Noclegi na Placu Słowiańskim

Noclegi na Placu Słowiańskim - opinie


Nocleg od 50 zł
Miejsca noclegowe: 20
Plac Słowiański 14
65-001 Zielona Góra
Województwo: Lubuskie
6977... pokaż numer telefonu

Opinie użytkowników


1010/10
20.11.2020

Kilka razy nocowałam tutaj ze wzgledu na niewygórowany koszt i udogodnienia. Przede wszystkim zależało mi na dostępie do aneksu kuchennego i szybkim internecie. Te warunki były spełnione. Polecam.

Odpowiedz Usuń

1010/10
16.10.2020

Sprawna rezerwacja telefoniczna i dany pokój do dyspozycji duży i wysprzątany. Dużą zaletą jest szybka sieć intrnetowa i cicha okolica. W sumie to wszystko. Polecam.

Odpowiedz Usuń

1010/10
23.09.2020

Schludne i dobrze przygotowane miejsce pod wymagających gości. Na uwagę zasługuje też aneks kuchenny i zadbana łazienka. Bez problemu można odpocząć po ciężkim dniu w delegacji.

Odpowiedz Usuń

1010/10
20.08.2020

Bardzo komfortowe warunki do noclegu i wypoczynku. Czyste i dobrze wyposażone pokoje za dość rozsądną cenę. Lubię tu wracać. 14

Odpowiedz Usuń

1010/10
16.07.2020

Przez pandemię mam teraz wotum zaufania do wszystkich usług bo licho nie śpi. Ale byłam zmęczona i raz na kilka dni podróż służbową i przez okres pobytu w Zielonej Górze nocowałam w tym apartamencie i całe szczęście nie było zdanych niespodzianek, pełna dezynfekcja i wysprzatany pokój i tu akurat sie bardzo postarali. Polecam.

Odpowiedz Usuń

1010/10
18.06.2020

Oferopwany cennik i warunki noclegowe są warte uwagi. Kilkakrotnie miałem przyjemność nocować podczas wyjazdów służbowych i zawsze było ok. Wypoczęty i gotów do działania. Polecam.

Odpowiedz Usuń

1010/10
15.05.2020

Co roku zaglądam do Zielonej Góry w związku z obchodem święta winobrania. Korzystam juz z sprawdzonego noclegu czyli tego w apartamentach. Czysto, schludnie i wygodnie. A przede wszystkim tanio.

Odpowiedz Usuń

1010/10
17.04.2020

Bywam dosyć często służbowo w Zielonej Górze i okolicach i na ten czas wynajmuję pokój ze znajomymi, którzy są ze mną w tych apartamentach. Bardzo dobre warunki do nocowania i bezpieczne miejsce do parkowania auta. Kwestie rozliczeń za noclegi też są bezproblemowe, a faktura od ręki.

Odpowiedz Usuń

1010/10
19.03.2020

Miałam okazję spędzić kilka dni w Zielonej Górze, bo kuzynka miała wesele i nie miała możliwo,sci wszystkich gości zakwaterować u siebie. W związku z tym nocowałam z kilkoma znajomymi z wesela i przyznam, że warunki były całkiem dobre. Można było się przygotować na spokojnie do wesela i poprawin, wziąć kąpiel, wyprasowac odzież i wygodnie się wyspać.

Odpowiedz Usuń

1010/10
26.02.2020

podczas delegacji przez kilka dni nocowałem w ttym miejscu i z całą stanowczościąm usze pochwalić jakość obsługi i poziom wygód. Nie jest to może Gran Hotel, alew warunki naprawdę przyjemne.

Odpowiedz Usuń

1010/10
30.01.2020

trafiłem do nich przypadkowo, bo miałem organizowane sympozjum w Zielonej górze, a firma łatwiła nocleg. Jednak zadbali o moje wygody, bo miejsce sympatyczne i mogłem odpocząć i był tez wygodny dostęp do mediów i aneksu kuchennego.


Odpowiedz Usuń

1010/10
18.12.2019

bardzo sympatyczny kontakt przy rezerwacji noclegu dla małej grupy ludzi. Zgodnie z tym co obiecali było przygotowane na nasz przyjazd. Warunki jak naj bardziej godne polecenia.

Odpowiedz Usuń

1010/10
17.11.2019

To miejsce wyglada doskonale od wewnątrz jak i w środku. Na uwagę zasługuje duża przestrzeń pokoi i dobrze przystosowana łazienka. Ogólnie na wygody nie można narzekać zwłaszcza w tej cenie.

Odpowiedz Usuń

1010/10
22.10.2019

Bardzo chwalę to miejsce za dobry komfort i przystępną cenę. Kilka razy mogłam przenocowac podczas seminariów, które się odbywały w Zielonej Górze. Dodam jeszcze tylko, że okolica cicha i spokojna.

Odpowiedz Usuń

1010/10
26.09.2019

dużym atutem jest świetna lokalizacja i do tego w miare cicho że w nocy można bez problemu się wyspać i nie dochodzą hałasy z miejskiego zgiełku. Ceny za dobę mają również rozsądne.

Odpowiedz Usuń

1010/10
23.07.2019

Nie było problemów z rezerwacją a na miejscu już czekał gotowy pokój, który był dobrze i gustownie urządzony, a do ważniejszych miejsc w mieście dosyć blisko. Jak dla mnie może być.

Odpowiedz Usuń

1010/10
17.06.2019

Kilkakrotniem byłem na winobraniu i kieszkałem ze znajomymi w różnych miejscach. Teraz przyszło nocować w tym apartamencie i zdecydowanie tu było najlepiej jeśli chodzi o warunki noclegowe i cenę. Ogólnie miejsce czyste i zadbane.

Odpowiedz Usuń

1010/10
25.05.2019

Jestem bardzo zadowolony z wysokiego poziomu od strony noclegowej tego miejsca Jak zatrzymuję się na weekend podczas zjazdów. Dodatkowym atutem jest dosyć szybkie i nie zacinające się WIFI. Cena adekwatna do poziomu. Polecam.

Odpowiedz Usuń

1010/10
26.02.2018

Przemiłe miejsce jak ktoś się chce zatrzymać troszkę w Zielonej Górze i ją pozwiedzać:).

Odpowiedz Usuń

1010/10
19.02.2018

Mieszkałem w tych apartamentach z kolegami podczas kursu doszkalającego, który odbywał się na mieście. Bardzo cieszę się, że firma zadbała o nasze dobre samopoczucie i zakwaterowała nas w przyzwoitych warunkach. Pokój był w porządku, czysta pościel i dobry net. Osobiście mi się tu podobało.

Odpowiedz Usuń

1010/10
26.01.2018

Jesienią byliśmy z mężem i dziećmi na kilkudniowej wycieczce w celach zwiedzania Zielonej Góry i okolic. Na bazę wypadową wybraliśmy to miejsce, bo dawało nam wysoki poziom wygód i stosunkowo niską cenę. Ogólnie z całego pobytu byliśmy bardzo zadowoleni zwłaszcza, że po całym dniu zwiedzania mogłam sobie spokojnie coś w aneksie przygotować dla dzieci i męża. Bardzo solidna firma.

Odpowiedz Usuń

1010/10
14.01.2018

Byliśmy z wycieczką zorganizowaną przez kilka dni w Zielonej Górze i w okolicy i w związku z tym wynajmowaliśmy pokoje w tym apartamencie. Dobrze się wszyscy pomieściliśmy i mieliśmy dostęp do wszystkich niezbędnych mediów. Pokoje duże, czyste i bardzo zadbane. Ogólnie świetny standard w niskiej cenie!

Odpowiedz Usuń

1010/10
30.12.2017

Jeśli ktoś planuje wybrać się do Zielonej Góry, to Noclegi na Placu Słowiańskim są jak znalazł. Zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. Jest tam pełen komfort. Pokoje Ładne i czyściutkie. Łazienki też. Wiem, bo byłam!

Odpowiedz Usuń

1010/10
20.12.2017

Zatrzymuję się z przyjaciółkami podczas weekendowych zjazdów, bo cennik nam bardzo odpowiada a do tego mamy blisko na uczelnię. Istotną sprawą jest też, że mamy wygodne łóżka, fajny aneks, dobry internet i możliwość zaliczenia pubu, których w pobliżu nie brakuje. Miejsce polecam!

Odpowiedz Usuń

1010/10
29.11.2017

Jak dla mnie to dobre miejsce dla każdego, który ceni spokój, wygodę za przystępną cenę. Nocuję tutaj jak przyjeżdżam na przeprowadzenie warsztatów a miejsce spełnia moje oczekiwania pod kątem, że jest aneks , internet i ogólna czystośc. Bardzo polecam!

Odpowiedz Usuń

1010/10
19.11.2017

Mieliśmy szkolenie dla 18 osób i szukaliśmy miejsca, które pomieściłoby wszystkich pracowników i wybór padł na te apartamenty, które dały nam taką możliwość a cena była korzystna a lokalizacja jak naj bardziej dogodna. Wszystko było na przyzwoitym poziomie i do niczego nie dało się przyczepić. Polecam.

Odpowiedz Usuń

1010/10
30.10.2017

Miałem przyjemność nocować z kolegami z roku przez tydzień. Odbywaliśmy praktyki na mieście i wracaliśmy tylko na nocleg. Jednak pokoje są duże i czyste a aneks i internet ułatwiały nam życie w chwilach wolnych. Polecam!

Odpowiedz Usuń

1010/10
18.10.2017

W zeszłym miesiącu byliśmy na weselu u rodziny w Zielonej Górze i że nas trochę zjechało z różnych stron Polski, to nas upchnęli w tym apartamencie. Spędziłem w nim tylko trzy dni, ale ogólnie warunki wspominam bardzo pozytywnie i do tego można było się bezproblemowo odświeżyć przed nocnymi szaleństwami. Bardzo dobre miejsce.

Odpowiedz Usuń

1010/10
29.09.2017

Bardzo polecam miejsce na wygodny i udany nocleg. Wybraliśmy się dużą grupą ludzi na weekendowe grzybobranie i wszystko na miejscu było przygoptowane pod przyjęcie gości. Był pełny socjal, wygodne łóżka i zarezerwowane śniadania. Polecam!

Odpowiedz Usuń

1010/10
26.09.2017

Wybraliśmy się na kilka dni, bo chcieliśmy zobaczyć festiwal i zatrzymaliśmy się w tym apartamencie na nocleg. Mieliśmy bardzo dobre warunki, czyste łóżka a pokój był estetyczny i urządzony ze smakiem. Rzadko spotykana elegancja i standard w tego typu noclegach. Polecamy!

Odpowiedz Usuń

1010/10
18.09.2017

Przyjechałem na kilka dni do Zielonej Góry bo chciałem trochę pozwiedzać miasto i okolicę. Zatrzymałem się w tym miejscu, bo termin był wolny a cena przyzwoita. Zostałem dobre warunki do nocowania i pokój spełniał moje wymogi. Bardzo dobre miejsce.

Odpowiedz Usuń

1010/10
27.06.2017

Zastanawiałam się jak będzie wyglądał nocleg w kamienicy wolnostojącej, ale jak już weszłam do srodka, to już nie miałam zadnych obaw. Wszystko bardzo gustownie przygpotowane pod potrzeby gości, a przede wszystkim czysto, łóżka bardzo wygodne. Nwet wybredni nie będą mieli zastrzeżeń. Polecam!

Odpowiedz Usuń

1010/10
23.06.2017

To moje dobre i wypróbowane miejsce w Zielonej Górze i jak jestem na wyjazdach służbowych, to chętnie się w nim zatrzymuję. Właściciele dbają o dobry standard usług, a wynajmowany pokój spełnił moje oczekiwania, a trzeba dodać, że jestem estetką i byle co mnie nie zadowoli.

Odpowiedz Usuń

1010/10
16.06.2017

Szukałem dobrego miejsca do nocowania i w związku z tym przewertowałem trochę internet i podzwoniłem potem po pensjonatach. Najbardziej konkretni i cenowo przystępni byli ci z apartamentów. Pobyt wspominam mile zwłaszcza, że było czysto, cicho i przytulnie. Mają dobry poziom. Polecam!

Odpowiedz Usuń

1010/10
25.05.2017

Długo się zastanawiałam nad wyborem dobrego noclegu w Zielonej Górze, bo chciałam dokładnie poznać miasto i ze swoim narzeczonym zdecydowaliśmy się na te apartamenty. Cena za wynajem i standard pokoju były nie złe, a bliskość kawiarni była atutem. Polecamy!

Odpowiedz Usuń

1010/10
15.05.2017

Miejsce mi poleciła przyjaciółka i z jej polecenia korzystałam z oferty noclegowej tego apartamentu. Lokalizacja świetna, a pokój w którym nocowałam był przestronny, czysty i dobrze umeblowany. Idealny nocleg dla wymagających.

Odpowiedz Usuń

1010/10
22.04.2017

Firma załatwiła mi tygodniowy pobyt ze względu na przeprowadzane szkolenie w tym apartamencie i powiem szczerze, że miejsce przypadło mi do gustu, bo do miejsca szkolenia miałem blisko, a warunki zakwaterowania wyśmienite. Niby byłem w pracy, ale czułem się jak na urlopie. Polecam!

Odpowiedz Usuń

1010/10
20.04.2017

Czasami mamy wesela w Zielonej Górze i okolicy i w tej sytuacji potrzebowaliśmy komfortowego noclegu żeby odpocząć po ciężkim dniu. Jeden z gości weselnych polecił nam apartamenty, które cieszą się dobrą opinią i faktycznie spełniają nasze oczekiwania. W tej chwili to nasz stały punkt jak koncertujemy w okolicy.

Odpowiedz Usuń

1010/10
15.03.2017

Nocowałam w tym miejscu ze względu na dobrą lokalizację i możliwość korzystania z aneksu kuchennego, który był przydatny ze względu na późne powroty. Pensjonat bardzo zadbany i czysty i nic nie można mu zarzucić. Spokojnie polecam!

Odpowiedz Usuń

1010/10
14.03.2017

Podczas weekendowych zjazdów nocuję w tym pensjonacie ze względu na nie wysokie ceny jak i możliwość ciszy i spokoju potrzebnego do nauki. Bardzo dużym atutem jest wifi z którego systematycznie korzystam i nie narzekam na jakość połączenia. Wydaje mi się, że to miejsce jest świetną alternatywą dla studentów.

Odpowiedz Usuń

1010/10
21.02.2017

Bardzo mi się podoba ten pensjonat od strony wizualnej jak i pracująca tam obsługa. Miło, grzecznie i kulturalnie, a pokój ful wypas. Jak naj bardziej polecam!

Odpowiedz Usuń

1010/10
28.01.2017

Bawię się w turystykę od wielu lat i jestem w stanie porównywać dane miejsca, gdzie nocuję. to miejsce bardzo mnie sie spodobało ze względu na miły klimat i sympatyczną obsługę, a pokój jak naj bardziej wygodny. miejsce świetnie wypada na tle innych pensjonatów, co znam.

Odpowiedz Usuń

1010/10
27.01.2017

Miałam w Zielonej Górze kilka zjazdów dotyczących szkolenia na instruktora BHP i w związku z tym nocowałam przez kilka weekendów w tym miejscu i było fajnie. był dostęp do wifi, do aneksu kuchennego, blisko sklepy i przystępne ceny.

Odpowiedz Usuń

1010/10
29.01.2016

Super miejsce. Polecam!

Odpowiedz Usuń

1010/10
16.12.2015

Piękne miejsce na urlop.Ładne pokoje i miła obsługa.Polecam!

Odpowiedz Usuń

1010/10
13.11.2015

Pokoje czyściutkie, pachnące, ciche i spokojne. Właściciele zadbaja o najmniejsze szczegóły łącznie ze świeczkami przy których można zjeść kolację. Widać, że wszystko wykonane jest z sercem a nie byle tylko zarobić. Na pewno tam powrócimy

Odpowiedz Usuń

1010/10
06.10.2015

Z wielką przyjemnością polecam noclegi na placu słowianskim. Położony jest z dala od miejskiego zgiełku, cicho, spokojnie, sielsko. Pokoje bardzo czyste zadbane, w sumie jak cały obiekt , polecam

Odpowiedz Usuń

1010/10
04.09.2015

Z przyjemnością dołączam się do opinii powyżej. Przebywałam z mężem 5 noclegów i wcale nie miałam ochoty wyjeżdżać. Apartamenty są nowe, nowocześnie urządzone.

Odpowiedz Usuń

1010/10
06.08.2015

Jesteśmy mile zaskoczeni. Pokoje czyste, pościel świeża i bardzo wygodne łóżka.Lokalizacja bardzo dobra, wszędzie bliziutko. Bardzo miły kontakt z właścicielami, polecam wszystkim, na pewno tam wrócimy!

Odpowiedz Usuń

1010/10
07.07.2015

Piękne miejsce, piękna okolica, nie mam nic do zarzucenia! polecam wszystkim

Odpowiedz Usuń

1010/10
10.06.2015

Świetne miejsce, mili ludzie bardzo czysto co najważniejsze, piekna okolca

Odpowiedz Usuń

1010/10
20.04.2015

lepiej nie mogłam trafić, teraz moje wyjazdy służbowe nie są karą, a chwilą relaksu ;)

Odpowiedz Usuń

1010/10
25.03.2015

zawsze gdy jestem tam w delegacji to tam śpię, super noclegi

Odpowiedz Usuń

109/10
07.05.2013

Warto tam się udać, jak ktoś nie ma pomysłu na nocleg w tym mieście to tylko tam a na pewno się nie zawiedzie. Dla mnie to jest sprawdzony obiekt

Odpowiedz Usuń

109/10
18.04.2013

Polecam. Brak jakichkolwiek zastrzeżeń. Dobre miejsce noclegowe. Zadbane wnętrze, niewysoka cena.

Odpowiedz Usuń

109/10
08.03.2013

bardzo fajne miejsce dla par. apartamenty prezentują się naprawdę ładnie. sama kamienica również zrobiła na mnie wrażenie. pozytywna opinia. polecam.

Odpowiedz Usuń

1010/10
04.03.2013

Bardzo fajne miejsce;)
Lubię tutaj bywac bo dość często jestem ;)
Zawsze spełnią moje oczekiwania ;) Polecam

Odpowiedz Usuń

Wyrażone poniżej opinie i oceny są komentarzami użytkowników serwisu Noclegi Online.
Redakcja serwisu Noclegi-Online.pl w żaden sposób nie utożsamia się z przedstawianymi ocenami.
Wpisy łamiące polskie prawo, wulgarne lub naruszającce dobra osobiste będa usuwane.


Dodaj nową opinię


Osoba
Adres e-mail
Potwierdź adres e-mail

Wpisz treść komentarza
Przepisz kod:

Informacje dodatkowe


Lokalizacja obiektu: w centrum miasta

Oferta noclegowa odwiedzana 13 razy w ciągu ostatnich 14 dni (dane aktualizowane raz dziennie) oraz 813 razy od 01.01.2013

Serwis www.noclegi-online.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść prezentowanych ogłoszeń.



Nasze kanały w sieci
My na Facebooku My na Twitterze


Noclegi-Online.pl
© 2004-2020
W naszym serwisie zamieszczono ponad 45 000 ofert, a co za tym idzie, na pewno znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełni nasze wszelkie wymagania. Warto pamiętać o tym, że udostępniliśmy wyszukiwarkę noclegów, dzięki której znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełnia wszystkie nasze warunki - również te cenowe. Każdy obiekt, który jest dodany do naszego serwisu, jest oczywiście bardzo dobrze opisany, a także sfotografowany. Dzięki temu właśnie, będziemy mogli dowiedzieć się tego, które miejsca noclegowe powinny sprostać naszym wymaganiom. Powinniśmy również mieć na uwadze to, że przecież istnieje możliwość zapoznania się z opiniami ludzi, którzy już wcześniej wypoczywali w określonym miejscu - dzięki opiniom będziemy bardzo dobrze poinformowanymi turystami. Istnieje naturalnie możliwość zamieszczenia własnej opinii, dzięki temu nasz katalog będzie pełniejszy.
Home | Dodaj obiekt | Cennik | Schowek | Program partnerski | Ostatnio dodane | Aktualności | Regulamin | Polityka Prywatności | Cookies | Mapa strony | Kontakt