Dom Wypoczynkowy Lala

Dom Wypoczynkowy Lala - opinie


Jana Wiktora 18
34-460 Szczawnica
Województwo: Małopolskie
Region: Pieniny

Przyjazd:
Odjazd:
Dorośli:
Dzieci:

Opinie użytkowników


1010/10
25.10.2020

Wybrałem ich ofertę ze względu na bardzo atrakcyjną cenę za nocleg i posiłki. Takiej okazji nie mogłem przegapić i faktycznie się okazało, że naprawdę było dobrze. Dużym atutem jest też lokalizacja i ładne widoki.

Odpowiedz Usuń

1010/10
12.10.2020

Na wybór tego pensjonatu na rodzinny urlop zachęciła mnie atrakcyjna oferta i cena. Po przybyciu na miejsce okazało się, że pensjonat wyglada znacznie lepiej niż na zdjęciach, a dany pokój klimatyczny i dobrze wysprzątany. Nawet dzieci znalazły coś dal siebie i mozna było spokojnie wypocząć za wszystkie czasy. Jak z dziećmi to tylko do nich.

Odpowiedz Usuń

1010/10
30.09.2020

Namiary na nich otrzymałem od znajomych, co się bawili w zeszłym roku. Bardzo klimatyczne miejsce z miłą obsługą i komfortowym pokojem. Do tego ładny widok z okna. Za te pieniądze warto było spędzić te kilka dni.

Odpowiedz Usuń

1010/10
15.09.2020

Bardzo ciekaw byłem jak będzie wygladał urlop w tym roku. Zupełnie nowe realia, ale było wporządku. W pensjonacie przestrzegali wytycznych Sanepidu. Pełna dezynfekcja, czysty pokój i dobre poziłki to niektóre z atutów tego miejsca. Polecam.

Odpowiedz Usuń

1010/10
27.07.2020

Do dobrych miejsc zawsze lubię wracać i tym razem wróciłam do lali po kilku latach i nic się nie zmieniło na minus. Nadal dobry standard pokoju, a kuchnia bez zmian. Po prostu domowa i rewelacyjna. Trochę musiałam uważać na obfite porcje żeby nie przytyć. Oczywiście serdecznie wszystkim pozdrawiam.

Odpowiedz Usuń

1010/10
13.07.2020

Miałam teraz małe obawy co do wyjazdu przez pandemię ale w końcu raz sie żyje i bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie goscinność pensjonatu, a obsługa rzetelnie realizowała rządowe wytyczne, ale to w żaden sposób nie komplikowało urlopu i człowiek się czuł bezpieczny, a warunki dobre.

Odpowiedz Usuń

1010/10
28.06.2020

Komfortowy pensjonat, który bardzo dba o wygody gościa. Nocując nie miałam dyskomfortu, bo pokój był czysty, a dana pościel świeża, a wyrko wygodne. Na miejscu można też wybornie coś świeżego zjeść. Po prostu pełna kompleksowość.

Odpowiedz Usuń

1010/10
05.06.2020

Podczas ostatniego lata spędziłam słodki tydzień z mężem i z dziećmi w Szczawnicy i nocowaliśmy w Lali. Bardzo ładnie połozona willa. Do centrum i parku blisko, a na miejscu domowa kuchnia, która bya wybawieniem w przypadku dzieci. Do tego trampolina i inne rzeczy do zabawy i tu polecam wypoczynek dla rodzin z dziećmi zwłaszcza tymi młodszymi.

Odpowiedz Usuń

1010/10
28.05.2020

Miejsce moim zdaniem godne polecenia. Posiada bardzo atrakcyjną lokalizację, wyborna kuchnię i ładnie przygotowane pokoje. Spędzone kilka dni wspominam sympatycznie i jak będę kiedyś w Szczawnicy, to do nich napewno wrócę.

Odpowiedz Usuń

1010/10
14.05.2020

Bardzo często zaglądam do Szczawnicy ze względu na niezwykły mikroklimat, ładne widoki i czyste powietrze. Ostatnio zatrzymuję się tylko w Lali, bo bardzo odpowiada mi panująca w niej atmosfera i staropolska goscinność. A do takich miejsc chętnie się wraca.

Odpowiedz Usuń

1010/10
29.04.2020

Zawsze stawiałem na pierwszym miejscu kuchnię a potem warunki noclegowe. W tym przypadku kuchnia bardzo mi podeszła do gustu, a przede wszystkim do żołądka. Czuć, że jest domowa, nie przesolona i porcjach, które pozwalają mi się najeść. Co do pokoju to też był on w jak najlepszym porządku. Dlatego ten obiekt polecam.

Odpowiedz Usuń

1010/10
17.04.2020

Korzystne wrażenie wywarła na mnie cała obsługa pensjonatu i udostępniony pokój. Tutaj się czułam doceniona jako gość i miałam zagwarantowany spokój, porządek i wygody. Tak powinien wyglądać urlop

Odpowiedz Usuń

1010/10
30.03.2020

Zawsze zwracam uwagę jak wygląda kwestia z posiłkami podczas urlopu w danym miejscu. Tu wyglada naprawde przyzwoicie i jedzenie domowe i przede wszystkim smaczne. W związku z tym nie musiałem szukać żadnych punktów gastronomicznych jak to bywało z czasem w innych miejscach.

Odpowiedz Usuń

1010/10
15.03.2020

W szczawnicy jestem bardzo często, bo lubię tutejszy klimat i miałam okazję nocować w kilku pensjonatach na obszarze tego uzdrowiska i tu jednak willa Lala bije wszystkich na głowę. Głównie dla tego, że ma super szefową, ekipę i kuchnię czego9 inne nie posiadają.

Odpowiedz Usuń

1010/10
27.02.2020

obiekt położony w malowniczym miejscu i jest idealnie dostosowany dla rodzin z dziećmi. Wszystko to co w kuchni podają jest świerze i w rozsądnych porcjach. Moje dzieci s,a alergikami, ale tutaj nie miały z konsumpcją potraw żadnych problemów.

Odpowiedz Usuń

1010/10
21.02.2020

idealne miejsce do spędzenia urlopu w zacisznej okolicy. Bardzo dużym atutem jest wszystko w
jednym miejscu, czyli wygodny pokój, domowa kuchnia i atrakcje. Nie można też zapomnieć o promocyjnej cenie i bliskości do parku zdrojowego.

Odpowiedz Usuń

1010/10
30.01.2020

wydaje mi się, ze to był najlepszy pobyt w górach w przeciągu ostatniej dekady. Na to wszystko składała się znakomita obsługa u Lali i przyjemny pokój ze standardowym wyposażeniem, ale jednak z gustem i wysprzątany. Raczej rzecz rzadko spotykana wcześniej. Dodatkowym atutem jest też świetna i klimatyczna kuchnia.


Odpowiedz Usuń

1010/10
24.01.2020

urokliwe miejsce o każdej porze roku. Tym razm miałem przyjemność przebywac u nich przez kilka dni w sezonie zimowym i znane miejsca wyglądają zawsze inaczej, ale warto to oczywiście sprawdzić. Co do pensjonatu, to powiem krótko: najwyższy poziom w najniższej cenie.

Odpowiedz Usuń

1010/10
22.12.2019

Bardzo mili ludzie pracują w tym pensjonacie i nie było problemu z rezerwacją pokoju, którego okno wychodziło na zachód. Po prostu bardzo nie lubię jak wcześnie rano budzą mnie promienie słoneczne, a tak moje życzenie zostało spełnione.


Odpowiedz Usuń

1010/10
17.12.2019

Bardzo urokliwe miejsce z niepowtarzalnym klimatem i krajobrazem. Do tego pełen komfort, wysprzątany pokój i wygodne łóżko. Warto było tu zatrzymać się na tydzień

Odpowiedz Usuń

Wyrażone poniżej opinie i oceny są komentarzami użytkowników serwisu Noclegi Online.
Redakcja serwisu Noclegi-Online.pl w żaden sposób nie utożsamia się z przedstawianymi ocenami.
Wpisy łamiące polskie prawo, wulgarne lub naruszającce dobra osobiste będa usuwane.


Dodaj nową opinię


Osoba
Adres e-mail
Potwierdź adres e-mail

Wpisz treść komentarza
Przepisz kod:

Informacje dodatkowe


Oferta noclegowa odwiedzana 3 razy w ciągu ostatnich 14 dni (dane aktualizowane raz dziennie) oraz 46 razy od 23.03.2016

Serwis www.noclegi-online.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść prezentowanych ogłoszeń.



Nasze kanały w sieci
My na Facebooku My na Twitterze


Noclegi-Online.pl
© 2004-2020
W naszym serwisie zamieszczono ponad 45 000 ofert, a co za tym idzie, na pewno znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełni nasze wszelkie wymagania. Warto pamiętać o tym, że udostępniliśmy wyszukiwarkę noclegów, dzięki której znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełnia wszystkie nasze warunki - również te cenowe. Każdy obiekt, który jest dodany do naszego serwisu, jest oczywiście bardzo dobrze opisany, a także sfotografowany. Dzięki temu właśnie, będziemy mogli dowiedzieć się tego, które miejsca noclegowe powinny sprostać naszym wymaganiom. Powinniśmy również mieć na uwadze to, że przecież istnieje możliwość zapoznania się z opiniami ludzi, którzy już wcześniej wypoczywali w określonym miejscu - dzięki opiniom będziemy bardzo dobrze poinformowanymi turystami. Istnieje naturalnie możliwość zamieszczenia własnej opinii, dzięki temu nasz katalog będzie pełniejszy.
Home | Dodaj obiekt | Cennik | Schowek | Program partnerski | Ostatnio dodane | Aktualności | Regulamin | Polityka Prywatności | Cookies | Mapa strony | Kontakt