Michałek w Rowach

Michałek w Rowach - opinie


Nocleg od 55 zł
Miejsca noclegowe: 104
Leszczynowa 7
76-212 Rowy
Województwo: Pomorskie
Region: Pomorze Wschodnie
5021... pokaż numer telefonu

Opinie użytkowników


1010/10
25.07.2017

Serdecznie polecam. Pensjonat w cichym miejscu, przemiła obsługa, piękny basen, pyszne jedzenie, dobre ceny.

Odpowiedz Usuń

105/10
11.08.2016

Polecam Pensjonat, byłam z rodziną tydzień temu w Michalku. Idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, super właściciele, miła obsługa, smaczne jedzenie, czyste pokoje. Super plac zabaw i super basen. Miejsce na ognisko. Odległość do plaży mimo odległości nie odczuwalna.
Kiedyś wrócimy do Michałka.

Odpowiedz Usuń

1010/10
06.08.2016

Witam niedawno wróciliśmy z Rowów z pensjonatu Michałek i jesteśmy naprawdę bardzo zadowoleni z pobytu w tym pensjonacie jak i samej miejscowości.Miejsce jest bardzo fajne dzielnica spokojna a sam pensjonat czysty posiłki bardzo nam smakowały no i udogodnienie to sklep na miejscu bardzo dobre miejsce dla dzieci i wielki bonus to basen na terenie obiektu a co się tyczy odległości do plaży to jest ok 800 metrów ale co to jest spokojnym krokiem i nie wie się kiedy jest się na miejscu za to plaża jest szeroka i czysta my na pewno tam jeszcze wrócimy.

Odpowiedz Usuń

1010/10
29.09.2015

My robiliśmy wesele w Michałku i jesteśmy bardzo zadowoleni. Sympatyczni właściciele, świetna organizacja, pyszne jedzenie. Jednym słowem lokal spisał się na medal. Pozdrawiamy i polecamy :)

Odpowiedz Usuń

109/10
31.07.2015

Pensjonat super, spokojna okolica, bardzo mila obsługa, gość czuje się jak u rodziny , fajny plac zabaw dla dzieci, polecam wszystkim

Odpowiedz Usuń

1010/10
26.06.2015

Tydzień czasu spędziłam w pensjonacie Michałek i stanowczo za krótko. Warunki są bardzo dobre, a właściciele cudowni- masz wrażenie, że jesteś najlepszej rodziny, co potwierdza wyżywienie -jak u mamy :) bardzo smaczne i pięknie podane, a i wspaniale tańczą. Rowy są cudne i mają piękną piaszczystą plażę, wręcz kwarcową. Polecam WSZYSTKIM. Naprawdę bardzo miło spędzony czas w pensjonacie Michałek. Ja już tęsknię.

Odpowiedz Usuń

1010/10
23.01.2013

Do Michałka jeździmy co roku . Byliśmy już 5 razy. Polecamy wszystkim ten pensjonat... Jest super . Cisza i spokój . Można przyjechać ze zwierzętami .. Cicha i zielona okolica . Idealna na poranny dla spacer z psem jeśli nie chce się iść na plażę .. Do plaży jest dość blisko ( do tej co idzie się przez lasek i koło Columbus'a . Ogólnie jest bardzo fajnie . Blisko sklep . Dobre jedzenie . Ktoś gdzieś wcześniej pisał o ścianach . Racja. Wszystko słychać.. Ale ludzie wychodzący z samego rana wiedzą że wszystko słychać i starają się iść jak najciszej .. Balkony mogłyby być z tyłu . Często będąc w pokoju gdy balkon jest otwarty słychać jak ludzie ze sobą rozmawiają ..

Odpowiedz Usuń

108/10
12.09.2011

W sumie to chętnie polecam to miejsce. Największym atutem jest rzeczywiście cisza i odosobnienie od zgiełku miasta. Na plaży nie ma tłumów, na jedzenie też nie można narzekać, wszystko nam smakowało. Pokój też niezły tylko ta polska pogoda sprawia ze chyba nad Bałtyk sie nie bedziemy więcej wybierać.

Odpowiedz Usuń

109/10
07.08.2011

Popieram przedmówców, również dopisuję się wraz z rodziną do zadowolonych wczasowiczów. Byliśmy pierwszy raz w tym pensjonacie, i było na prawdę superrrrr! Mamy nadzieję, ze w przyszłym roku też tam pojedziemy.

Odpowiedz Usuń

22.07.2011

nie możemy nie doposać się do zadowolonych gości. Spędziliśmy tydzień w tym przybytku i pozostały nam po tej przygodzie same pozytywne wspomnienia. Spokojnie w pensjonacie i okolica też cicha. Trafiliśmy na miłych współ- wczasowiczów, co może nie jest w ofercie pensjonatu, ale widać jakim ludziom się tutaj podoba. Wrócimy na pewno.

Odpowiedz Usuń

109/10
26.06.2011

Wspaniałe miejsce, ludzie, nawet pogoda była super:) Takich miejsc powinno byc jak najwięcej! Dobre jedzenie, spokojna okolica, altana z grillem, przemili właściciele, i super obsługa.

Odpowiedz Usuń

1010/10
07.02.2011

Polecam wszystkim, którzy chca miec miłe wspomnienia, dobrze a przede wszystkim zdrowo zjesc, w ciszy i spokoju, bez zgiełku centrum,Pozdrawiam

Odpowiedz Usuń

Wyrażone poniżej opinie i oceny są komentarzami użytkowników serwisu Noclegi Online.
Redakcja serwisu Noclegi-Online.pl w żaden sposób nie utożsamia się z przedstawianymi ocenami.
Wpisy łamiące polskie prawo, wulgarne lub naruszającce dobra osobiste będa usuwane.


Dodaj nową opinię


Osoba
Adres e-mail
Potwierdź adres e-mail

Wpisz treść komentarza
Przepisz kod:

Informacje dodatkowe


Obsługa w językach: Angielski

Wyposażenie (obiekt, pokoje, w okolicy): Czajnik, Internet WiFi, Lodówka, Parking, Prysznic, Telewizor, WC, Łazienka

Rozrywka (obiekt, najbliższa okolica): Basen otwarty, Boisko, Grill/ognisko, Restauracja

Lokalizacja obiektu: nad morzem

Słowa kluczowe: pensjonat nad morzem, pkojoe nad morzem, nad morzem, pensjonaty w rowach, pokoje w rowach

Oferta noclegowa odwiedzana 3170 razy w ciągu ostatnich 14 dni (dane aktualizowane raz dziennie) oraz 3170 razy od 01.01.2013

Serwis www.noclegi-online.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść prezentowanych ogłoszeń.



Nasze kanały w sieci
My na Facebooku My na Twitterze


Noclegi-Online.pl
© 2004-2020
W naszym serwisie zamieszczono ponad 45 000 ofert, a co za tym idzie, na pewno znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełni nasze wszelkie wymagania. Warto pamiętać o tym, że udostępniliśmy wyszukiwarkę noclegów, dzięki której znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełnia wszystkie nasze warunki - również te cenowe. Każdy obiekt, który jest dodany do naszego serwisu, jest oczywiście bardzo dobrze opisany, a także sfotografowany. Dzięki temu właśnie, będziemy mogli dowiedzieć się tego, które miejsca noclegowe powinny sprostać naszym wymaganiom. Powinniśmy również mieć na uwadze to, że przecież istnieje możliwość zapoznania się z opiniami ludzi, którzy już wcześniej wypoczywali w określonym miejscu - dzięki opiniom będziemy bardzo dobrze poinformowanymi turystami. Istnieje naturalnie możliwość zamieszczenia własnej opinii, dzięki temu nasz katalog będzie pełniejszy.
Home | Dodaj obiekt | Cennik | Schowek | Program partnerski | Ostatnio dodane | Aktualności | Regulamin | Polityka Prywatności | Cookies | Mapa strony | Kontakt