Apartamenty OLIMP w Centrum Gdańska - Super Lokalizacja

Apartamenty OLIMP w Centrum Gdańska - Super Lokalizacja - opinie


al. Grunwaldzka 92/98
80-244 Gdańsk
Województwo: Pomorskie
Region: Pomorze Wschodnie
8884... pokaż numer telefonu

Opinie użytkowników


1010/10
29.01.2020

Wszystko OK, zgodnie z opisem, dobra lokalizacja, wszędzie blisko. Polacam

Odpowiedz Usuń

1010/10
12.03.2019

Mieszkanie zgodne z opisem. Polecam

Odpowiedz Usuń

109/10
31.01.2018

Mieszkanie zgodne z opisem. Na plus możliwość przechowania rowerów w zamykanej i monitorowanej rowerowni. Dobry kontakt z właścicielem.

Odpowiedz Usuń

1010/10
10.01.2018

Mieszkanie w centrum Gdańska. Dostęp do sklepów i komunikacji doskonały. Mieszkanie dobrze wyposażone.

Odpowiedz Usuń

1010/10
05.01.2018

Świetna lokalizacja. Kompletnie wyposażone mieszkanie, łącznie z ręcznikami i pościelą. W kuchni garnki, talerze, sztućce itp. Tramwaj i autobus mieliśmy pod samym domem. Do zwiedzania Gdańska lub Trójmiasta, miejscówka idealna. Polecam

Odpowiedz Usuń

1010/10
01.07.2012

Mieszkanie bardzo czyste mam zaszczyt mieszkac na 12 pietrze wszystko jest zadbane i czyto.Dostep do neta jak widac bardzo dobra komunikacja MC pare krokow z budynku oraz biedronka na dole obok banki i dom handlowy dojazd wszdzie doskonaly w kazdy zakatek Gdańska a miasto przepiekne i na pewno jeszcze wrocimy tutaj..

Odpowiedz Usuń

109/10
20.05.2011

oceniam apartament na piatkę z plusem. Świetnie wyposażony, cisza w nnocy żadnych hałasów. Do tego czysto i przytulnie jesteśmy bardzo zadowleni, lokalizacja idealna do zwiedzania trójmiasta.

Odpowiedz Usuń

Wyrażone poniżej opinie i oceny są komentarzami użytkowników serwisu Noclegi Online.
Redakcja serwisu Noclegi-Online.pl w żaden sposób nie utożsamia się z przedstawianymi ocenami.
Wpisy łamiące polskie prawo, wulgarne lub naruszającce dobra osobiste będa usuwane.


Dodaj nową opinię


Osoba
Adres e-mail
Potwierdź adres e-mail

Wpisz treść komentarza
Przepisz kod:

Informacje dodatkowe


Obsługa w językach: Angielski, Bułgarski, Chorwacki, Czeski, Francuski, Hiszpański, Niemiecki, Rosyjski, Włoski

Wyposażenie (obiekt, pokoje, w okolicy): Balkon, Czajnik, Internet bez komp., Internet WiFi, Kuchenka, Lodówka, Odtwarzacz CD, Parking, Pralka, Prysznic, Radio, Suszarka do włosów, Taras, Telewizja satelitarna, Telewizor, WC, Łazienka

Rozrywka (obiekt, najbliższa okolica): Plac zabaw, Plaża, Restauracja

Lokalizacja obiektu: blisko lasu, w centrum miasta, nad morzem, Park krajobrazowy, Przy trasie

Słowa kluczowe: apartamenty gdańsk, noclegi gdańsk, apartamenty gdańsk wrzeszcz, tanie noclegi gdańsk, noclegi nad morzem

Oferta noclegowa odwiedzana 11 razy w ciągu ostatnich 14 dni (dane aktualizowane raz dziennie) oraz 7331 razy od 01.01.2013

Serwis www.noclegi-online.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść prezentowanych ogłoszeń.



Nasze kanały w sieci
My na Facebooku My na Twitterze


Noclegi-Online.pl
© 2004-2022
W naszym serwisie zamieszczono ponad 45 000 ofert, a co za tym idzie, na pewno znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełni nasze wszelkie wymagania. Warto pamiętać o tym, że udostępniliśmy wyszukiwarkę noclegów, dzięki której znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełnia wszystkie nasze warunki - również te cenowe. Każdy obiekt, który jest dodany do naszego serwisu, jest oczywiście bardzo dobrze opisany, a także sfotografowany. Dzięki temu właśnie, będziemy mogli dowiedzieć się tego, które miejsca noclegowe powinny sprostać naszym wymaganiom. Powinniśmy również mieć na uwadze to, że przecież istnieje możliwość zapoznania się z opiniami ludzi, którzy już wcześniej wypoczywali w określonym miejscu - dzięki opiniom będziemy bardzo dobrze poinformowanymi turystami. Istnieje naturalnie możliwość zamieszczenia własnej opinii, dzięki temu nasz katalog będzie pełniejszy.
Home | Dodaj obiekt | Cennik | Schowek | Program partnerski | Ostatnio dodane | Aktualności | Regulamin | Polityka Prywatności | Cookies | Mapa strony | Kontakt