Domek pod Świerkami

Domek pod Świerkami - opinie


Nocleg od 35 zł
Miejsca noclegowe: 16
Leśna 18
57-350 Kudowa Zdrój
Województwo: Dolnośląskie
Region: Kotlina Kłodzka
6618... pokaż numer telefonu

Opinie użytkowników


10/10
Justyna
22.05.2015

Cudowne miejsce ,cisza spokój obok Las,bardzo mili gospodarze,domowa atmosefa oraz pełen komfort i relaks, pokój nr1 serdecznie polecam parą, miło sympatycznie oraz bardzo domowo :) dużo miejsca na zabawy dla dzieci, Blisko do centrum :) z czystym sumieniem wystawiam najwyższą ocenę i jeszcze raz polecam !!

Odpowiedz Usuń

10/10
Rodzina 4 osobowa
02.08.2013

Gorąco polecam. Miałem domek nr 1 i było super. Sympatyczni gospodarze - zorganizowali wspólnego grilla ze wszystkimi gośćmi. Wifi - więc można zabrać laptopa lub tablet i dziecko ma wieczorem swoje ulubione bajki. Duży plac zabaw. A wzniesienie nie jest znowu takie duże. Moja 5 letnia córka wchodziła bez problemu.

Odpowiedz Usuń

2/10
Mama Z dziecmi
07.12.2012

Brak kuchenki to duży minus, nawet zwykłej jajecznicy nie można zrobić czy naleśników. Lodówka jest i owszem, ale działa na jakiś nawiew. Efekt jest taki ze jedzenie po dwóch dniach psuje się w niej i śmierdzi. Tv jest na dole zamiast w sypialni. Na dole nikt nie ogląda wieczorem tv bo brak rolet powoduje ze czujemy się jak pod obserwacja właścicieli mających okna wprost na domek. Parę szczegółów a jednak ważnych.

Odpowiedz Usuń

10/10
Zadowolona
11.09.2012

byłam i jestem zadowolona...warunki bardzo dobre,fakt nie ma kuchenki do gotowania ale kto myśli o gotowaniu na wyjeździe,wystarczy ze jest mikrofala,lodówka , grill , naczynia...wszystkie warunki do zamieszkania...dobre świeże powietrze,wygoda i spokój ...polecam

Odpowiedz Usuń

6/10
Rodzice z dziećmi
25.07.2012

Las rzeczywiście "wchodzi" do domku, razem ze śmieciami które gospodarz trzymał za naszym domkiem w lesie. Jest aneks kuchenny, ale bez kuchenki, więc gotowanie dzieciom odpada. Synowie właścicieli też dają czadu. Do domku trzeba iść pod naprawdę sporą górę, co z wózkiem nie należy do przyjemności. Plusy: las, cisza, plac zabaw, widoki, parking pod domkiem, atrakcje w okolicy.

Odpowiedz Usuń

10/10
Tomek z Koszalina
16.07.2012

Byłem z rodziną 7 dni i byliśmy bardzo zadowoleni! Świetne warunki jak i lokalizacja(za płotem las i cisza,a z drugiej strony do centrum nie daleko),bardzo fajni i pomocni właściciele:) Dużo miejsca do zabawy dla dzieci i nie tylko:), dziewczynki szczególnie upodobały sobie trampolinę i basen. Szczerze polecamy to miejsce!!!

Odpowiedz Usuń

10/10
Ala z Wrocławia
27.11.2011

Właśnie wróciliśmy z chłopakiem z domku pod świerkami i było wspaniale! Piękna okolica! Las "wchodził" przez okna do domku:) Cisza, spokój:) Małym spacerkiem dochodzi się do głównej ulicy, gdzie znajduje się wiele restauracji i pijalnia wód:) W domku było czyściutko i cieplutko:) Wszystko, wygląda tak, jak na zdjęciach! Domek był uroczy!:) serdecznie polecamy i dziękujemy za gościnę!Chętnie tu wrócimy:) Miejsce w sam raz na udany weekend:)

Odpowiedz Usuń

10/10
Turyści z Gniezna
30.08.2011

Spędziliśmy tydzień w Domku Pod Świerkami. Co można napisać to same "ochy i achy" Bardzo mili gospodarze zawsze służyli informacją o okolicy, czysto, cicho, przestrzennie. Punkt świetny na spokojny wypoczynek godny polecenia!!!

Odpowiedz Usuń

10/10
Turyści ze Śląska
19.08.2011

Na tej kwaterze spedziliśmy 10 dni, miejsce i właściciele godni polecenia, mili i sympatyczni. Domek usytuowany przy lesie, w cichej i spokojnej dzielnicy. Oferta godna polecenia, zarówno dla starszych i młodszych.

Odpowiedz Usuń

10/10
Mariusz
31.07.2011

Warto polecić tę kwaterę. Wróciliśmy w pełni zadowoleni z tygodniowego pobytu. Bardzo mili gospodarze, w pokojach czysto i tak jak na zdjęciach, na terenie posesji mały plac zabaw, trampolina a nawet ogrodowy basen, dlatego oferta godna polecenia dla rodzin z dziećmi. Małym minusem jest położenie kwatery- aby dojść na ulicę Leśną trzeba pokonać dość duże wzniesienie- mimo wszystko warto.

Odpowiedz Usuń

10/10
Maciek z Wrocławia
30.05.2010

Suuuuuuuuuuuuper!!!
Gorąco polecam, czyściutko, cicho, miło i sympatycznie... bardzo mili gospodarze!!!

Odpowiedz Usuń

Wyrażone poniżej opinie i oceny są komentarzami użytkowników serwisu Noclegi Online.
Redakcja serwisu Noclegi-Online.pl w żaden sposób nie utożsamia się z przedstawianymi ocenami.
Wpisy łamiące polskie prawo, wulgarne lub naruszającce dobra osobiste będa usuwane.


Dodaj nową opinię


Osoba
Adres e-mail
Potwierdź adres e-mail

Wpisz treść komentarza
Przepisz kod:

Informacje dodatkowe


Obsługa w językach: Niemiecki

Wyposażenie (obiekt, pokoje, w okolicy): Balkon, Czajnik, Lodówka, Parking, Prysznic, Telewizor, Łazienka

Rozrywka (obiekt, najbliższa okolica): Grill/ognisko, Plac zabaw

Lokalizacja obiektu: Góry, blisko lasu, Park narodowy

Słowa kluczowe: kudowa-zdrój, noclegi w domku pod świerkami, ferie, kwatery prywatne, pokoje gościnne

Oferta noclegowa odwiedzana 17 razy w ciągu ostatnich 14 dni (dane aktualizowane raz dziennie) oraz 9074 razy od 01.01.2013

Serwis www.noclegi-online.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść prezentowanych ogłoszeń.



Nasze kanały w sieci
My na Facebooku My na Twitterze My na Google+



© 2004-2017
W naszym serwisie zamieszczono ponad 40 000 ofert, a co za tym idzie, na pewno znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełni nasze wszelkie wymagania. Warto pamiętać o tym, że udostępniliśmy wyszukiwarkę noclegów, dzięki której znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełnia wszystkie nasze warunki - również te cenowe. Każdy obiekt, który jest dodany do naszego serwisu, jest oczywiście bardzo dobrze opisany, a także sfotografowany. Dzięki temu właśnie, będziemy mogli dowiedzieć się tego, które miejsca noclegowe powinny sprostać naszym wymaganiom. Powinniśmy również mieć na uwadze to, że przecież istnieje możliwość zapoznania się z opiniami ludzi, którzy już wcześniej wypoczywali w określonym miejscu - dzięki opiniom będziemy bardzo dobrze poinformowanymi turystami. Istnieje naturalnie możliwość zamieszczenia własnej opinii, dzięki temu nasz katalog będzie pełniejszy.
Home | Dodaj obiekt | Cennik | Schowek | Program partnerski | Ostatnio dodane | Aktualności | Regulamin | Cookies | Mapa strony | Kontakt