę.

Odpowiedz Usuń

10/10
Aga S
25.06.2012

Witam
Wczytuję się w niektóre opinie i stwierdzam, że chyba pewni ludzie powinni szukać zakwaterowania w hotelach 4-gwiazdkowych.
Ja zdecydowanie polecam, dla rodzin z dziećmi idealnie.
Lokalizacja dobra, parking bezpłatny, cisza i spokój.
Pokoje wystarczająco przestronne, z balkonikiem, wszędzie czysto przede wszystkim bardzo zadbane łazienki. Wygodne łóżka, aneks kuchenny w pełni wyposażony, łącznie z lodówką i płytą indukcyjną, dla bardziej wymagających kuchnia na parterze.
Dla małych dzieci wszystko można wypożyczyć począwszy od przewijaka na łóżeczku turystycznym a nawet wózku kończąc. Poza tym bawialnia i kącik dla maluchów z zabawkami i trampoliną, dla starszych i dorosłych bilard, piłkarzyki, ping-pong, darmowy internet wifi.
Cisza nocna od 22 do 7 co nam pasowało bo każdy po męczących wędrówkach chce odpocząć, kto chce wrócić później dostaje dodatkowy klucz do drzwi wejściowych i nie ma problemu.
Obsługa bez wyjątku bardzo miła i uprzejma, można się zatrzymać i porozmawiać.
Jedynym minusem było kilku hałaśliwych chłopców ale to raczej kwestia wychowania a nie wina właścicielki.
Jeszcze raz polecam, my na pewno tam wrócimy.

Odpowiedz Usuń

9/10
fazi
10.06.2012

Witam
Willa Aniołówka,mogę polecić z czystym sumieniem
Czysto, schludnie, wyposażenie bardzo dobre, pokoje super.
Pan i Pani z recepcji- dla mnie ok, zainteresowani, ale nie natrętni, pomocni.
A z tymi drzwiami to już ktoś naprawdę przesadził, przecież każdy ma własny klucz od wejścia, a że zamykane są dla obcych o 22-giej to popieram w pełni
Gorąco polecam

Odpowiedz Usuń

10/10
Agnieszka W
23.05.2012

Zdecydowanie polecam!!! Czysto, wygodnie, świetna lokalizacja a przede wszystkim przesympatyczni i życzliwi Państwo z recepcji:-).
Pozdrawiam!

Odpowiedz Usuń

9/10
Robert KRAKUS
22.05.2012

Byłem tam z rodziną. Razem 4 osoby (2 dorosłe i 2 dzieci). W majowy weekend 2012.
Obsługa- bardzo, bardzo miła. Czystość apartamentów - bez zarzutu.
Wszystko co jest potrzebne- pod ręką w apartamencie lub po poproszeniu obsługi natychmiast dostarczane. te sale zabaw dla dzieci to coś naprawde fajnego dla nich i dla nas, rodziców.
Czytam poprzednie opinie i zastanawiam się gdzie byli moi przedmówcy? Czyżby w innej Willi?
Na pobyt z dzieciakami szczerze polecam.
Cisza nocna od 22-ej? Dla rodzin z dziećmi w sam raz.
Wrócimy tam w przyszłym roku na pewno :)
Pozdrowionka

Odpowiedz Usuń

9/10
akant
26.03.2012

Bardzo polecam. Bardzo fajny obiekt- nowy czysty i bardzo wygodny. Apartamenty funkcjonalne i niezależne - każdy z aneksem kuchennym. Obsługa miła i profesjonalna Świetne położenie - bardzo blisko na wędrówki piesze w Tatry. Polecam jeszcze raz.

Odpowiedz Usuń

9/10
Jacek
26.03.2012

Świetna lokalizacja, nowy pensjonat z przestronnymi pokojami z aneksami kuchennymi.
Idealny wypoczynek z rodziną. Kilkaset metrów od doliny Kościeliskiej i regli.
Plac zabaw dla dzieci na zewnątrz i pokój zabaw na brzydką pogodę. W pensjonacie darmowy szaerokopasmowy internet.
Polecam J.B

Odpowiedz Usuń

9/10
Bartosz
16.03.2012

Było bardzo dobrze i ciepło (czasami nawet aż za bardzo) tylko duża ilość dzieci i przez to głośno chwilami.

Odpowiedz Usuń

2/10
tomcio
20.02.2012

Witam.
Postanowiłem podzielić się opinią na temat Aniołówki.
Spędziliśmy tydzień w tej willi - pierwsza połowa lutego 2012.

Plusy:
1. Lokalizacja
2. Budynek
3. Wyposażenie kuchni
4. sala gier : ping-pong, bilard, piłkarzyki
5. Ładne pokoje i apartamenty (te które mieliśmy okazję widzieć)

Minusy:
1. Najwiekszy minus tej Willi to Pan z obsługi. Nie nadaje się do kontaktu z ludźmi. Bardzo niegrzeczny wręcz arogancki.
2. Temperatura w sypialni spadła poniżej 17 stopni Celcjusza i usłyszałem od Pana, że:
- jestem zmarźlak
- nie powinienem przyjeżdżać zimą w góry
- w ciepłych krajach jest cieplej
- kolega Właściciela też tu nocował i nie narzekał
- jeśli mojej żonie też jest zimno to Pan ją może "ogrzać" (fuj ... bleee)
- kupiłem pobyt za pół ceny (a to akurat nie jest prawdą - tu Pan nawet nie sprawdził, że nie jestem klientem z CiTeamu) a żądam

aby było ciepło.
3. Jednej nocy śnieg napadał dosyć mocno (około 40-50cm) a Pan przekopał tylko wąskie ścieżki dla pieszych. Właściciele aut sami sobie

musieli odśnieżać parking, aby wydostać się autem na zewnątrz. Inne Wille i cały ośrodek były ładnie odśnieżone, tylko ANiołówka była

zasypana, a Pan grzał się u siebie w pokoju.
4. Schodki przed Willą skute były lodem - dzieci się przewracały, a Pan z Recepcji nie reagował na to :(.
5. Mały parking (szczególnie, gdy śnieg ograniczał możliwość parkowania). Jak wróciłem do Willi około 21.30 nie było gdzie ustawić auta.
6. Regulamin naszpikowany groźbami w stronę klientów. Bałem się doczytać do końca, czy za coś nie grozi nam śmierć przez rozstrzelanie.

Gorzej niż na koloniach :(.

Planuję drugi wyjazd w góry za jakieś dwa, trzy tygodnie. Aniołówka jest fajną opcją, ale ze względu na Pana z recepcji wybiorę i

zdecydowanie polecam odpoczynek w innym miejscu.

Prośba do Właścicieli - zmieńcie Państwo obsługę. Klienci przyjeżdżają odpocząć, a nie po to, aby ktoś wyładowywał na nich swoje emocje.

Nie każdy nadaje się do pracy między ludźmi.

Odpowiedz Usuń

9/10
Agata
18.01.2012

Witam,

spędziłam tydzień z rodziną (trójka dzieci w wieku 10,8 lat i 6 miesięcy) w Willi i z ręką na sercu śmiało polecam.
Pokoje czyste, wszystkie potrzebne rzeczy pod ręką.
Ciepło,wygodne łóżka, ciepła pościel, z wodą nie było problemu (nawiązuję do wypowiedzi powyżej), pełna kultura, obowiązująca cisza nocna od 22 co akurat bardzo było mi na rękę. Co do komentarza o małych pomieszczeniach - apartament 15, dla 5 osób - dwoje dorosłych i trójka dzieci - śmiało. nie wpadaliśmy na siebie
Dzieci wieczorami miały co robić - ping pong, piłkarzyki, bilard. Busiki 30 metrów od willi. Niedaleko stok Szymoszkowa, zejście do Kościeliskiej i Doliny Małej Łąki.

Gorąco polecam i pozdrawiam. Jestem zadowolona.

Odpowiedz Usuń

Recepcja
01.01.2012

No cóż, "trochę" się ostatnio w Willi zmieniło, w tym Obsługa obiektu, może więc warto samemu sprawdzić, na ile...

Odpowiedz Usuń

3/10
betadine
19.09.2011

Witam, pensjonat polecam rodzinom z małymi dziećmi - co tez wlasciciel opisuje w ofercie. Jest tam duza sala zabaw, co jest jeszcze rzadkością... plac zabaw za budynkiem zdezelowany i bez opieki to dziecka bym nie zostawiła.Apartament jaki wynajmowałam z pewnością nie miał nawet 30m2 ,ale dla 3-osobowej rodziny był ok - ankes wyposażóny, czysto, schludnie.O zamykaniu drzwi wlascicielka uprzedzała ale to nam nie przeszkadzalo- otej porze z dzieckiem po szlakach nie chodizłam. Jeden minus ktory niestety przekreslil caly pobyt i przez ktory skrocilismy pobyt - PRZERAZLIWY ZIĄB... na ostatnim pietrze.. nie dało się bez skarpet i polaru chodzić po apartamencie a o nocach nie wspomnę - podkreslam ze nie jest zmarzluchem...litry herbaty nie pomagały się rozgrzać...żadnej farelki, konwektora, a szkoda bo fajne miejsce i moglyby byc tam tłumy. Co do pani wlascicielki - wydaje się być specyficzną osoba ale nie dla niej tam się przyjeżdza przeciez.

Odpowiedz Usuń

Wyrażone poniżej opinie i oceny są komentarzami użytkowników serwisu Noclegi Online.
Redakcja serwisu Noclegi-Online.pl w żaden sposób nie utożsamia się z przedstawianymi ocenami.
Wpisy łamiące polskie prawo, wulgarne lub naruszającce dobra osobiste będa usuwane.


Dodaj nową opinię


Osoba
Adres e-mail
Potwierdź adres e-mail

Wpisz treść komentarza
Przepisz kod:

Informacje dodatkowe


Obsługa w językach: Angielski

Wyposażenie (obiekt, pokoje, w okolicy): Balkon, Czajnik, Internet WiFi, Kuchenka, Lodówka, Parking, Pralka, Prysznic, Taras, Telewizor, WC, Zmywarka, Łazienka

Rozrywka (obiekt, najbliższa okolica): Bilard, Kawiarnia, Świetlica, Tenis stołowy, Wyciąg narciarski

Lokalizacja obiektu: Góry

Oferta noclegowa odwiedzana 2 razy w ciągu ostatnich 14 dni (dane aktualizowane raz dziennie) oraz 6004 razy od 01.01.2013

Serwis www.noclegi-online.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść prezentowanych ogłoszeń.



Nasze kanały w sieci
My na Facebooku My na Twitterze My na Google+


Noclegi-Online.pl
© 2004-2018
W naszym serwisie zamieszczono ponad 45 000 ofert, a co za tym idzie, na pewno znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełni nasze wszelkie wymagania. Warto pamiętać o tym, że udostępniliśmy wyszukiwarkę noclegów, dzięki której znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełnia wszystkie nasze warunki - również te cenowe. Każdy obiekt, który jest dodany do naszego serwisu, jest oczywiście bardzo dobrze opisany, a także sfotografowany. Dzięki temu właśnie, będziemy mogli dowiedzieć się tego, które miejsca noclegowe powinny sprostać naszym wymaganiom. Powinniśmy również mieć na uwadze to, że przecież istnieje możliwość zapoznania się z opiniami ludzi, którzy już wcześniej wypoczywali w określonym miejscu - dzięki opiniom będziemy bardzo dobrze poinformowanymi turystami. Istnieje naturalnie możliwość zamieszczenia własnej opinii, dzięki temu nasz katalog będzie pełniejszy.
Home | Dodaj obiekt | Cennik | Schowek | Program partnerski | Ostatnio dodane | Aktualności | Regulamin | Polityka Prywatności | Cookies | Mapa strony | Kontakt