CAMPING RODZINNY nr 105  Elżbieta i Stanisław Kopczyńscy

CAMPING RODZINNY nr 105 Elżbieta i Stanisław Kopczyńscy - opinie


Nocleg od 13 zł
Chrobrego 51
76-032 Mielno
Województwo: Zachodniopomorskie
Region: Pomorze Zachodnie
9431... pokaż numer telefonu

Opinie użytkowników


1010/10
08.07.2020

Przyjechałem tam drugi raz i powiem że nawet w pandemii jaka jest normalnie wszystkie czynności można robić tam z zamkniętymi oczami Pan Stanisław mega człowiek wszystko na medal!!! Pan który tam sprząta wzór na całe ośrodki!!!

Odpowiedź właściciela obiektu:
Dziękuje za pozytywną opinię. Do zobaczenia ponownie

Usuń

1010/10
14.06.2020

Kemping godny polecenia, bardzo czysty i ładny upiększony kwiatami, właściciele bardzo sympatyczni, od lat co roku wracamy i jesteśmy bardzo zadowoleni

Odpowiedź właściciela obiektu:
Dziękuje za pozytywną opinię. Do zobaczenia ponownie

Usuń

1010/10
07.02.2019

Wspaniałe miejsce. Obsługa na medal. Gospodarz tak jak nazwa mówi- Bardzo rodzinny. Najlepsze miejsce na ziemi gdzie można spędzić spędzić wakacje. Kochani Poważnie Ta Firma jest nie do opisania , nie ma lepszej na ziemi.Podróżujemy dużo ale to zastaliśmy w Campingu rodzinnym 105 to jest nie do opisania. Dosłownie czujesz się jak u siebie w domu. Hotele 4- gwiazdowe to się kryją.

Odpowiedź właściciela obiektu:
Dziękuje za pozytywną opinię. Do zobaczenia ponownie.

Usuń

1010/10
24.10.2018

Campeggio piacevolissimo e simpaticissimo. Ci sono stato a settembre durante il mio giro in bici lungo la costa del Baltico. Posso solo lodarlo e consigliarlo. Normalmente dormo in tenda. Qui ho preso una camera per 2 pernottamenti. Sono stato molto, molto soddisfatto.
Super camping. Byłem tutaj we wrześniu podczas mojej rundy na rowerze wzdłuż Bałtyku. Mogę tylko i wyłącznie polecić. Normalnie śpię w namiocie. Tutaj wziąłem sobie pokój, 2 noclegi. Byłem bardzo, bardzo zadowolony.

Odpowiedź właściciela obiektu:
Dziękuje za pozytywną opinię. Do zobaczenia ponownie.


Usuń

1010/10
01.07.2018

Witam .Korzystaliśmy z mężem i dzieckiem z dostępnego pokoju. Tego się nie da opisać jaka tam panuje wspaniała atmosfera. Gospodarz niesamowity człowiek przyjął nas bardzo ciepło choć wjechaliśmy w ciemno.Ludzie którzy tam korzystają z usług witają się z wszystkimi serdecznie nawet obcokrajowcy.Pokój cudowny wszystko jest : ubikacja,prysznic,telewizor,lodówka, oraz talerze czajnik sztućce szklanki czajnik wszystko co potrzeba.Pełna kultura.obsługa 24 h. coś wyjątkowego.POLECAM BARDZO BARDZO GORĄCO. WSZĘDZIE DOBRZE ALE POD CAMPINGIEM RODZINNYM 105 NAJLEPIEJ!!!!!!!!!!

Odpowiedź właściciela obiektu:
Dziękuje za pozytywną opinię. Do zobaczenia ponownie.


Usuń

1010/10
03.05.2018

Super kemping, miły gospodarz, fajne miejsce, byliśmy kilka razy. Na pewno będziemy jeszcze nie raz. Polecamy na odpoczynek od wiosny do jesieni.

Odpowiedź właściciela obiektu:
Dziękuje za pozytywną opinię. Do zobaczenia ponownie.

Usuń

1010/10
05.09.2012

Na tym polu namiotowym korzystaliśmy z apartamentu. Na plus była możliwość zabrania pieska, wyposażenie apartamentu, sąsiedzi okazali się miłymi ludźmi i dobra lokalizacja. Na malutki minusik zimna woda w morzu :-)

Odpowiedź właściciela obiektu:
Dziękuje za pozytywną opinię. Do zobaczenia ponownie.

Usuń

Wyrażone poniżej opinie i oceny są komentarzami użytkowników serwisu Noclegi Online.
Redakcja serwisu Noclegi-Online.pl w żaden sposób nie utożsamia się z przedstawianymi ocenami.
Wpisy łamiące polskie prawo, wulgarne lub naruszającce dobra osobiste będa usuwane.


Dodaj nową opinię


Osoba
Adres e-mail
Potwierdź adres e-mail

Wpisz treść komentarza
Przepisz kod:

Informacje dodatkowe


Obsługa w językach: Angielski, Niemiecki

Wyposażenie (obiekt, pokoje, w okolicy): Balkon, Czajnik, Internet bez komp., Internet WiFi, Lodówka, Parking, Prysznic, Radio, Telewizor, WC, Łazienka

Lokalizacja obiektu: w centrum miasta, nad morzem

Słowa kluczowe: rodzinny, camping, mielno, nad morzem

Oferta noclegowa odwiedzana 1 razy w ciągu ostatnich 14 dni (dane aktualizowane raz dziennie) oraz 1756 razy od 01.01.2013

Serwis www.noclegi-online.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść prezentowanych ogłoszeń.



Nasze kanały w sieci
My na Facebooku My na Twitterze


Noclegi-Online.pl
© 2004-2020
W naszym serwisie zamieszczono ponad 45 000 ofert, a co za tym idzie, na pewno znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełni nasze wszelkie wymagania. Warto pamiętać o tym, że udostępniliśmy wyszukiwarkę noclegów, dzięki której znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełnia wszystkie nasze warunki - również te cenowe. Każdy obiekt, który jest dodany do naszego serwisu, jest oczywiście bardzo dobrze opisany, a także sfotografowany. Dzięki temu właśnie, będziemy mogli dowiedzieć się tego, które miejsca noclegowe powinny sprostać naszym wymaganiom. Powinniśmy również mieć na uwadze to, że przecież istnieje możliwość zapoznania się z opiniami ludzi, którzy już wcześniej wypoczywali w określonym miejscu - dzięki opiniom będziemy bardzo dobrze poinformowanymi turystami. Istnieje naturalnie możliwość zamieszczenia własnej opinii, dzięki temu nasz katalog będzie pełniejszy.
Home | Dodaj obiekt | Cennik | Schowek | Program partnerski | Ostatnio dodane | Aktualności | Regulamin | Polityka Prywatności | Cookies | Mapa strony | Kontakt