Dom Gościnny Aga

Dom Gościnny Aga - opinie


Piastowska 8
72-346 Pobierowo
Województwo: Zachodniopomorskie
Region: Pomorze Zachodnie
9138... pokaż numer telefonu

Opinie użytkowników


1010/10
10.09.2019

Cieszę się, że wybraliśmy właśnie to miejsce.
Pani Elżbieta zadbała byśmy czuli się tu fantastyznie.
Rodzinna , przyjemna atmosfera.
Pensjonat ogrodzony, mogliśmy sobie zrobić grilla.
Do dyspozycji mieliśmy również sprzęt plażowy.
POLECAM

Odpowiedz Usuń

1010/10
14.03.2019

Jeśli ktoś szuka taniego i naprawdę komfortowego noclegu blisko morza, to ten pensjonat jest idealny.
Położenie fantastycznie, obiekt ogrodzony,więc dzieci mogą się swobodnie bawić.
Polecam z czystym sumieniem :)

Odpowiedz Usuń

1010/10
17.10.2018

Polecam!
Pokoje Aga, to świetny pensjonat w doskonałym położeniu.
Blisko do morza, a zdrugiej strony cisza i spokój.
Tutaj da się wypocząć :)

Odpowiedz Usuń

1010/10
03.10.2018

Było rewelacyjnie!!!
Naprawdę nam się podobało.
Fantastyczne warunki lokalowe, cisza, spokój, pensjonat położony w lesie.

Odpowiedz Usuń

1010/10
28.08.2018

Polecam!
Fantastyczne miejsce na wypoczynek w dobrej cenie.
wybralismy się tu z dziećmi i uważam, że było warto.Bardzo blisko do morza, miła właścicielka, rodzinnie

Odpowiedz Usuń

1010/10
24.07.2018

Cieszę się, że wybraliśmy właśnie ten pensjonat!
Wybór sprawdzony ;)
Pensjonat ogrodzony, bezpieczny, do tego parking bezpłatny.
Plac zabaw też się znalazł!

Odpowiedz Usuń

1010/10
09.07.2018

Jestem bardzo zadowolona z pokoju
Na chwilę obecną mogę powiedzieć, że ot najbardziej komfortowe miejsce nad polskim morzem.
I do tego jak blisko do morza!

Odpowiedz Usuń

1010/10
19.06.2018

Sezon się jeszcze nie rozpoczął, a pensjonat jest praktycznie cały zapełniony.
Nic dziwnego!
Naprawdę niedrogie miejsce w doskonałej lokalizacji.
Urlop udany :)

Odpowiedz Usuń

1010/10
24.05.2018

Polecam!
Pokoje Aga wybieramy co rok.
Powód jest prosty - to tutaj odpoczywamy w dobrej cenie, blisko morza i zawsze jest to udany urlop.
Dziękujemy.

Odpowiedz Usuń

1010/10
23.04.2018

Indywidualne podejście do gości, bardzo gościnna atmosfera, pozostali goście w pensjonacie kulturalni i sympatyczni.
Może to głupie, ale dla mnie również ma znaczenie.
Super, ze do morza jest tak blisko!

Odpowiedz Usuń

1010/10
18.04.2018

Cena pozytywnie nas zaskoczyła.
W Pobierowie to był najtańszy nocleg.
Spodziewaliśmy się w tej cenie niekoniecznie ciekawych warunków w pokoju,a tu takie zaskoczenie..
Przytulnie, ciepło, rodzinnie i przede wszystkim czysto!

Odpowiedz Usuń

1010/10
29.03.2018

Jestem mega zadowolona, że udało nam się znaleźć tak niedrogi pokój w Pobierowie.
Wiem dokładnie, że nie było łatwo, ale udało się.
Warto rezerwować tutaj pokój wcześniej, bo później moze być już wszystko zajęte.

Odpowiedz Usuń

1010/10
02.03.2018

Bardzo miło wspominamy wakacje w Pobierowie, szczególnie ze względu na ten pensjonat!
Rewelacyjne miejsce!
Komfortowe, przytulne, i przede wszystkim niedrogie.
Do morza blisko!

Odpowiedz Usuń

Wyrażone poniżej opinie i oceny są komentarzami użytkowników serwisu Noclegi Online.
Redakcja serwisu Noclegi-Online.pl w żaden sposób nie utożsamia się z przedstawianymi ocenami.
Wpisy łamiące polskie prawo, wulgarne lub naruszającce dobra osobiste będa usuwane.


Dodaj nową opinię


Osoba
Adres e-mail
Potwierdź adres e-mail

Wpisz treść komentarza
Przepisz kod:

Informacje dodatkowe


Lokalizacja obiektu: nad morzem

Oferta noclegowa odwiedzana 6 razy w ciągu ostatnich 14 dni (dane aktualizowane raz dziennie) oraz 641 razy od 08.05.2014

Serwis www.noclegi-online.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść prezentowanych ogłoszeń.



Nasze kanały w sieci
My na Facebooku My na Twitterze


Noclegi-Online.pl
© 2004-2020
W naszym serwisie zamieszczono ponad 45 000 ofert, a co za tym idzie, na pewno znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełni nasze wszelkie wymagania. Warto pamiętać o tym, że udostępniliśmy wyszukiwarkę noclegów, dzięki której znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełnia wszystkie nasze warunki - również te cenowe. Każdy obiekt, który jest dodany do naszego serwisu, jest oczywiście bardzo dobrze opisany, a także sfotografowany. Dzięki temu właśnie, będziemy mogli dowiedzieć się tego, które miejsca noclegowe powinny sprostać naszym wymaganiom. Powinniśmy również mieć na uwadze to, że przecież istnieje możliwość zapoznania się z opiniami ludzi, którzy już wcześniej wypoczywali w określonym miejscu - dzięki opiniom będziemy bardzo dobrze poinformowanymi turystami. Istnieje naturalnie możliwość zamieszczenia własnej opinii, dzięki temu nasz katalog będzie pełniejszy.
Home | Dodaj obiekt | Cennik | Schowek | Program partnerski | Ostatnio dodane | Aktualności | Regulamin | Polityka Prywatności | Cookies | Mapa strony | Kontakt