Folwark Łękuk

Folwark Łękuk - opinie


Nocleg od 75 zł
Miejsca noclegowe: 100
Łękuk Mały 8
11-510 Wydminy
Województwo: Warmińsko Mazurskie
Region: Mazury
6009... pokaż numer telefonu

Opinie użytkowników


1010/10
06.01.2019

Miejsce,pokoje,cały hotel zachwycająco cudowny!Ruska bania robi wrażenie,Louis,Pan od ceremonii bani fantastyczny,profesjonalizm i fachowość mistrzowska,pozdrawiamy z przyjaciółmi serdecznie.Jeżeli chodzi o kuchnię.......smak ,zapach ,świeżość.....wyśmienite!Obsługa to cudowni ludzie i myślę,że właściciele są niesamowici,może kiedyś Ich poznam,bo na każdym centymetrze tego magicznego miejsca czuć miłość,pasję i życzliwość.POLECAM, sama na pewno tam wrócę!

Odpowiedz Usuń

1010/10
29.09.2010

W tym roku odwiedziłam Łękuk już 2 - krotnie, raz z rodziną ( w tym syn 8 - latek) w lipcu przez tydzień i z grupą w ostatni weekend września. W zeszłym roku byłam tam także dwukrotnie latem.
To wymarzone miejsce dla wszystkich, którzy szukają aktywnego wytchnienia z dala od miejsc z tłumem turystów wokół. Przepiękne otoczenie, czyste jezioro ze świetnym kąpieliskiem ( wielka zaleta latem !) stylowo i wygodnie urządzone pokoje ( wszystko jeszcze pachnie nowością), urozmaicone i smaczne jedzenie ( śniadania i obiadokolacje), w tym sery domowej roboty i ryby z mazurskich jezior. Mają świetny sprzęt do wypożyczenia, kajaki i rowery właściciele jako znawcy tematu "aktywna turystyka" dobierali sami. Poza tym dzieci znajdą tam zawsze towarzystwo innych dzieci.
Dla grup polecam ruską banię, z której - celem ochłody- wychodzi się do jeziora.

Odpowiedz Usuń

109/10
27.07.2010

Bardzo urokliwe miejsce. Dla szukajacych "łona natury" w sam raz. Bardzo dobry camping,
socjal tchnie nowością. Gospodarze mili i uczynni, dopasowuja się do wymagań klienta.

Odpowiedz Usuń

1010/10
12.07.2010

Po trzykroć super miejsce dla wszystkich miłośników wypoczynku na łonie przyrody. Byłam tam zarówno w lecie, jak i w zimie, atmosfera prawdziwie przyjacielska i "domowa", świeże powietrze, dobra infrastruktura, sporo atrakcji na miejscu - możliwość aktywnego wypoczynku. W lecie można skorzystać ze sprzętu pływającego (rowerki, kajaki, zorbing) oraz z rowerów tradycyjnych, natomiast zimą świetna okolica do uprawiania narciarstwa biegowego lub ekstremalnych spływów kajakowych. Na koniec dnia można odprężyć się w ruskiej bani.
Gospodarze chętnie dostosowują swoją ofertę do wymagań indywidualnych klientów.

Odpowiedz Usuń

109/10
12.07.2010

Z czystym sumieniem można polecić. Latem byłem z dwójką dzieci 4 i 6 lat. Nie chciały wyjeżdżać :) świeże powietrze, dobra infrastruktura, sporo atrakcji na miejscu, możliwość wypoczynku aktywnego (rowerki, kajaki, zorbing) i nie tylko. Bardzo zadbana plaża i toalety. Widać, że gospodarze (bardzo mili) nie raz i nie dwa sami bywali na polach namiotowych i wiedzą, czego potrzebują turyści. Zimą zachęciła mnie propozycja spływu kajakowego - 2 bardzo aktywnie spędzone dni. Oprócz kajaków i przerąbywania się przez lód pojeździłem na biegówkach (las, jeziora, pola), pobawiliśmy się na odjazdowym kuligu a dzień zakończyliśmy imprezą w ruskiej bani postawionej na palach bezpośrednio na jeziorze. Podoba mi się też, że właściciele aktywizują okolicznych mieszkańców, organizują imprezy kulturalne i nieszablowono podchodzą do wypoczynku. Ocena 9, bo kiedy byłem w Łękuku nie było jeszcze miejsc noclegowych oprócz pola namiotowego i miejsc open na stryszku (dla mnie wystarczające, ale niektórzy potrzebują czasem odrobiny samotności. Pokoje z noclegiem miały być już w tym sezonie (tj 2010) i pewnie są, ale ich osobiście nie widziałem.

Odpowiedz Usuń

1010/10
11.07.2010

Super miejsce dla miłośników pięknej natury ,aktywnego wypoczynku ale też dla takich ,którzy lubią poleniuchować i poczytać dobre książki ( biblioteka na miejscu).Gospodarze sa bardzo miłymi i kompetentnymi ludźmi.Potrafią stworzyć wyjątkowa atmosferą. Folwark jest pięknie wyremontowany, teren zadbany a łazienki na polu namiotowym najwyższej klasy. gorąco polecam to miejsce. Na pewno wrócimy tam całą rodziną.

Odpowiedz Usuń

1010/10
09.07.2010

Polecam wszystkim lubiącym wypoczynek nad jeziorem, w kajaku, a zimą bieganie na nartach. Czysto i schludnie, nocleg na polu biwakowym OK, łazienki wysprzątane i pachnące nowością. Dostęp do jeziora bezpieczny i bardzo wygodny, a dla szukających nieco adrenaliny pozostaje kajak i zorba do biegania po wodzie. A po wszystkim można jeszcze wypocic zmęczenie w mazurskiej bani!

Odpowiedz Usuń

109/10
09.07.2010

W Folwarku Łękuk byłam już trzykrotnie i na pewno jeszcze wrócę.
Wspaniałe miejsce na aktywny wypoczynek oraz na poleniuchowanie na molo.
Polecame Wszystkim

Odpowiedz Usuń

1010/10
09.07.2010

Super miejsce dla wszystkich miłośników jezior, kajaków, a w zimie nart i kuligów. Byłam tam zarówno w lecie, jak i w zimie i wszystko było OK. ATmosfera prawdziwie przyjacielska i "domowa", łazienki czyste, wszystko świeżo wyremontowane i zachęcajace do korzystania. Bieganie w Zorbie po jeziorze, było naspodziewanie dobrą zabawą, a organizacja spływu kajakowego przebiegała szybko i sprawnie. W ziemie można wypożyczyć narty biegowe, a że okolica ładna, to i jest gdzie pobiegać. Gospodarze chętnie dostosowują swoją oferę do wymagań poszczególnych klientów, więc naprawdę GORĄCO POLECAM!

Odpowiedz Usuń

Wyrażone poniżej opinie i oceny są komentarzami użytkowników serwisu Noclegi Online.
Redakcja serwisu Noclegi-Online.pl w żaden sposób nie utożsamia się z przedstawianymi ocenami.
Wpisy łamiące polskie prawo, wulgarne lub naruszającce dobra osobiste będa usuwane.


Dodaj nową opinię


Osoba
Adres e-mail
Potwierdź adres e-mail

Wpisz treść komentarza
Przepisz kod:

Informacje dodatkowe


Obsługa w językach: Angielski, Niemiecki, Rosyjski

Wyposażenie (obiekt, pokoje, w okolicy): Barek, Czajnik, Internet WiFi, Kuchenka, Lodówka, Ogród, Parking, Prysznic, Suszarka do włosów, Telefon, Telewizor, WC, Łazienka

Rozrywka (obiekt, najbliższa okolica): Bar, Bilard, Boisko, Fitness, Gabinet masażu, Grill/ognisko, Kajaki, Kort tenisowy, Lodowisko, Minigolf, Narty, Plac zabaw, Plaża, Restauracja, Rowery, Sala gimnastyczna, Sauna, Siłownia, SPA, Świetlica, Tenis stołowy, Wędkarstwo, Wypożyczalnia nart, Wypożyczalnia rowerów, Wypożyczalnia łódek

Lokalizacja obiektu: nad jeziorem, blisko lasu, Nad rzeką, Park krajobrazowy, na wsi

Słowa kluczowe: kajaki, jezioro, Łękuk, mazury, giżycko

Oferta noclegowa odwiedzana 1 razy w ciągu ostatnich 14 dni (dane aktualizowane raz dziennie) oraz 917 razy od 01.01.2013

Serwis www.noclegi-online.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść prezentowanych ogłoszeń.



Nasze kanały w sieci
My na Facebooku My na Twitterze


Noclegi-Online.pl
© 2004-2020
W naszym serwisie zamieszczono ponad 45 000 ofert, a co za tym idzie, na pewno znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełni nasze wszelkie wymagania. Warto pamiętać o tym, że udostępniliśmy wyszukiwarkę noclegów, dzięki której znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełnia wszystkie nasze warunki - również te cenowe. Każdy obiekt, który jest dodany do naszego serwisu, jest oczywiście bardzo dobrze opisany, a także sfotografowany. Dzięki temu właśnie, będziemy mogli dowiedzieć się tego, które miejsca noclegowe powinny sprostać naszym wymaganiom. Powinniśmy również mieć na uwadze to, że przecież istnieje możliwość zapoznania się z opiniami ludzi, którzy już wcześniej wypoczywali w określonym miejscu - dzięki opiniom będziemy bardzo dobrze poinformowanymi turystami. Istnieje naturalnie możliwość zamieszczenia własnej opinii, dzięki temu nasz katalog będzie pełniejszy.
Home | Dodaj obiekt | Cennik | Schowek | Program partnerski | Ostatnio dodane | Aktualności | Regulamin | Polityka Prywatności | Cookies | Mapa strony | Kontakt