Willa Hamry

Willa Hamry - opinie


Nocleg od 40 zł
Miejsca noclegowe: 28
Kośne Hamry 7b
34-520 Poronin
Województwo: Małopolskie
Region: Tatry i Podhale
6011... pokaż numer telefonu

Opinie użytkowników


10/10
Marcin z rodziną
01.05.2014

Pobyt podczas ferii był bardzo udany. Pokoje czyste, ładnie urządzone. Rodzinna atmosfera i bardzo sympatyczni gospodarze. Doskonałe miejsce do wypoczynku. Do zobaczenia :)

Odpowiedz Usuń

10/10
Grzegorz Skrzypczak
08.08.2013

Zachęcam do odwiedzenia Willi Hamry. Wspaniałe warunki dla rodzin z dziećmi w każdym wieku. Dostęp do wszystkich potrzebnych rzeczy bez ograniczeń, wspaniali gospodarze. Wszędzie praktycznie blisko w nasze Tatry. Pozdrawiamy gorąco. Marta,Grzegorz i mały Franio. 3-7 sierpień 2013.

Odpowiedz Usuń

10/10
Tomek
05.10.2012

Byliśmy z żoną w tym roku, przede wszystkim super lokalizacja, wszędzie blisko - i do Zakopanego i do Białki/Bukowiny, ładny widok. Jeśli chodzi o sam pensjonat to bardzo czysto, wszystko co potrzebne jest, łazienka/meble/wyposażenie w bardzo dobrym stanie. Dodatkowo właściciele to młodzi i mili ludzie. Również kuchnia z pomieszczeniem "wspólnym" jest w pełni funkcjonalna. Jedynym małym minusem dla nas było trafienie po ciemku za pierwszym razem bo ulica Kośne Hamry jest trochę rozjechana na dwie części, ale i tak naprawdę warto! Polecamy :)

Odpowiedz Usuń

C&G
30.08.2012

Spędziliśmy z mężem w tym pensjonacie majowy weekend. Nie spodziewaliśmy się, że będzie to tak urokliwe miejsce. Naprawdę po kilku dniach nie chciało nam się wyjeżdżać. Już nie możemy doczekać się zimy, żeby tam wrócić.

Odpowiedz Usuń

10/10
Jacek, Viola , Mateusz z Tczewa
04.07.2012

Willa super wyposażona, cicha okolica, mili właściciele, miło i przytulnie, dla dzieci plac zabaw, parking dla samochodów, internet ognisko, grill i wiele innych atrakcji,
Jeżeli ktoś chce dobrze i miło wypocząć zdala od gwaru naprawdę polecam to miejsce. Dla nas było po prostu super. Gorąco polecamy

Odpowiedz Usuń

10/10
Monika i Łukasz
21.05.2012

Z zewnątrz niepozorna, ale kiedy wejdzie się dośrodka to urzeka w całej swojej okazałości. Właściale zadbali o każdy szczegół w wystroju wnętrz zarówno sali kominkowej, jadalni jak i pokoi. Natomiast kuchnia w pełni wyposażona we wszystkie potrzebne sprzęty i akcesoria.
Okolica bardzo cicha, a i dla maluszków kącik zabaw za domem.
My na pewno jadąc w stronę Zakopanego bedziemy tam nocować, fajne miejsce również dla wiekszej grupki znajomych bo jest gdzie wiewczorkiem posiedzieć:)
POLECAMY!!!!!

Odpowiedz Usuń

R.
15.05.2012

ja rownież wróciłam bardzo zadowolona pobytu majówkowego. podobało nam się na tyle ze chciało mi sie usciąśc do kompma odnaleśc ten obiekt i napisać opinię pomimo iz mam do powiedzienia same dobre rzeczy o tym miejscu. uwazam ze warto i naprawdę nie wyobrażam sobie ze komuś moze sie tam nie podobac

Odpowiedz Usuń

9/10
pozorki z Gdańska
12.05.2012

Skorzystaliśmy z promocyjnej oferty i było naprawdę warto. Pokoje czyste, bardzo dobrze wyposażone (np. telewizor z DVD, łazienka z przysznicem), kuchnia do wspólnego użytku też miała wszystko co potrzeba (zmywarka, ekspres do kawy, kuchnia elektryczna, naczynia. Wszystko zrobione na wysoki standard i ze smakiem. Położenie na początku robiło wrażenie, że daleko, ale w sumie bardzo dobra lokalizacja - na trasie do Białki Tatrzańskiej i do Morskiego Oka, a do Zakopca parę kilometrów - częste busy i w pobliżu przystanki. Polecamy z czystym sumieniem.

Odpowiedz Usuń

10/10
agnieszka
10.04.2012

rewelacja.czysto,slicznie,pysznie,milo.

Odpowiedz Usuń

9/10
Kamil Zakrzewski
21.01.2009

Polecam gorąco, bardzo mila atmosfera. Przytulny obiekt, pyszne sniadania.

Odpowiedz Usuń

Wyrażone poniżej opinie i oceny są komentarzami użytkowników serwisu Noclegi Online.
Redakcja serwisu Noclegi-Online.pl w żaden sposób nie utożsamia się z przedstawianymi ocenami.
Wpisy łamiące polskie prawo, wulgarne lub naruszającce dobra osobiste będa usuwane.


Dodaj nową opinię


Osoba
Adres e-mail
Potwierdź adres e-mail

Wpisz treść komentarza
Przepisz kod:

Informacje dodatkowe


Obsługa w językach: Angielski, Hiszpański

Wyposażenie (obiekt, pokoje, w okolicy): Balkon, Czajnik, Internet WiFi, Kuchenka, Lodówka, Odtwarzacz CD, Ogród, Parking, Prysznic, Telewizja satelitarna, Telewizor, WC, Zmywarka, Łazienka

Rozrywka (obiekt, najbliższa okolica): Grill/ognisko, Narty, Plac zabaw, Snowboard, Wyciąg narciarski

Lokalizacja obiektu: Góry, blisko lasu, Park narodowy, Przy trasie, na wsi

Słowa kluczowe: kominek

Oferta noclegowa odwiedzana 8 razy w ciągu ostatnich 14 dni (dane aktualizowane raz dziennie) oraz 1045 razy od 01.01.2013

Serwis www.noclegi-online.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść prezentowanych ogłoszeń.



Nasze kanały w sieci
My na Facebooku My na Twitterze My na Google+



© 2004-2017
W naszym serwisie zamieszczono ponad 40 000 ofert, a co za tym idzie, na pewno znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełni nasze wszelkie wymagania. Warto pamiętać o tym, że udostępniliśmy wyszukiwarkę noclegów, dzięki której znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełnia wszystkie nasze warunki - również te cenowe. Każdy obiekt, który jest dodany do naszego serwisu, jest oczywiście bardzo dobrze opisany, a także sfotografowany. Dzięki temu właśnie, będziemy mogli dowiedzieć się tego, które miejsca noclegowe powinny sprostać naszym wymaganiom. Powinniśmy również mieć na uwadze to, że przecież istnieje możliwość zapoznania się z opiniami ludzi, którzy już wcześniej wypoczywali w określonym miejscu - dzięki opiniom będziemy bardzo dobrze poinformowanymi turystami. Istnieje naturalnie możliwość zamieszczenia własnej opinii, dzięki temu nasz katalog będzie pełniejszy.
Home | Dodaj obiekt | Cennik | Schowek | Program partnerski | Ostatnio dodane | Aktualności | Regulamin | Cookies | Mapa strony | Kontakt