Sylwester w górach
29.12.2012-01.01.2013
Oferta obejmuje:
Zakwaterowanie: 3 noclegi w pokojach gościnnych w Willi Sowina,
Wyżywienie: 3 śniadania i 2 obiadokolacje,
Bal Sylwestrowy w Sali Kominkowej w Willi Sowina, imprezę poprowadzi profesjonalny DJ,
Atrakcje: kulig zaprzęgami konnymi, ognisko z pieczeniem kiełbasek, gorącą herbatą i grzanym winem, dla dzieci gorąca czekolada i ciasteczka,
Atrakcje dla najmłodszych: bezpłatny wstęp do Mini Zoo, popołudniowe bajkowe maratony,
Udogodnienia: bezpłatny dostęp do internetu Wi- Fi, bezpłatny parking,
Bezpłatny transport na stok narciarski w Rzeczce.
PROGRAM POBYTU
SOBOTA:
- przyjazd i zakwaterowanie Gości,
- obiadokolacja.
NIEDZIELA:
- śniadanie w formie bufetu szwedzkiego,
- obiadokolacja,
- kulig zaprzęgami konnymi, pieczenie kiełbasek przy ognisku, na rozgrzanie: herbata, grzane wino, a dla dzieci gorąca czekolada i ciasteczka.
PONIEDZIAŁEK:
- śniadanie w formie bufetu szwedzkiego,
- Bal Sylwestrowy z DJ'em w Sali Kominkowej w Willi Sowina,
- Balik Sylwestrowy dla dzieci- pod opieką animatora do godz. 24:30.
WTOREK:
- śniadanie w formie bufetu szwedzkiego,
- wykwaterowanie.
Cena Pakietu Sylwestrowego
w pokojach gościnnych w Willi Sowina: 450zł /osoba dorosła
Dziecko od 3 do 10 lat: 300 zł
Dziecko do lat 3 (śpiące w łóżku z rodzicami): bezpłatnie
BAL SYLWESTROWY 2012
Na tę wyjątkową noc przygotowaliśmy dla Państwa:
- Wybory Miss i Misstera Balu poprzez sprzedaż „serduszek” (do wygrania voucher na kolację dla dwojga w Tawernie nad Zalewem). Dochód ze sprzedaży serduszek zasili konto Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy,
- o północy: pokaz sztucznych ogni, wspólne Powitanie Nowego Roku przy ognisku i lampce szampana (spotykają się Goście z Tawerny i Sowiny).
Na najmłodszych milusińskich czeka:
- Balik Sylwestrowy (opieka animatora zapewniona do godz. 24:30),
- konkurs na najlepsze przebranie ze słodkimi nagrodami,
- zabawy dla dzieci prowadzone przez animatora.
MENU
Zupa:
Rosół drobiowy z kluseczkami
Dania główne na półmiskach:
Faszerowana roladka ze schabu
Filet grillowany w sosie porowym
Dodatki:
Ziemniaki gotowane, bukiet surówek
Zimna płyta:
3 rodzaje mięs pieczonych
Galaretka drobiowa
Sałatka Babuni- tradycyjna jarzynowa
Sałatka grecka
Śledzie
Jaja faszerowane
Pieczywo, masło, zimne sosy
Danie gorące podane ok. godz. 23:00:
Gulasz węgierski
Danie gorące podane ok. godz. 1:00:
Barszcz czerwony z krokietem
Napoje: Alkohol:
Coca-Cola 0,2l/os. Wódka 0,25/os.
Sok owocowy, woda mineralna (bez ograniczeń) Kieliszek szampana /os.
Kawa, herbata (bez ograniczeń)
Za dodatkową opłatą mogą Państwo skorzystać:
z sauny litewskiej i ciepłej balii na tarasie widokowym,
z opieki animatora nad dziećmi: codziennie w godzinach 15:00-18:00.
SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!!
Recepcja CRK HARENDA:
tel. 74 872 24 12
e-mail:
[email protected]