Zajazd Jurajski

Zajazd Jurajski - opinie


Nocleg od 35 zł
Miejsca noclegowe: 160
Podlesice 1
42-425 Podlesice
Województwo: Śląskie
Region: Jura Krakowsko-Częstochowska
3431... pokaż numer telefonu

Opinie użytkowników


10/10
Monika Kucharczyk
19.10.2018

Nocleg spełnił moje oczekiwania :) Za nieduże pieniądze można uzyskać całkiem niezłe warunki - idealne miejsce dla osób lubiących ciszę i spokój.

Odpowiedz Usuń

10/10
Kamila Jawor
13.09.2018

Jedno z moich ulubionych miejsc do spędzania wakacji. Okolica jest piękna niezależnie od pory roku :) Polecam!

Odpowiedz Usuń

10/10
Jan Wasar
11.07.2018

Miejsce potrafi zrobić wrażenie, bo okolica jest naprawdę urokliwa. Sam pobyt również wspominam miło, a gospodarzom należą się słowa uznania. Z miłą chęcią wybiorę się tutaj ponownie.

Odpowiedz Usuń

10/10
Sabina S.
10.04.2018

Zdecydowanie polecam to miejsce każdemu, kto chce w końcu porządnie odpocząć. Pokoje dobrze wyposażone, jedzenie pyszne, a obsługa miła. Czego chcieć więcej? :)

Odpowiedz Usuń

10/10
Marson
15.03.2018

Znajomy polecił mi udać się do tego miejsca, a że nie przepadam za zakorkowanymi miastami to zdecydowałem się posłuchać jego opinii. Nie zawiodłem się, bo przez te 10 dni odpocząłem jak nigdy dotąd i zregenerowałem się lepiej niż dobrze. Polecam!

Odpowiedz Usuń

10/10
Kuba Kosowski
13.12.2017

Trudno nie zgodzić się z opiniami, rewelacyjne miejsce.

Odpowiedz Usuń

10/10
Adremeda
24.08.2017

Bardzo interesujące miejsce, posiadające przyjemną atmosferę i zapewniające miły wypoczynek. Organizowane tutaj wesela podobno też należą do udanych. ;)

Odpowiedz Usuń

10/10
kamil_malik
12.07.2017

Wyjątkowe miejsce, które robi wrażenie już od samego początku. Piękny budynek kryje ładnie urządzone wnętrza. Jedzenie jest smaczne i całkiem niedrogie. Również dzieci nie mają powodów, by się nudzić, ponieważ znajduje się tu dla nich całkiem sporo atrakcji. W tym roku mam zamiar wysłać tu dzieciaki na kolonię, bo słyszałem, że mogą tu bezpiecznie spędzić wakacyjny okres. Polecam to miejsce, szczególnie jeśli liczy ktoś na spokojny wypoczynek i dobrą zabawę.

Odpowiedz Usuń

10/10
Radosław
24.01.2017

Jak dla mnie Zajazd Jurajski jest jak najbardziej godny uwagi. Byłem tam w zeszłym roku zaraz przed świętami. Jest to miejsce charakteryzujące się niepowtarzalną atmosferą i znajdujące się w naprawdę pięknej okolicy. Byłem tam z żoną i oboje dobrze wypoczęliśmy.

Odpowiedz Usuń

10/10
Damian
21.12.2016

Dobre jedzenie, pokoje czyste, piękna okolica. Wymarzone miejsce na odpoczynek! Polecam.

Odpowiedz Usuń

10/10
Daniel
26.06.2014

Najlepszy lokal w którym byłem, jestem zadowolony z miłej obsługi. Zjadłem przepyszne jadzenie, pokoje są pięknie i zadbane, korzystne ceny. Polecam

Odpowiedz Usuń

9/10
Danielczyk P.
10.06.2014

Właśnie wróciłem z weekendu majowego i jestem zachwycony nie tylko uroczymi zakątkami do zwiedzania ale także a może przede wszystkim Zajazdem Jurajskim, który zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażeni;super baza wypadowa na wycieczki,pokoje wygodne i czyste, posiłki bardzo smaczne, właściciele bardzo uprzejmi. Jednym słowem POLECAM wszystkim odwiedzającym

Odpowiedz Usuń

9/10
Marcin
22.11.2013

Organizowaliśmy tutaj spotkanie integracyjne naszej firmy. Zapewnili nam wysoką jakość usług. Obsługa zadbała aby niczego nam nie zabrakło. Profesjonalne podejście. Lokal przyjemny z dobry jedzeniem. Położony w ładnej i spokojnej okolicy. Można tu dobrze spędzić czas w gronie znajomych

Odpowiedz Usuń

9/10
Marlena
08.10.2013

Miejsce z kliamtem. Wygodne łóżka, dobra cena. Nocleg tutaj był strzałem w 10. Przyjemne miejsce, zadbane i czyste. Okolica jest bardzo urokliwa. Piękne krajobrazy, aż chce się zwiedzać

Odpowiedz Usuń

9/10
Mirka
25.09.2013

Jestem zadsowolona z noclegu w tym miejcu. Pokoje sa komfortowe. Miła obsługa. Pyszne jedzenie.

Odpowiedz Usuń

9/10
Marta
11.07.2013

Dobre miejsce na odpoczynek w czasie jazdy samochodem. Polecam.

Odpowiedz Usuń

Wyrażone poniżej opinie i oceny są komentarzami użytkowników serwisu Noclegi Online.
Redakcja serwisu Noclegi-Online.pl w żaden sposób nie utożsamia się z przedstawianymi ocenami.
Wpisy łamiące polskie prawo, wulgarne lub naruszającce dobra osobiste będa usuwane.


Dodaj nową opinię


Osoba
Adres e-mail
Potwierdź adres e-mail

Wpisz treść komentarza
Przepisz kod:

Informacje dodatkowe


Wyposażenie (obiekt, pokoje, w okolicy): Telewizor

Rozrywka (obiekt, najbliższa okolica): Bar, Boisko, Dyskoteka, Grill/ognisko, Paintball, Plac zabaw, Świetlica

Lokalizacja obiektu: Przy trasie

Oferta noclegowa odwiedzana 5 razy w ciągu ostatnich 14 dni (dane aktualizowane raz dziennie) oraz 859 razy od 01.01.2013

Serwis www.noclegi-online.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść prezentowanych ogłoszeń.



Nasze kanały w sieci
My na Facebooku My na Twitterze My na Google+


Noclegi-Online.pl
© 2004-2018
W naszym serwisie zamieszczono ponad 45 000 ofert, a co za tym idzie, na pewno znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełni nasze wszelkie wymagania. Warto pamiętać o tym, że udostępniliśmy wyszukiwarkę noclegów, dzięki której znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełnia wszystkie nasze warunki - również te cenowe. Każdy obiekt, który jest dodany do naszego serwisu, jest oczywiście bardzo dobrze opisany, a także sfotografowany. Dzięki temu właśnie, będziemy mogli dowiedzieć się tego, które miejsca noclegowe powinny sprostać naszym wymaganiom. Powinniśmy również mieć na uwadze to, że przecież istnieje możliwość zapoznania się z opiniami ludzi, którzy już wcześniej wypoczywali w określonym miejscu - dzięki opiniom będziemy bardzo dobrze poinformowanymi turystami. Istnieje naturalnie możliwość zamieszczenia własnej opinii, dzięki temu nasz katalog będzie pełniejszy.
Home | Dodaj obiekt | Cennik | Schowek | Program partnerski | Ostatnio dodane | Aktualności | Regulamin | Polityka Prywatności | Cookies | Mapa strony | Kontakt