Pokoje gościnne U HALINKI

Pokoje gościnne U HALINKI - opinie


Nocleg od 30 zł
Miejsca noclegowe: 10
Tuwima 9
11-500 Giżycko
Województwo: Warmińsko Mazurskie
Region: Mazury
5082... pokaż numer telefonu

Opinie użytkowników


1010/10
02.10.2014

Wczasowicze (12.09.2014) ocena 10/10 Sympatyczni gospodarze,warunki super,wszędzie czysto i schludnie,możliwość skorzystania z kuchni. Polecamy!!!

Odpowiedz Usuń

1010/10
03.09.2014

Gorąco polecamy :) Bardzo mili gospodarze. Wszędzie czysto i schludnie, możliwość skorzystania z kuchni, grilla, balkonu. Dom położony w cichej i spokojnej okolicy. Blisko do portu i innych atrakcji :)

Odpowiedz Usuń

1010/10
24.08.2014

Domek położony i spokojnym miejscu z dala od hałasów ,idzie dobrze wypocząć i zapomnieć o monotonii życia.Atrakcji dużo można spędzić miło i aktywnie czas np.Wieża Ciśnień,droga Świętego Brunona,statki,kajaki,wesoło miasteczko,imprezy...Pokój czysty,zadbany z żywymi kolorami,wygodny,w pokoju telewizor,radio,klimatyzacja,krzesełka i stolik:)Na korytarzu toaleta,czysta,zadbana,sprzątana przez Panią gospodynie codziennie,dlatego nigdy nie brakuje papierku:D ;) Można również skorzystać z balkonu,na zewnątrz grill do 1dyspozycji,taras,huśtawka:) Do centrum blisko z 10,15minut:) jak na tą cenę to się opłacało.Gorąco polecamy ;) i już mamy zamówiony tu pokój za rok ;)

Odpowiedz Usuń

1010/10
24.02.2014

Gorąco polecam :) super mili gospodarze , czystko, schludnie :) Do wszystkiego blisko. Okolica super cicha :) Jeszcze raz gorąco polecam :)

Odpowiedz Usuń

1010/10
15.07.2013

Wakacje super! Sympatyczni gospodarze, super pokoje. Schludnie, czysto. Przyjazna atmosfera. Blisko do jeziora, port także nie daleko. Wyposarzenie łazienki, pokoi fantastyczne! Naprawde bardzo polecamy!

Odpowiedz Usuń

1010/10
30.05.2012

W stu procentach zgadzamy sie z powyższą opinią! świetne warunki,bardzo mili i tolerancyjni gospodarze :)Piękne miasto i bardzo blisko do jeziora. Polecamy !!!

Odpowiedz Usuń

1010/10
06.05.2012

Bardzo miłe przyjęcie przez Gospodarzy, warunki super, wszędzie schludnie i czyściutko:) bliskość portu i twierdzy:)polecam wszystkim którzy chcą zwiedzić Giżycko i okolice.

Odpowiedz Usuń

Wyrażone poniżej opinie i oceny są komentarzami użytkowników serwisu Noclegi Online.
Redakcja serwisu Noclegi-Online.pl w żaden sposób nie utożsamia się z przedstawianymi ocenami.
Wpisy łamiące polskie prawo, wulgarne lub naruszającce dobra osobiste będa usuwane.


Dodaj nową opinię


Osoba
Adres e-mail
Potwierdź adres e-mail

Wpisz treść komentarza
Przepisz kod:

Informacje dodatkowe


Obsługa w językach: Rosyjski

Wyposażenie (obiekt, pokoje, w okolicy): Balkon, Czajnik, Garaż, Internet WiFi, Kuchenka, Lodówka, Ogród, Parking, Prysznic, Radio, Suszarka do włosów, Taras, Telefon, Telewizor, WC, Łazienka

Rozrywka (obiekt, najbliższa okolica): Bar, Basen kryty, Basen otwarty, Bilard, Boisko, Dyskoteka, Grill/ognisko, Jazda konna, Kajaki, Kawiarnia, Kort tenisowy, Plac zabaw, Plaża, Restauracja, Rowery, Sala gimnastyczna, Sauna, Tenis stołowy, Wędkarstwo, Wypożyczalnia rowerów, Wypożyczalnia łódek

Lokalizacja obiektu: nad jeziorem, blisko lasu

Oferta noclegowa odwiedzana 3 razy w ciągu ostatnich 14 dni (dane aktualizowane raz dziennie) oraz 9870 razy od 01.01.2013

Serwis www.noclegi-online.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść prezentowanych ogłoszeń.



Nasze kanały w sieci
My na Facebooku My na Twitterze


Noclegi-Online.pl
© 2004-2020
W naszym serwisie zamieszczono ponad 45 000 ofert, a co za tym idzie, na pewno znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełni nasze wszelkie wymagania. Warto pamiętać o tym, że udostępniliśmy wyszukiwarkę noclegów, dzięki której znajdziemy takie miejsce noclegowe, które spełnia wszystkie nasze warunki - również te cenowe. Każdy obiekt, który jest dodany do naszego serwisu, jest oczywiście bardzo dobrze opisany, a także sfotografowany. Dzięki temu właśnie, będziemy mogli dowiedzieć się tego, które miejsca noclegowe powinny sprostać naszym wymaganiom. Powinniśmy również mieć na uwadze to, że przecież istnieje możliwość zapoznania się z opiniami ludzi, którzy już wcześniej wypoczywali w określonym miejscu - dzięki opiniom będziemy bardzo dobrze poinformowanymi turystami. Istnieje naturalnie możliwość zamieszczenia własnej opinii, dzięki temu nasz katalog będzie pełniejszy.
Home | Dodaj obiekt | Cennik | Schowek | Program partnerski | Ostatnio dodane | Aktualności | Regulamin | Polityka Prywatności | Cookies | Mapa strony | Kontakt