Zajazd Jurajski

Zajazd Jurajski - opinie


Nocleg od 35 zł
Miejsca noclegowe: 160
Podlesice 1
42-425 Podlesice
Województwo: Śląskie
Region: Jura Krakowsko-Częstochowska
3431... pokaż numer telefonu

Opinie użytkowników


10/10
Hubert
15.03.2019

Bardzo dobre miejsce do spędzenia, urlopu, weekendu lub nawet jednego noclegu. Obsługa na plus, jedzenie również. Mi osobiście niczego nie brakowało, więc polecam się tu wybrać.

Odpowiedz Usuń

Makler
14.02.2019

Polecam Zajazd Jurajski każdemu, kto chce odpocząć i zrelaksować się w przyjemnej okolicy. Pobyt pod kątem ceny wychodzi bardzo korzystnie, więc każdy na pewno będzie zadowolony.

Odpowiedz Usuń

sebastian
20.12.2018

dla mnie super, doskonale sie bawilem podczas pobytu i wypoczalem

Odpowiedz Usuń

10/10
Monika Kucharczyk
19.10.2018

Nocleg spełnił moje oczekiwania :) Za nieduże pieniądze można uzyskać całkiem niezłe warunki - idealne miejsce dla osób lubiących ciszę i spokój.

Odpowiedz Usuń

10/10
Kamila Jawor
13.09.2018

Jedno z moich ulubionych miejsc do spędzania wakacji. Okolica jest piękna niezależnie od pory roku :) Polecam!

Odpowiedz Usuń

10/10
Jan Wasar
11.07.2018

Miejsce potrafi zrobić wrażenie, bo okolica jest naprawdę urokliwa. Sam pobyt również wspominam miło, a gospodarzom należą się słowa uznania. Z miłą chęcią wybiorę się tutaj ponownie.

Odpowiedz Usuń

10/10
Sabina S.
10.04.2018

Zdecydowanie polecam to miejsce każdemu, kto chce w końcu porządnie odpocząć. Pokoje dobrze wyposażone, jedzenie pyszne, a obsługa miła. Czego chcieć więcej? :)

Odpowiedz Usuń

10/10
Marson
15.03.2018

Znajomy polecił mi udać się do tego miejsca, a że nie przepadam za zakorkowanymi miastami to zdecydowałem się posłuchać jego opinii. Nie zawiodłem się, bo przez te 10 dni odpocząłem jak nigdy dotąd i zregenerowałem się lepiej niż dobrze. Polecam!

Odpowiedz Usuń

10/10
Kuba Kosowski
13.12.2017

Trudno nie zgodzić się z opiniami, rewelacyjne miejsce.

Odpowiedz Usuń

10/10
Adremeda
24.08.2017

Bardzo interesujące miejsce, posiadające przyjemną atmosferę i zapewniające miły wypoczynek. Organizowane tutaj wesela podobno też należą do udanych. ;)

Odpowiedz Usuń

10/10
kamil_malik
12.07.2017

Wyjątkowe miejsce, które robi wrażenie już od samego początku. Piękny budynek kryje ładnie urządzone wnętrza. Jedzenie jest smaczne i całkiem niedrogie. Również dzieci nie mają powodów, by się nudzić, ponieważ znajduje się tu dla nich całkiem sporo atrakcji. W tym roku mam zamiar wysłać tu dzieciaki na kolonię, bo słyszałem, że mogą tu bezpiecznie spędzić wakacyjny okres. Polecam to miejsce, szczególnie jeśli liczy ktoś na spokojny wypoczynek i dobrą zabawę.

Odpowiedz Usuń

10/10
Radosław
24.01.2017

Jak dla mnie Zajazd Jurajski jest jak najbardziej godny uwagi. Byłem tam w zeszłym roku zaraz przed świętami. Jest to miejsce charakteryzujące się niepowtarzalną atmosferą i znajdujące się w naprawdę pięknej okolicy. Byłem tam z żoną i oboje dobrze wypoczęliśmy.

Odpowiedz Usuń

10/10
Damian
21.12.2016

Dobre jedzenie, pokoje czyste, piękna okolica. Wymarzone miejsce na odpoczynek! Polecam.

Odpowiedz Usuń

10/10
Daniel
26.06.2014

Najlepszy lokal w którym byłem, jestem zadowolony z miłej obsługi. Zjadłem przepyszne jadzenie, pokoje są pięknie i zadbane, korzystne ceny. Polecam

Odpowiedz Usuń

9/10
Danielczyk P.
10.06.2014

Właśnie wróciłem z weekendu majowego i jestem zachwycony nie tylko uroczymi zakątkami do zwiedzania ale także a może przede wszystkim Zajazdem Jurajskim, który zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażeni;super baza wypadowa na wycieczki,pokoje wygodne i czyste, posiłki bardzo smaczne, właściciele bardzo uprzejmi. Jednym słowem POLECAM wszystkim odwiedzającym

Odpowiedz Usuń

9/10
Marcin
22.11.2013

Organizowaliśmy tutaj spotkanie integracyjne naszej firmy. Zapewnili nam wysoką jakość usług. Obsługa zadbała aby niczego nam nie zabrakło. Profesjonalne podejście. Lokal przyjemny z dobry jedzeniem. Położony w ładnej i spokojnej okolicy. Można tu dobrze spędzić czas w gronie znajomych

Odpowiedz Usuń

9/10
Marlena
08.10.2013

Miejsce z kliamtem. Wygodne łóżka, dobra cena. Nocleg tutaj był strzałem w 10. Przyjemne miejsce, zadbane i czyste. Okolica jest bardzo urokliwa. Piękne krajobrazy, aż chce się zwiedzać

Odpowiedz Usuń

9/10
Mirka
25.09.2013

Jestem zadsowolona z noclegu w tym miejcu. Pokoje sa komfortowe. Miła obsługa. Pyszne jedzenie.

Odpowiedz Usuń

9/10
Marta
11.07.2013

Dobre miejsce na odpoczynek w czasie jazdy samochodem. Polecam.

Odpowiedz Usuń

Wyrażone poniżej opinie i oceny są komentarzami użytkowników serwisu Noclegi Online.
Redakcja serwisu Noclegi-Online.pl w żaden sposób nie utożsamia się z przedstawianymi ocenami.
Wpisy łamiące polskie prawo, wulgarne lub naruszającce dobra osobiste będa usuwane.


Dodaj nową opinię


Osoba
Adres e-mail
Potwierdź adres e-mail

Wpisz treść komentarza
Przepisz kod:

Informacje dodatkowe


Wyposażenie (obiekt, pokoje, w okolicy): Telewizor

Rozrywka (obiekt, najbliższa okolica): Bar, Boisko, Dyskoteka, Grill/ognisko, Paintball, Plac zabaw, Świetlica

Lokalizacja obiektu: Przy trasie

Oferta noclegowa odwiedzana 8 razy w ciągu ostatnich 14 dni (dane aktualizowane raz dziennie) oraz 960 razy od 01.01.2013

Serwis www.noclegi-online.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść prezentowanych ogłoszeń.



Nasze kanały w sieci
My na Facebooku My na Twitterze


Noclegi-Online.pl
© 2004-2019
W naszym serwisie zamieszczono ponad 45 000 ofert, a co za tym idzie, na pewno znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełni nasze wszelkie wymagania. Warto pamiętać o tym, że udostępniliśmy wyszukiwarkę noclegów, dzięki której znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełnia wszystkie nasze warunki - również te cenowe. Każdy obiekt, który jest dodany do naszego serwisu, jest oczywiście bardzo dobrze opisany, a także sfotografowany. Dzięki temu właśnie, będziemy mogli dowiedzieć się tego, które miejsca noclegowe powinny sprostać naszym wymaganiom. Powinniśmy również mieć na uwadze to, że przecież istnieje możliwość zapoznania się z opiniami ludzi, którzy już wcześniej wypoczywali w określonym miejscu - dzięki opiniom będziemy bardzo dobrze poinformowanymi turystami. Istnieje naturalnie możliwość zamieszczenia własnej opinii, dzięki temu nasz katalog będzie pełniejszy.
Home | Dodaj obiekt | Cennik | Schowek | Program partnerski | Ostatnio dodane | Aktualności | Regulamin | Polityka Prywatności | Cookies | Mapa strony | Kontakt