Wynajem pokoi wraz z wyżywieniem MARINA

Wynajem pokoi wraz z wyżywieniem MARINA - opinie


Nocleg od 45 zł
Miejsca noclegowe: 15
Strążyska 5d
34-500 Zakopane
Województwo: Małopolskie
Region: Tatry i Podhale
1820... pokaż numer telefonu

Opinie użytkowników


10/10
Anna Rat.
30.07.2015

"W końcu znalazłam swoje miejsce w Zakopanem, jeżdżę do Zakopanego od kilku lat , zawsze w inne miejsce,teraz już wiem , że mam miejsce do którego będę wracać. Marina zapewniła mi wypoczynek na najwyższym poziomie: Zacznę od śniadań , które przerosły nasze najśmielsze oczekiwania, bardzo duży wybór, wszystko codziennie świeże, do wyboru również potrawy regionalne jednym słowem śniadanie bardzo urozmaicone. Pensjonat bardzo czysty i zadbany, lokalizacja w Centrum Zakopanego w bardzo pięknej i cichej okolicy, do Krupówek jest naprawdę niedaleko ! Obsługa miła i pomocna. Ocena 5/5 jak najbardziej zasłużona. POLECAM"

Odpowiedz Usuń

10/10
Edyta
11.05.2015

Obiekt pod.każdym względem godny polecenia. Bardzo czysty i zadbany, a widoki z balkonu po prostu cudne. Śniadania na najwyższym poziomie, świeże i bardzo smaczne. Polecam!!!

Odpowiedz Usuń

10/10
Marta G
04.01.2015

Very Nice Place. The Owners are extremely nice and very accommodating. The Food is FABULOUS. I was there with my family for Christmas and New Years (10 days all together) and I think I ate more there in those 10 days than I do in a MONTH. The Chef definitely knows how to make a DELICIOUS meal. I HIGHLY recommend.

Odpowiedz Usuń

9/10
Hania
20.03.2013

Obiekt turystyczny, warty polecenia...

Odpowiedz Usuń

Mirek
20.03.2013

Czysto, miło i przyjemnie. Możana dojść do każdego punktu( bardzo dobra lokalizacja).Można było wybrać opcję bez obiadu co było dla mnie dobrym rozwiązaniem.
Polecam

Odpowiedz Usuń

10/10
Paweł
19.03.2013

Gorąco Polecam!!!

Odpowiedz Usuń

10/10
Bartek
19.03.2013

Przemili gospodarze, świetne warunki,pyszne jedzoenko, a wszystko za na prawde przyzwoitą cenę.

Odpowiedz Usuń

10/10
Sławek
23.02.2013

Polecam wszystkim ceniącym domową atmosferę. Pokoje przytulne, wysprzątane, czyste łazienki. Posiłki bardzo dobre. Do tego miła Gospodyni.

Odpowiedz Usuń

9/10
goście
22.03.2012

Naprawdę pensjonat zasługuje na wielką pochwałę. Jest bardzo miło, atmosfera przyjazna, niewymuszony naturalnie pozytywny nastrój. Tak ja to odebrałam, ale po rozmowie z innymi wczasowiczami nie zauważyłam, żeby mieli jakieś złe opinie o tym miejscu. Warto i jeszcze raz warto, ja nie żałuję kosztów związanych z zakwaterowaniem. Jedzenie też smaczne.

Odpowiedz Usuń

1/10
Karolina W.
26.01.2012

Bardzo spodobal mi sie ten osrodek ze wzgledu na polozenie blisko parku narodowego.
Kolejnego plusa zalapal u mnie za to ze akceptuja zwierzeta - bez mojego pieska sie niegdzie nie ruszam ...
Pokoje byly schludne oraz z pieknym widokiem na Tatry. Obsluga jest bardzo zmobilizowana i mila.
Super spedzilam tam czas przy wielu atrakcjach.Goraco polecam!!!!

Odpowiedz Usuń

Leon
11.01.2012

Szczerze i zdecydowanie polecam każdemu tą willę. Sam nie wiem co jest w niej najlepsze czy wyżywnienie, czyatmosfera czy ładne pokoje. Mieskzaliśmy w niej zima 2012, ciepło bardzo przytulnie, jedzenie naprawdę smaczne, wszystkim nam zgodnie smakowało. Naprawdę warto korzystać z ich usług, gratuluję biznesu i pozdrawiam Leon.

Odpowiedz Usuń

Wyrażone poniżej opinie i oceny są komentarzami użytkowników serwisu Noclegi Online.
Redakcja serwisu Noclegi-Online.pl w żaden sposób nie utożsamia się z przedstawianymi ocenami.
Wpisy łamiące polskie prawo, wulgarne lub naruszającce dobra osobiste będa usuwane.


Dodaj nową opinię


Osoba
Adres e-mail
Potwierdź adres e-mail

Wpisz treść komentarza
Przepisz kod:

Informacje dodatkowe


Obsługa w językach: Angielski, Francuski

Wyposażenie (obiekt, pokoje, w okolicy): Balkon, Czajnik, Internet bez komp., Internet WiFi, Komputer + internet, Kuchenka, Lodówka, Ogród, Parking, Prysznic, Taras, Telewizja satelitarna, Telewizor, WC, Zmywarka, Łazienka

Rozrywka (obiekt, najbliższa okolica): Grill/ognisko, Kawiarnia, Narty, Plac zabaw, Restauracja, Rowery, Snowboard, Wyciąg narciarski, Wypożyczalnia nart, Wypożyczalnia rowerów

Lokalizacja obiektu: Góry, blisko lasu, w centrum miasta, Nad rzeką, Park krajobrazowy, Park narodowy

Słowa kluczowe: pensjonat, zakopane, marina, pokoje, kwatery

Oferta noclegowa odwiedzana 51 razy w ciągu ostatnich 14 dni (dane aktualizowane raz dziennie) oraz 13126 razy od 01.01.2013

Serwis www.noclegi-online.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść prezentowanych ogłoszeń.



Nasze kanały w sieci
My na Facebooku My na Twitterze My na Google+



© 2004-2017
W naszym serwisie zamieszczono ponad 40 000 ofert, a co za tym idzie, na pewno znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełni nasze wszelkie wymagania. Warto pamiętać o tym, że udostępniliśmy wyszukiwarkę noclegów, dzięki której znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełnia wszystkie nasze warunki - również te cenowe. Każdy obiekt, który jest dodany do naszego serwisu, jest oczywiście bardzo dobrze opisany, a także sfotografowany. Dzięki temu właśnie, będziemy mogli dowiedzieć się tego, które miejsca noclegowe powinny sprostać naszym wymaganiom. Powinniśmy również mieć na uwadze to, że przecież istnieje możliwość zapoznania się z opiniami ludzi, którzy już wcześniej wypoczywali w określonym miejscu - dzięki opiniom będziemy bardzo dobrze poinformowanymi turystami. Istnieje naturalnie możliwość zamieszczenia własnej opinii, dzięki temu nasz katalog będzie pełniejszy.
Home | Dodaj obiekt | Cennik | Schowek | Program partnerski | Ostatnio dodane | Aktualności | Regulamin | Cookies | Mapa strony | Kontakt