Pokoje WIOLA

Pokoje WIOLA - opinie


Nocleg od 30 zł
Miejsca noclegowe: 50
Myśliwska 42 , 44A
43-450 Ustroń
Województwo: Śląskie
Region: Beskidy
3347... pokaż numer telefonu

Opinie użytkowników


10/10
Dagmara
26.08.2018

Gorąco polecam szczególnie wybrednym tu nie ma nic na złe. Widoki zza okna i z podwórza cudne. Wszystko jak na zdjęciu, a nawet lepiej pokoje super, plac zabaw extra i inne atrakcje na terenie .Przy samym wjeździe znajduje się szlak na Czantorie Małą i Dużą Pieski mile widziane. Oczywiście grill i czas na relaks gwarantowany :) . Gospodarz zawsze służy pomocą i wsparciem otwarty na wszelkiego rodzaju pytania doradzi i wytłumaczy. Okolica wszystko pod nosem biedronka, plac zabaw w parku w centrum wiele atrakcji wiadomo. Nie zastanawiaj się jeśli jeszcze cie nie przekonałam, bo JA tu byłam i daje ****** gwiazdek bo cena na dużą a atrakcji nie mało. Pozdrawiam Gospodarza :D Dagmara z TG

Odpowiedz Usuń

10/10
Magdalena
16.04.2018

Ładna lokalizacja,kawałek od centrum ale z dobrym dojazdem. Budynki położone przy szlaku turystycznym na Czantorię. Wokół pola, zagajniki. przyjemne pokoje, kuchnia wyposażona w niezbędny sprzęt. Parkowanie bez problemu. Spędziłam tu blisko 2 tygodnie i polecam to miejsce każdemu. Mili gospodarze, dobre ceny.

Odpowiedz Usuń

9/10
Marta i Rafał
15.01.2018

Widok przepiękny z Naszego pokoju, córa (l. 8) zadowolona, pobyt krótki ale intensywny był wspaniały z Wiolą!!!Bardzo czyste pokoj!!!

Odpowiedz Usuń

6/10
Piotr i Magda Kaczorowscy z Dąbrowy Górniczej
14.08.2017

Doskonała lokalizacja ,gospodarze bardzo źyczliwi .Pokoje przestrzenne ogród dla dzieci przemyślany Wsxystko ogółem sprawia wraźenie osrodka wczasowego :) mile spędziliśmy czas Dziękujemy

Odpowiedz Usuń

10/10
JAROSŁAW wIŚNIEWSKI
12.07.2017

REWELACJA - KTO BYŁ TO WIE KTO BĘDZIE TO SIĘ DOWIE POLECAM ZDECYDOWANIE

Odpowiedz Usuń

10/10
Monika i Mariusz Chorzów
07.10.2016

Witam , byliśmy tam pokój czysty zadbany , łazienka z wanną czysto , pokój bardzo fajny przytulny pachnaco, bardzo miły wlasciciel bardzo polecam . Na pewno jeszcze odwiedzimy Was ! :-).... Pozdrawiam serdecznie

Odpowiedz Usuń

10/10
Irena, Marek
28.03.2016

Popieramy wcześniejsze opinie. Jest tanio, czysto,nowocześnie, atrakcyjnie, przede wszystkim spokój i rodzinnie. A o to dba przesympatyczny właściciel p. Tymoteusz z małżonką.
No cóż, jesteśmy jeszcze ostatnio noc i przykro nam ,gdyż nie chce nam się wracać do domu, ale z radością wrócimy do pokoi Wiola w Ustroniu.

Odpowiedz Usuń

10/10
Iza
26.01.2016

Witam, byliśmy w Pensjonacie Wiola z dwójką dzieci na tydzień podczas ferii zimowych. POLECAMY!!! Pokoje czyste i odpowiednio wyposażone oraz co należy do rzadkości bardzo ciepłe. Blisko centrum, ale w spokojnej, malowniczej okolicy. Obsługa na bardzo wysokim poziomie, mili i uczynni właściciele. Pozdrawiamy i do zobaczenia!! Iza i Krzysztof z Poznania

Odpowiedz Usuń

10/10
Justyna, Poznań
25.01.2016

Byliśmy gośćmi z dziećmi w czasie ferii. Wygodna kwatera, w spokojnej okolicy, z uroczymi widokami a co bardzo ważne, przy żywiołowych pociechach zaśnieżoną zimą: bardzo ciepła kwatera. Po dniu pełnym wrażeń na śniegu wracaliśmy do naprawdę ciepłych pokoi :-) Polecam i pozdrawiam sympatycznych właścicieli.

Odpowiedz Usuń

10/10
Szymon
11.01.2016

Bardzo polecam, lokalizacja blisko centrum, pokoje czyste i dobrze wyposażone za naprawdę niewielkie pieniądze. Warto jeszcze dodać że pomimo tego iż miałem umówiony pobyt w pokoju 4- osobowym właściciel sam na miejscu zaproponował mi apartament( z własną kuchnią, łazienką wyposażoną zarówno w prysznic i wanną oraz kominkiem) nie zmieniając wcześniej ustalonej ceny. Sam właściciel bardzo miły a kontakt z nim bez problemowy i bardzo szybki. Naprawdę polecam.

Odpowiedz Usuń

10/10
Babcia Ela
17.07.2015

Pokoje Wiola - KAŻDA CHWILA JEST TU TWOJA.
Znakomite miejsce do prawdziwego wypoczynku. W górskim kurorcie, blisko centrum, ale z zachowaniem tak dla dobrego odpoczynku niezbędnej , intymności. Raj dla najmłodszych urlopowiczów : duży plac zabaw, piaskownica, basen - patrząc na góry właściwie wcale nie muszą się stąd ruszać.Ale chyba jednak warto, bo atrakcji w okolicy co niemiara. Gospodarze życzliwi , uczynni , troskliwi.Babcia Ela wraz z dwójką sześcioletnich sympatycznych urwisków oraz ich mamą POLECAJĄ!

Odpowiedz Usuń

10/10
Ilona i Mariusz
15.05.2015

Szczerze polecamy Pokoje Wiola. Pokoje są bardzo czyste, przestronne o wysokim standardzie, pełny aneks kuchenny, Wi-Fi. Właściciel bardzo miły, pomocny. Okolica jest cicha, dzięki czemu można wypocząć z dala od zgiełku, ale jednocześnie wszędzie jest blisko :). Pozdrawiamy

Odpowiedz Usuń

10/10
Tymek i Magda
19.04.2015

Niedawno byliśmy tu na kilka dni. Pokoje są na wysokim standardzie, wszystko czyste i zadbane. Właściciel jest miły i uprzejmy, poza tym ładna okolica. Wszystko jest zgodne z ofertą i jest bardzo dobra cena za pokój.

Odpowiedz Usuń

10/10
Paweł Konopka and Fysz Monika
14.02.2015

Byliśmy i naprawdę polecamy "Wiole" Pokoje, łazienki naprawdę super.
Lokalizacja - Wszędzie blisko! Konopka and Fysz

Odpowiedz Usuń

10/10
Grzegorz z Rybnik
04.02.2015

Byliśmy niedawno z dzieckiem. Miłym zaskoczeniem było, iż pomimo tylu wynajmowanych pokoi, w środku sezonu, w czasie ciszy nocnej jest tak cicho, że dziecko może spokojnie spać. Pomimo pory zimowej na korytarzach jest tak czysto, że dziecko może sobie biegać bez butów. Pokoje przytulne i zadbane, a aneks kuchenny to nie tylko czajnik i mikrofalówka ale praktycznie kuchnia;) I to wszystko w cenie takiej samej lub nawet niższej niż u innych. Szczerze polecam, kontakt warty zachowania na przyszłość;)

Odpowiedz Usuń

10/10
Piotr
20.01.2015

Witam. Jesteśmy pracownikami firmy prosperującej na terenie całej Europy. Nocowaliśmy już w wielu hotelach, pensjonatach czy prywatnych mieszkaniach i dotychczas ,,Pokoje Wiola'' są na pierwszym miejscu na liście znanych nam kwater. Pokoje są zadbane, atmosfera na całym terenie ,,Pokoje Wiola'' jest przyjazna. Okolica spokojna, a widoki piękne. Właściciel jest osobą komunikatywną i pomocną, a zarazem przyjazną. Każda osobo, która odwiedziła to miejsce wyjeżdża do domu z pozytywną opinią tego miejsca.
Naprawdę bardzo polecamy to miejsce !!!

Odpowiedz Usuń

10/10
Aneta
30.12.2014

Polecam każdemu, kto chce spędzić czas w świetnym miejscu. Gospodarz idealnie dba o wszystko, pokoje rewelacja, dużo atrakcji i ładne widoki. Można jednocześnie odpocząć i zaszaleć. Zdecydowanie warto się tam wybrać :)

Odpowiedz Usuń

10/10
Jacek Gawełczyk
02.11.2014

Jako Kierownik RODK w Zabrzu przy Sądzie Okręgowym w Gliwicach chciałem wyrazić zdecydowanie pozytywną opinię dotyczącą naszego pobytu grupowego ( integracyjnego ) w Pokojach Gościnnych Wiola w Ustroniu u pana Tymoteusza Polok.
Wszyscy pracownicy naszego Ośrodka byli bardzo zadowoleni z pobytu w w/w Ośrodku.
- sprawy organizacyjne związane z naszym pobytem Pan Tymoteusz Polok pomógł załatwić w sposób zasługujący na szczere wyrazy podziękowania.
- miłą atmosferę jaką nam tutaj przygotowano zapamiętamy na długo.
- wszędzie blisko z pensjonatu Wiola - to ma swoje zalety.
- dla każdego coś odpowiedniego:
- dla tych młodszych wyjście w góry na Małą i Dużą Czantorię - pieszo.
- dla starszych wjazd samochodem na Równicę, w tym na Skibówki Dwór - polecamy, absolutny odlot
i te tarasy widokowe jak na Gubałówce, albo i lepsze.
- A potem u Pana Tymoteusza popołudniu świetne grilowania, kiełbaski i karczki oraz świetny grillowany chleb czosnkowy - polecamy.
Polecamy każdemu , Pozdrawiamy i Do Miłego Zobaczenia.
J. G. RODK Zabrze






Odpowiedz Usuń

10/10
Jacek Gawełczyk
27.10.2014

Pobyt oceniam jako bardzo udany. Wycieczka integracyjna pracowników RODK w Zabrzu
( przy Sądzie Okręgowym w Gliwicach ) - Bardzo dobre warunki, mili i gościnni Gospodarze, piękne widoki, wygodne pokoje, bardzo dobre posiłki, rewelacyjne otoczenie, do dyspozycji funkcjonalna
i dobrze wyposażona sala bilardowa, wszędzie blisko, klimat Beskidów,
naszych Gór.
Polecam wszystkim spragnionym kontaktu z przyrodą i miłymi ludźmi.
- Jacek Gawełczyk

Odpowiedz Usuń

10/10
Klaudia
25.09.2014

Byliśmy z chłopakiem niedawno u Pana Tymoteusza i z czystym sumieniem możemy polecić Pokoje Wiola:) Pokoje, łazienka, kuchnia - wszystko zgodne z tym co pokazuje strona internetowa. Pan Tymoteusz to wspaniały człowiek, który Nam pomógł gdy akumulator się nam rozładował w aucie. Służy On pomocą i radą. Tak wspaniałego człowieka dawno nie poznaliśmy:)Pokoje Wiole są blisko centrum, raj dla dzieci gdzie mogą się bawić. Na pewno wrócimy do Pana Tymoteusza jeszcze nie raz i to z rodziną i z przyjaciółmi. Pozdrawiamy jeszcze raz Pana Tymoteusza:)Paweł i Klaudia z Rybnika

Odpowiedz Usuń

10/10
Łukasz i Magda
15.09.2014

Bardzo miła i profesjonalna obsługa.Dogodne warunki dla rodzin z dziećmi. Plac zabaw.Grill.ładny widok na góry.Blisko do centrum miasta. Kwatery nowe, czyste i zadbane. Polecamy. Łukasz i Magda z Jaworzna.

Odpowiedz Usuń

10/10
Kasia i Wojtek
13.09.2014

Serdecznie polecamy ten obiekt. Wysoki standard. Miły właściciel. Czystość, cisza i spokój. My tam jeszcze wrócimy:). Ustronia reklamować nie trzeba:).

Odpowiedz Usuń

10/10
Madzia i Kamil
07.09.2014

Wszystko zgodnie ze zdjęciami na stronie a nawet duuuuużo lepiej. Po takim urlopie ciężko było wrócić do rzeczywistości :( Pokoje świetne, dobrze wyposażone, wszystko w pokojach nowe i pachnące można poczuć się jak w domu, łazienka w każdym pokoju, TV i wifi, sala z bilardem i ping-pongiem, kilka stanowisk do grillowania, duży parking i widziałem jak powstawał basen z jacuzzi :) plac zabaw dobrze wyposażony. Wszystkie atrakcje Ustronia można zwiedzić pieszo i do Wisły i Czech blisko, polecam i na pewno wrócę :D

Odpowiedz Usuń

10/10
Joanna Jóźwiak
22.08.2014

Po raz trzeci wróciłam z dziećmi i mamuśką w to samo miejsce :) z roku na rok coraz lepiej,piękniej.Duży plac zabaw,bilard,ping-pong,parking grill i wokół piękny krajobraz :) cisza,spokój i kogut sąsiadów rewelacja :) polecamy wszystkim.Właściciele są przesympatyczni po prostu. Nasz pobyt 27.07-10.08.2014r, dziękujemy i mam nadzieje do zobaczenia :*

Odpowiedz Usuń

10/10
Benita
11.08.2014

Witam
Byłam tam na początku sierpnia z moja rodziną.
Na 100% i z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce innym.
Zaczynając od czystości , kończąc na właścicielach.
Idealne miejsce

Odpowiedz Usuń

10/10
Barbara Obalek
05.08.2014

Gorąco polecam noclegi w POKOJACH WIOLA W USTRONIU. Bardzo mili i serdeczni gospodarze. Urocza i spokoja okolica. Miejsce na prawdziwy wypoczynek z dziećmi - fajny plac zabaw. Pokoje i łazienki ładnie urządzone, czyste, w pełni wyposażona kuchnia. Jestem zadowolona w wypoczynku. Serdecznie polecam.

Odpowiedz Usuń

10/10
Maria
09.07.2014

Lepszego miejsca do komfortowego i pełnego wspaniałych widoków wypoczynku nie można znaleźć! Kameralnie i nowocześnie dla wymagających komfortu i wypoczynku w ciszy i spokoju. Obiekt zgodny z ofertą, czysty, zadbany, nowoczesny. Właściciel bardzo uprzejmy i życzliwy. Polecam wszystkim, gwarancja dobrego wypoczynku. SUPER POZYTYW

Odpowiedz Usuń

10/10
Aleksandra Matloch
27.05.2014

Witam,
Serdecznie polecam Pokoje Wiola. Rodzice po kilkudniowym pobycie nie mogli sobie nachwalić otoczenia, atmosfery i samego pięknie urządzonego domku. Właściciel przesympatyczny, pomógł zorganizować posiłki oraz na powitanie dorzucił szampana ;)
Na pewno ja sama tam zawitam w najbliższym czasie tym bardziej, że cena w stosunku do standardów bardzo korzystna!
Pozdrawiam

Odpowiedz Usuń

10/10
Krzysztof Baruch
21.03.2014

Gorąco polecam!
Po przybyciu na miejsce ogromnie pozytywne zaskoczenie. Właściciele bardzo ciepli i życzliwi. Pokoje, pełen luksus! Czyste, przestronne, wygodne, bardzo zadbane. Wyposażone w dobrej jakości meble, TV.
Łazienki duże i czyste. Do dyspozycji aneks kuchenny, lodówka.Parking dla samochodów monitorowany.
Garaż na rowery.Byłem tam z rodziną i przyjaciółmi.Miejsce bardzo przyjazne dla dzieci.
Okolica cicha, spokojna z pięknymi widokami. Żal było wyjeżdżać, wspaniała atmosfera i klimat. Jeszcze raz BARDZO POLECAM!!

Odpowiedz Usuń

10/10
Joanna i Piotr z Krakowa
24.02.2014

Ostatnio (16-19 lutego) spędziliśmy wraz z dwójką dzieci kilka dni w "Wioli". Warunki były bardzo dobre, właściciel serdeczny i chętny do wszelkiej pomocy. Otrzymaliśmy miły pokój na parterze, co nie było bez znaczenia w przypadku naszych maluchów (brak zagrożenia ze strony chodzenia po schodach). "Wiola" jest położona stosunkowo blisko centrum Ustronia, a zarazem zapewnia dużo spokoju do odpoczynku. Warto polecić.

Odpowiedz Usuń

10/10
Ania ,Tomasz i Sylwia
10.02.2014

Właśnie wróciliśmy z pobytu w pokojach Wiola, pokoje czyste , zadbane pościel pachnąca a właściciel przemiły . Na pewno tam wrócimy .Gorąco pozdrawiamy PANA TYMOTEUSZA

Odpowiedz Usuń

10/10
Olka I Krzyś
30.01.2014

Witam,
Dziś wróciliśmy z ferii. Było na prawdę fajnie i z ręką na sercu możemy polecić pokoje "Wiola".
Czysto, ładnie, bardzo miły właściciel, który zawsze był do dyspozycji.
Serdecznie polecamy i dziękujemy za miły pobyt.
Pozdrawiamy

Odpowiedz Usuń

10/10
Sylwia
20.01.2014

Byliśmy 2 tygodnie w sierpniu 2013. Miejsce godne polecenia. Blisko do sklepów, szlaków, centrum a mimo wszystko na uboczu co pozwala odpocząć w ciszy :)
Przed wejściem na tarasie mieliśmy duży stół z kamiennym grillem tylko do naszego użytku. Pokoje Wiola zostały nam polecone przez znajomego i nie żałujemy.
No w i tym roku planujemy ponownie przyjechać na urlop i spotkać się z przemiłym gospodarzem :) Do zobaczenia w tym roku na grillu :)

Odpowiedz Usuń

10/10
Przemysław
08.01.2014

Witam. Spędziliśmy tam Sylwestra. Wyposażenie pokoju na bardzo wysokim poziomie. Niczego nam nie brakowało. Piękna okolica zachęcająca do spacerów, idealne na odpoczynek, bardzo blisko do świetnych stoków. Właściciel bardzo miły i pomocny w każdej sytuacji. Na pewno tam jeszcze wrócimy. Z czystym sumieniem polecamy każdemu.

Odpowiedz Usuń

8/10
hajnel
18.10.2013

Bylismy w maju 2012 przez 9 dni.W pokoju pełne wyposażenie,łazienka z wc czysta,przestronna.Kuchnia dla gości,lodówka-wszystko czyste,poukładane.Miejsce wokół czyste,widoki na góry cudne,gospodarze bardzo uczynni,kulturalni.Pełna wygoda,wszędzie blisko.Napewno tu przyjedziemy.Tak powinno być w każdym pensjonacie.

Odpowiedz Usuń

10/10
Marcin z Katowice
14.09.2013

Nasz pobyt odbył się w dniach 5-9 września. Pokój, który został nam przydzielony odpowiadał zdjęciom, które dostaliśmy poprzez maila od właściciela. Teren całego obiektu wyjątkowo czysty i zadbany. Pokój gruntownie posprzątany przed naszym przyjazdem. Widać, że właściciel bardzo dba i jest zaangażowany we wszystko co się dzieje. Na parterze budynku, w którym byliśmy był aneks kuchenny z dostępem do kuchenki gazowej, talerzy itp. Dostępny był również internet na terenie całego obiektu.

Bardzo miło wspominamy pobyt w tym miejscu i bardzo sympatycznego właściciela. Spodobało nam się tam na tyle, że przedłużyliśmy sobie pobyt o 1 dzień. Na pewno wrócimy w przyszłym roku w to miejsce. Pozdrawiamy serdecznie Pana Tymoteusza :)

Odpowiedz Usuń

10/10
Agnieszka
14.09.2013

Z czystym sumieniem możemy polecić Pokoje Wiola, byliśmy tam od 5.09 do 9.09. Pokoje oraz cały obiekt są bardzo zadbane i przede wszystkim czyste. Czułam się tam jak w hotelu. Łazienka w pokojach przerażała czystością, czego się nie spodziewałam. W lodówce każda półka jest oznaczona numerem pokoju. Jest to bardzo dobre rozwiązanie. Zaraz koło budynków znajdują się grille zadaszone, gdzie można posiedzieć nawet w deszczowe dni. Pozytywnie zaskoczyło mnie to, że obiekt jest monitorowany! Dookoła spokój i cisza z widokiem na góry. Do centrum Ustronia całkiem niedaleko. Szlaki turystyczne znajdują się zaraz koło obiektu, więc można śmiało wybrać się na górską wędrówkę! Polecane obiady przez właściciela okazały się tanie, smaczne i typowo domowe,czyli to czego szukaliśmy.
Tak nam się spodobało, że zostaliśmy dzień dłużej. Bardzo miło wspominamy pobyt w Pokojach Wiola i z pewnością tam jeszcze wrócimy

Odpowiedz Usuń

10/10
A&J
26.08.2013

Witamy:) Miejsce urocze (nasze miejsce) przyjeżdżamy tam od kilku lat i polecamy wszystkim którzy cenią sobie spokój i ciszę:)Pokoje czyste, łazienki zadbane i bardzo miła atmosfera:) Pozdrowienia dla P. Tymoteusza i małżonki:) A&J

Odpowiedz Usuń

10/10
A&J
26.08.2013

Witamy:) Miejsce urocze (nasze miejsce) przyjeżdżamy tam od kilku lat i polecamy wszystkim którzy cenią sobie spokój i ciszę:)Pokoje czyste, łazienki zadbane i bardzo miła atmosfera:) Pozdrowienia dla P. Tymoteusza i małżonki:) A&J

Odpowiedz Usuń

10/10
Danusia i Krystian
24.08.2013

Gorąco Polecamy!
Pokoje czyściutkie i przestronne.Łazienki zadbane, dostępna do dyspozycji kuchnia i lodówka.
Dostęp do internetu, parking.Piękna okolica na wypoczynek.
Właściciel bardzo miły i uprzejmy. Jeszcze raz polecamy.

Odpowiedz Usuń

10/10
turyści
20.08.2013

Odwiedzamy Pokoje-Wiola już od kilku lat i za każdym razem jest coś nowego i ulepszonego, a obsługa także bardzo miła. W pokojach wysoki standard, naprawę czysto i przestronnie,a pościel pachnąca.Są obiekty dla dorosłych-grille,sala bilardowa, a także dla dzieci-plac zabaw,basen,trampolina. Wieczorem piękny widok na Górę Równicę. Gospodarze przystępni i dbają o spokojny wypoczynek.Polecamy wszystkim, którzy chcą dobrze wypocząc.

Odpowiedz Usuń

10/10
Joanna Jóźwiak i Teresa Buczkowska
13.08.2013

Wracamy tam jak bumerangi :) ja z córkami i z moją mamuśką :) po raz kolejny spędziłyśmy fantastyczne wakacje w Ustroniu u fantastycznych ludzi.Z roku na rok coraz piękniej.Położenie w cichym przytulnym miejscu,powiększony plac zabaw,pokój z łazienką czyściutki.W kuchni wszystko co potrzebne do sporządzenia posiłku.- Pobyt 28 lipiec do 11 sierpień 2013r.- Na pewno to już jest nasze miejsce na wypoczynek.Dziękujemy,pozdrawiamy i do zobaczenia.

Odpowiedz Usuń

10/10
kasia
27.07.2013

POLECAM Na 100% i wlacicicel i atmosfera i wszystko rewelacja :)

Odpowiedz Usuń

10/10
Dziadkowie z wnuczkiem
26.07.2013

Ciekawie położone miejsce z atrakcyjnym widokiem, nieduże odległości od wszelkich rozrywek dla dzieci jak i dorosłych, na miejscu plac zabaw nawet z basenikiem dla dzieci, trampoliną itd., wyjątkowo uprzejmy i uczynny gospodarz.

Odpowiedz Usuń

10/10
Aleksandra Konieczna
01.07.2013

Wszystko zgodne z opisem,atrakcyjna cena, czyste, pachnące pokoje i łazienki, świetnie wyposażona kuchnia, duży plac zabaw dla dzieci, miejsce na grill i ognisko, bardzo miły gospodarz, niedaleko centrum a jednocześnie w cichej okolicy - jednym słowem wspaniałe miejsce na wypoczynek z rodziną jak i znajomymi. Do tego Ustroń pełen atrakcji dla każdego. Byliśmy na majówce -wrócimy na wakacje ;) GODNE POLECENIA!!!! Już nie mogę się doczekać ha!

Odpowiedz Usuń

10/10
Karolajna
17.06.2013

Byłam zaskoczona tym, że zdjęcia w 100 % pokrywają się z rzeczywistością ! Byłam ze znajomymi, każde z nas jest na prawdę zadowolone. Wysoki standard, właściciel przesympatyczny z dużym poczuciem humoru. Na pewno tam wrócimy !
Jedyne co różniło się między tym, co było na zdjęciach, a tym co zastaliśmy to powiększony plac zabaw dla dzieci - oogromny. Ze zjeżdżalniami, trampoliną, z ławko - huśtawkami i miejscem na ognisko - grilla. Na prawdę cieszę się, że tam pojechaliśmy.
Do centrum niedaleko, zaraz przy lesie, bez szumu aut i głośnych wrzasków turystów.
Kuchnia - marzenie, łazienka - super i wanna i prysznic jak kto woli. Coś co mnie zaskoczyło to pralka w łazience, mikrofalówka i piekarnik w kuchni. Duża przestrzeń w pokojach, dużo mebli żeby wypakować wszystkie rzeczy. No po prostu wypas. !
Pozdrawiamy Właścicieli - Gąsieniczka :))

Odpowiedz Usuń

10/10
Leksowie z zawiercia
02.05.2013

Kwatera bardzo przytulna,czyściutko, wygląd zgodny ze zdjęciami i opisem. Gospodarze bardzo sympatyczni i pomocni. Cena przystępna. Z czystym sumieniem kwatera godna polecenia.

Odpowiedz Usuń

9/10
Alicja Bogna Ewa
17.02.2013

Cieplutko, czysto, przestronnie, niedaleko centrum, piękne tereny na długie spacery - polecamy!

Odpowiedz Usuń

10/10
Anna
21.01.2013

Odwiedzam to miejsce co jakiś czas ze znajomym i jesteśmy bardzo zadowoleni.
Bardzo ładne, czyste pokoje i sympatyczny właściciel. Cena atrakcyjna.
Z czystym sumieniem mogę wszystkim polecić to miejsce.

Odpowiedz Usuń

10/10
olga i piotr
30.12.2012

Byliśmy bardzo zadowoleni z pokoju oraz otoczenia domku. Szybki dojazd do centrum i zarazem bardzo blisko szlaków górskich w cichej i spokojnej okolicy z dala od samochodów to duże atuty willi wiola. Sympatyczni gospodarze, kameralna atmosfera oraz ładny i dobrze wyposażony pokój oraz łazienka dopełniają pozytywnego wrażenia.

Odpowiedz Usuń

10/10
resce
08.10.2012

W pięć osób wynajęliśmy kwaterę i po przybyciu na miejsce zostaliśmy bardzo miło zaskoczeniu standardem. Przestronna i wyposażona kuchnia, czysta i zadbana łazienka, kominek w dużym pokoju i zdaje się internet z którego nie zdążyliśmy skorzystać ;) Wszędzie czysto i elegancko. A kuchnia z łazienką oczywiście tylko do naszej dyspozycji. W ogrodzie kamienny grill do dyspozycji. Właściciel bardzo sympatyczny, spokojny i uśmiechnięty. Ogólnie REWELACJA!

Odpowiedz Usuń

10/10
anna i stanisław z synkiem
11.09.2012

Gościliśmy w "Pokojach Wiola" zaledwie dwa dni lecz bardzo miło wspominamy ten czas.Pokój zgodnie z opisem bardzo czysty,przestronny i dobrze wyposażony tak samo łazienka oraz aneks kuchenny.Okolica miła i spokojna z pięknym widokiem na szczyt Równicy.Gospodarze bardzo mili pomocni i wyrozumiali. Gorąco polecamy i pozdrawiamy .Anna i Stanisław.

Odpowiedz Usuń

10/10
Izabela Janoszka
22.08.2012

Gorąco polecam noclegi w domku WIOLA...:) Bardzo mile wspominam pobyt tam spędzony. Bardzo dobry kontakt z Właścicielem -bardzo sympatyczny,pokój czyściutki i wygodny, bardzo dobrze wyposażony. Okolica spokojna i widokowa, w sam raz na udany wypoczynek. Izabela Janoszka

Odpowiedz Usuń

10/10
Renata G.
15.08.2012

Rewelacja, spokój, odpoczynek, wszędzie blisko. Pokoje czyste, zadbane. Niezwykle sympatyczny właściciel ;-) Z czystym sumieniem polecam!

Odpowiedz Usuń

10/10
Świętochłowice
12.08.2012

Wspaniałe miejsce, piękne widoki, pokoje z łazienką czyściutkie, aneks kuchenny i grill. Czego więcej chcieć! Dzieci mieli gdzie biegać i bawić się. Centrum niedaleko, spacerkiem do 20 minut. Właściciele przemili, pomocni i zawsze uśmiechnięci. Z pewnością będziemy polecać to urocze miejsce. Serdecznie pozdrawiamy właścicieli. Grażyna i Artur

Odpowiedz Usuń

Lilith23
20.07.2012

Z całym sumieniem polecamy to miejsce. Obiek czysty, zadbany, pachnąca pościel, w łazience ku naszemu miłemu zaskoczeniu ręcznik, mydło w płynie. Właściciele przesympatyczni i pomocni. Cena przystępna. Byliśmy bardzo zadowoleni, a dodam, że jesteśmy wybredni i dużą uwagę zwracamy na czystość.

Odpowiedz Usuń

10/10
Anna Dzierwa
20.02.2012

Okolica urocza, właściciele sympatyczni i reagujący na każdą prośbę :) Pokoje czyste, duże i dobrze wyposażone. Na pewno pojawimy się po raz trzeci. Gorąco polecam

Odpowiedz Usuń

10/10
Mariusz,Maciek i Marcin
04.02.2012

Miło spędzony czas z synami, wszyscy zadowoleni ;) Ośrodek położony w cichym, ustronnym miejscu i jednocześnie blisko centrum. Zaraz obok wyśmienita górka na sanki ;)
W środku przytulne pokoje z łazienkami oraz w pełni wyposażony aneks kuchenny (tak jak na zdjęciach).Gospodarze mili i bardzo pomocni. Gdy przez chwilę zrobiło się trochę chłodniej po moim zgłoszeniu po kilku minutach miałem już dodatkowy grzejnik a po 10 minutach kaloryfery zaczęły grzać na maksa. Gdy wyjeżdzałem samochód nie potrafił odpalić i tutaj mogłem liczyć na pomoc Gospodarza. Polecam ten ośrodek z czystym sercem.

Odpowiedz Usuń

10/10
Racibórz
08.10.2011

To miejsce, do którego z całą pewnością chcemy wrócić.
Powodów jest wiele:) Począwszy od przepięknej i spokojnej okolicy, przez wysoki standard obiektu, skończywszy na świetnym kontakcie z bardzo miłymi właścicielami. To oni sprawiają, że odpoczywa się tam komfortowo.
Napisać możemy jeszcze wiele dobrego na ten temat, jednak najlepszym wyjściem jest tam pojechać i samemu się przekonać o uroku tego miejsca.
Pozdrowienia dla P. Tymoteusza i jego rodziny:)
Małgorzata i Marek

Odpowiedz Usuń

10/10
Zdzieszowice
01.10.2011

Wypoczynek bardzo udany, przemiła obsługa gospodarza. Warunki komfortowe, wyposażenie pokoi na wysokim poziomie. Polecamy!

Odpowiedz Usuń

10/10
Roksana Twardoch
23.08.2011

Bardzo mile wspominam pobyt mojej rodzinki w pokojach WIOLA. Właściciel bardzo sympatyczny, pokój czyściutki i wygodny, okolica spokojna i widokowa, w sam raz na wyjazd rodzinny. Odpoczynek w pokojach WIOLA to naprawdę czysta przyjemność. Wrócimy tam napewno.

Odpowiedz Usuń

10/10
"chłopak z bananami" z rodzicami i dziadkami
08.08.2011

Miejsce na prawdę urocze, idealne na wyjazdy rodzinne, widoki ładne, pokoje i ich wyposażenie ( łazienka, aneks kuchenny wyposażony praktycznie we wszystko ) na wysokim poziomie. Właściciel, a raczej przemiły gospodarz pomocny i wyrozumiały. Wokół dużo atrakcji dla maluchów i dla starszych... aż żal wyjeżdżać. Naprawdę polecamy :)

Odpowiedz Usuń

10/10
Aneta i Jarek
02.08.2011

Wspaniała atmosfera. Widoki niesamowite.Bardzo przytulne pokoje Właściciele gościnni pomocni i zawsze uśmiechnięci:). Pozdrowienia dla P. Tymoteusza. Dziękujemy Aneta i Jarek:)

Odpowiedz Usuń

10/10
Joanna S.
02.08.2011

Miejsce naprawdę urocze, dużo możliwości spędzania wolnego czasu :) pokoje godne polecenia i przemiły właściciel. Gorąco polecam.

Odpowiedz Usuń

10/10
mariusz i jolanta komisarek z wrześni
22.06.2011

byliśmy 10- dni , tereny przepiękne,właściciele ,serdeczni i opiekuńczy ,reagują na każdą prośbę ,pozytywnie ,oferta pod każdym względem prawdziwa ,oboje z żoną szczerze polecamy.

Odpowiedz Usuń

10/10
Joanna R.
19.06.2011

Właśnie wróciłam z 4-dniowego pobytu.
Przemiły właściciel odebrał nas z dworca pkp, pokoje ładne, kuchnia, grill do dyspozycji :)
Nie ma się do czego przyczepić. Do tego super widoki - polecam z całego serca ! Było super :)

Odpowiedz Usuń

10/10
Lucyna z Limanowej
12.06.2011

Naprawdę ładne i spokojne miejsce, czyste pokoje i łazienka, przestronny aneks kuchenny, miły właściciel. My byliśmy zadowoleni!:)

Odpowiedz Usuń

10/10
Karo
30.04.2011

Miejsce w 100% warte polecenia.
Cisza, ładne, czyste pokoje, sympatyczni właściciele, ścisłe centrum do 15-20 min. spacerkiem.
Na pewno wrócimy i na pewno będziemy polecać znajomym :)

Odpowiedz Usuń

9/10
zuzanna troszka
18.02.2011

Urocze miejsce z pięknymi widokami.
Cisza ,spokój. Właściciele życzliwi i pomocni. Gorąco polecam.

Odpowiedz Usuń

Wyrażone poniżej opinie i oceny są komentarzami użytkowników serwisu Noclegi Online.
Redakcja serwisu Noclegi-Online.pl w żaden sposób nie utożsamia się z przedstawianymi ocenami.
Wpisy łamiące polskie prawo, wulgarne lub naruszającce dobra osobiste będa usuwane.


Dodaj nową opinię


Osoba
Adres e-mail
Potwierdź adres e-mail

Wpisz treść komentarza
Przepisz kod:

Informacje dodatkowe


Obsługa w językach: Rosyjski

Wyposażenie (obiekt, pokoje, w okolicy): Balkon, Czajnik, Internet WiFi, Kuchenka, Lodówka, Ogród, Parking, Pralka, Prysznic, Taras, Telewizor, WC, Zmywarka, Łazienka

Rozrywka (obiekt, najbliższa okolica): Bilard, Grill/ognisko, Plac zabaw, Świetlica, Tenis stołowy, Wypożyczalnia rowerów

Lokalizacja obiektu: Góry, blisko lasu, w centrum miasta

Słowa kluczowe: ustroń, beskidy, góry, pokoje, narty

Oferta noclegowa odwiedzana 8 razy w ciągu ostatnich 14 dni (dane aktualizowane raz dziennie) oraz 9951 razy od 01.01.2013

Serwis www.noclegi-online.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść prezentowanych ogłoszeń.



Nasze kanały w sieci
My na Facebooku My na Twitterze My na Google+


Noclegi-Online.pl
© 2004-2018
W naszym serwisie zamieszczono ponad 45 000 ofert, a co za tym idzie, na pewno znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełni nasze wszelkie wymagania. Warto pamiętać o tym, że udostępniliśmy wyszukiwarkę noclegów, dzięki której znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełnia wszystkie nasze warunki - również te cenowe. Każdy obiekt, który jest dodany do naszego serwisu, jest oczywiście bardzo dobrze opisany, a także sfotografowany. Dzięki temu właśnie, będziemy mogli dowiedzieć się tego, które miejsca noclegowe powinny sprostać naszym wymaganiom. Powinniśmy również mieć na uwadze to, że przecież istnieje możliwość zapoznania się z opiniami ludzi, którzy już wcześniej wypoczywali w określonym miejscu - dzięki opiniom będziemy bardzo dobrze poinformowanymi turystami. Istnieje naturalnie możliwość zamieszczenia własnej opinii, dzięki temu nasz katalog będzie pełniejszy.
Home | Dodaj obiekt | Cennik | Schowek | Program partnerski | Ostatnio dodane | Aktualności | Regulamin | Polityka Prywatności | Cookies | Mapa strony | Kontakt